Opar na rtu v těhotenství – má vliv na miminko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9
21.11.18 09:15

Ahoj. Zdravím všechny a taky bych chtěla každou maminku uklidnit. Opar na rtu v těhotenství neohrožuje miminko. Pokud máte opary často, máte v těle protilátky a ty chrání i miminko. Jsem v 16tt a doktorka mi poradila náplast a potírat alpou. Žádnou mastičku mi nedoporučovala. Tak že pokud se Vám to nešíří, neměla bych obavu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
21.11.18 12:20

Ahoj holky,
ja normalne mivam opar 1-2× do roka, ale v prvnim trimestru jsem mela hned 2 po sobe. Z toho co jsem vycetla na netu jsem nebyla moc moudra, ale jelikoz mi nic jineho nezabiralo, musela jsem maznout Herpesinku, ktera mi jedina zabira. No s doktorkou jsem to ani nestihla probrat, ale kdyz jsem ji rekla, ze na opary trpim, neresila to.
Ja jen doufam, ze to tedy mimcu neuskodilo, protoze tech nazoru je tady opravdu moc.
Priste zkusim nektere z babskych rad, co jste tu psaly, dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
3.2.24 08:43

Opar v nose

Cítím, že se mi dělá opar v nose. Syn ma rýmu a kašel, tak jsem od něj něco chytla. Jsem v 9 tt. Dříve tak cca před 10 lety jsem na to trpěla. Od té doby, už jsem měla klid a žádný opar se mi už potom neudělal. Dočetla jsem se, že pokud už jsem opar měla, tak mám být v klidu. Ale už je to fakt dlouho, co jsem ho měla naposledy. Tak teď nevím. Mam si radši zavolat doktorce, nebo nemusím plašit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí