Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
At uz milenka ci krachujici firma, je nejvyssi cas odklonit prachy (klidne oficialne), okopirovat vsechny papiry a pripravit si pudu pro dalsi postup.
Je to blby, ale kdo to zvladne takto racionalne, ten vyhraje.
Bohuzel, vidim to blede. Myslim, ze intuice ti napovida spravne ![]()
Spíš milenka, kdyby krachoval, tak asi nejezdí kamsi na víkend a nebo přes noc. Nebo jak ti vysvětluje, kde spí?
Kdyby byly velké problémy v práci tak by byl hodně nervózní, vystresovaný a bez nálady na nějaké vyletovaní.
Je tam bohužel až moc indicií, které svědčí o milence
popřemýšlela bych co dál….
Bohužel to vypadá zcela ukázkově… milenka. Kdyby to bylo kvůli práci, tak by si nepotřeboval brat telefon do sprchy a na WhatsAppu si určitě taky nepíše s hlavní účetní nebo s ekonomickým ředitelem. ![]()
Zakladatelko moc nerada to píšu, ale myslím si že je to úplně jasné
.
Jestli Ti mohu poradit začni si rychle zjišťovat jak jste na tom skutečně s penězi a jak by se případně daly nějaké prostředky odklonit dokud je čas. Pokud to nakonec ustojíte peníze se neztratí. Teď ale dělej všechno proto, abys z toho při event. rozvodu vyšla po finanční stránce co nejlépe.
Věř mi. Před mnoha lety jsem tohle ve velmi podobné situaci těžce podcenila a doplácíme na to s dětmi dodneška. Mohly jsme to mít všechno mnohem jednodušší
. Byla to moje asi největší životní chyba ![]()
Asi jo, a znám i jednoho, co utrácel takové peníze s milenkou, že kvůli tomu přivedl na mizinu firmu( dohromady se jednalo o miliony, když to člověk sečetl).
A upřímně, já bych ten tvůj krasopis o lásce a toleranci napsala trošku jinak. Žil byl pán, který byl dobrý v práci a potkal paní, které mohl udělat tři děti, nechat jí na krku tu hrubou práci, o víkendu slíznout smetanu a zábavu s rodinu a zábavu s přáteli a ještě požadovat denně sex a co tak chápu, tak mu bylo často i vyhověno. To celé asi bez keců od (asi jsi byla i docela atraktivní ne?) manželky, která vlastně byla srozumněna, že hodlá mít rodinu hlavně na zábavu a že mu to připadalo v tu chvíi dostatečně chlapské, tak tu rodinu nějakou dobu i financoval.
Tolerance? Jistě, hlavně na tvojí straně.
Tvůj manžel je prostě určitý typ muže a ty už nejsi mladá, tak se nediv, že poté, co mu toleruješ prakticky vše, co si nalinkuje, tak si teď nalinkoval nějakou mladší nebo zábavnější a když hodná manželka tolerovala, že sama s nějakou finanční podporou oddře 3 děti, proč to na tu tolerantí a už trošku opotřebovanou naivku nezkusit i bez těch peněz a víkendů. Nakonec očividně nemáš přístup k rodinným financím tak, abys mohla ověřit, že ti nekecá. I to o něčem svědčí.
Otázka je, co uděláš.
Pokud má s. r.o., zachovala bych klid a snažila se zjišťovat informace a pokud můžeš někam utvořit rezervu(hotovost u rodičů?), tak se snaž.
@Anonymní píše:
Už nevím jak dál a co si myslet, tak žádám o názor vás zde, děvčata.
S manželem jsme spolu 18 let, z toho 16 manželé. Máme 3 děti 7, 13, 16 let. Manžel podniká a vždy hodně pracoval, někdy bylo nutné i o víkendu, ale spise se snažil nechávat tyto dny volné. Náš vztah byl vždy moc hezký, velká láska, rozuměli jsme si ve všem, vzájemná úcta a uznání, společné plány do budoucna. Nikdy jsme se téměř nehádali a když tak ve vší slušnosti- žádný řev, nadávky a podobně. Z mojí strany tedy hodně tolerance, manžel má hodně přátel, je motorkář a tedy víkendové i delší výlety na motorce, nějaké to pivko s kamarády atd. Máme 3 děti a málo hlídání, příliš často jsem tedy s nim nemohla. Já občas nějaký welness s kamarádkou, ale jeho akce vzdy podstatně převažovali.
A teď co se děje. Za poslední asi rok se manžel hodně změnil. Najednou začal jezdit domů až hodně pozdě večer, (21- 23 hod) pracovat i o víkendech, každou chvíli firemní víkend, hory atd. Asi 3× během jara se stalo že večer odešel na nějakou akci a vrátil se až druhý den po obědě, jednou dokonce odjel v pátek a vrátil se až v neděli večer. Údajně s jinou partou motorkářů, o které jsem ovšem do té doby nikdy neslyšela.
Skončil téměř veškerý společný čas, jak s rodinou, tak mi dva spolu. Vidíme se tak hodinu večer než jdu spát a to je stejně duchem úplně jinde, celou dobu kouká do telefonu. Když mu něco vypravím vidím že mne vůbec neposlouchá, nevnímá. Nezajímá ho co já v práci, co děti, nic. Jen stále na Whatsappu, pořád si s někým píše. Telefon přede mnou schovává, jak se přiblížím vypne displej, nosí ho s sebou i do sprchy.
Samozřejmě jsem se ho opakovaně ptala co se děje, zda někoho má nebo co je příčina?? Vždy mi odpoví že nikoho nemá, že za všechno můžou hrozné problémy v práci, finanční, až téměř před krachem. Pracuje na velkém projektu kde se točí obrovské částky a firma neplatí. Nemá na výplaty, pro mne na domácnost.
Ale pak přijde s novým tetováním, jede na víkend pryč na motorce - což samozřejmě stoji peníze- ubytovani, jidlo, benzín.
Co se týče intimní oblasti, tak dříve chtěl sex denně, klidně 2× kdybych byla svolná. Neustále se mne dotýkal atd. To už také skončilo, spíme spolu tak jednou za dva týdny a ještě to nestoji za nic.Tak tedy když to po sobě čtu
Prosím anonym, děkuji
Má milenku? Nebo opravdu jen velké starosti s firmou?
Už nevím co dělat, jak se zachovat. Můj šestý smysl říká že se chytil drápkem jinde. Ale nemám důkaz a ani jak to zjistit.
Vypadá to na milenku, je to možné, možná i krize středního věku.
Ale víc by mi vadilo, že mi nedává peníze na domácnost, nezajímá se o děti, měla bych obavy, aby mě kvůli své firmě nestáhl do dluhů.
začni odklánět finance… sex nula, mobil do sprchy, je to jasně milenka, věř mi, mělo to u nás stejné projevy
pak jsem jednou v noci zavolala těm Kámošům, se kterými měl být a pařit.. a co myslíš.. všichni byli doma a on s Ní
tu noc letěl.
PS : vím, že se to nedělá, ale buď mu vlez do mobilu, nebo až bude zírat a psát na WA tak ho náhle a ihned vyzvi, at ti to ukáže… je to jasné, holka..
s 3 dětma blbé.. ověřila bych si ve firmě jejich výsledky, mrkni na závěrky zveřejněné volně na Obchodním rejstříku (pokud jde o firmu), firmě se tak zle nepovede…
jo a vypočti si rovnou aloše a předestři mu to.. nebuď bl-bá, oči zavíráš už dost dlouho
on zamrká, až mu to spočítáš.
PS: jo a taky mu řekni (ačkoliv to nebude úplně pravda
) že budeš chtít střídavku, nechť to své milce vzkáže, aby začla chystat pokojíčky…
fakt to udělej.. začnou se dít zajímavé věci…
@Anonymní píše:
S manželem jsme spolu 18 let, z toho 16 manželé. Máme 3 děti 7, 13, 16 let. Manžel podniká a vždy hodně pracoval, někdy bylo nutné i o víkendu, ale spise se snažil nechávat tyto dny volné. Náš vztah byl vždy moc hezký, velká láska, rozuměli jsme si ve všem, vzájemná úcta a uznání, společné plány do budoucna. Nikdy jsme se téměř nehádali a když tak ve vší slušnosti- žádný řev, nadávky a podobně. Z mojí strany tedy hodně tolerance, manžel má hodně přátel, je motorkář a tedy víkendové i delší výlety na motorce, nějaké to pivko s kamarády atd. Máme 3 děti a málo hlídání, příliš často jsem tedy s nim nemohla. Já občas nějaký welness s kamarádkou, ale jeho akce vzdy podstatně převažovali.
A teď co se děje. Za poslední asi rok se manžel hodně změnil. Najednou začal jezdit domů až hodně pozdě večer, (21- 23 hod) pracovat i o víkendech, každou chvíli firemní víkend, hory atd. Asi 3× během jara se stalo že večer odešel na nějakou akci a vrátil se až druhý den po obědě, jednou dokonce odjel v pátek a vrátil se až v neděli večer. Údajně s jinou partou motorkářů, o které jsem ovšem do té doby nikdy neslyšela.
Skončil téměř veškerý společný čas, jak s rodinou, tak mi dva spolu. Vidíme se tak hodinu večer než jdu spát a to je stejně duchem úplně jinde, celou dobu kouká do telefonu. Když mu něco vypravím vidím že mne vůbec neposlouchá, nevnímá. Nezajímá ho co já v práci, co děti, nic. Jen stále na Whatsappu, pořád si s někým píše. Telefon přede mnou schovává, jak se přiblížím vypne displej, nosí ho s sebou i do sprchy.
Samozřejmě jsem se ho opakovaně ptala co se děje, zda někoho má nebo co je příčina?? Vždy mi odpoví že nikoho nemá, že za všechno můžou hrozné problémy v práci, finanční, až téměř před krachem. Pracuje na velkém projektu kde se točí obrovské částky a firma neplatí. Nemá na výplaty, pro mne na domácnost.
Ale pak přijde s novým tetováním, jede na víkend pryč na motorce - což samozřejmě stoji peníze- ubytovani, jidlo, benzín.
Co se týče intimní oblasti, tak dříve chtěl sex denně, klidně 2× kdybych byla svolná. Neustále se mne dotýkal atd. To už také skončilo, spíme spolu tak jednou za dva týdny a ještě to nestoji za nic.Tak tedy když to po sobě čtu
Prosím anonym, děkuji
Už nevím co dělat, jak se zachovat. Můj šestý smysl říká že se chytil drápkem jinde. Ale nemám důkaz a ani jak to zjistit.
Mohl evidentně všechno a ty si to tolerovala, tak k tomu přihodil ještě milenku.
Příspěvek upraven 04.11.23 v 19:32
Ani jsem nemusela docitat do konce…za me jasna milenka…rekla bych mu zcela s klidem, ze o ni vim a ze by jsme se teda meli domluvit na peci o deti a kdy se hodla vystehovat
Mu spadne brada az do sklepa ![]()
Co se týče intimní oblasti, tak dříve chtěl sex denně, klidně 2× kdybych byla svolná. Neustále se mne dotýkal atd. To už také skončilo, spíme spolu tak jednou za dva týdny a ještě to nestoji za nic.
Tak tedy když to po sobě čtu
Prosím anonym, děkuji