Opravdu teď není práce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5.3.21 23:51
@Anonymní píše:
Já byla v jedné takové firmě s léčivy kdysi na recepci, ale to bylo v Hostivaři :P byla jsem studentka a potřebovala jsem pár korun na prázdniny..Na některé „persóny“ si pamatuji dodnes :mrgreen:

predpokladam ze to byl Fenix ze? ja delala u konkurence v Malesicich.. ale kazdy to tam bral jako prestupni stanici.. hned pred prvni semnou sem se tam seznamila s holcinou ta sla ven kourit tak jsem sla sni.. a jen slysim od nekoho at uz dostavi amazon tady je to na ho.no apod a byla to zastupce vedouci.. a taky to tam podle toho vypadalo… na dosmrti mam na tuto praci mamatku jizva pres cely ukazovak na levy ruce…

takze ono s praci proste zalezi…

ale chapu jak to myslis ale holt jak tu bylo psano kdo nezazije nepochopi bohuzel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
5.3.21 23:59
@michaela.aleachim píše:
predpokladam ze to byl Fenix ze? ja delala u konkurence v Malesicich.. ale kazdy to tam bral jako prestupni stanici.. hned pred prvni semnou sem se tam seznamila s holcinou ta sla ven kourit tak jsem sla sni.. a jen slysim od nekoho at uz dostavi amazon tady je to na ho.no apod a byla to zastupce vedouci.. a taky to tam podle toho vypadalo… na dosmrti mam na tuto praci mamatku jizva pres cely ukazovak na levy ruce…

takze ono s praci proste zalezi…

ale chapu jak to myslis ale holt jak tu bylo psano kdo nezazije nepochopi bohuzel…

no a co ten zmiňovaný Amazon? Tam už nenabírají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.21 13:12
@michaela.aleachim píše:
boha jeho cetla jsi co jsem tu psala? to co tu pises jsou spise brigady.. treba do callcentra me nevezmou, protoze mam spatnou vyslovnost.. behem 4 mesicu jsem byla na nekolika pohovorech do callcentra…

nemam ridicak tezko pujdu delat rozvoz jidla…

do x domovu pro seniory ci mentalne postizenych sem posilala zivotopisy.. v tomto oboru dela i mamka.. ale bohuzel nemam kurz pracovnika v socialnich sluzbach, co na tom ze jsem ochotna si tech 10 tis za kurz sama zaplatit a pri praci dodelat.. a o to smutnejsi je ze se tam ten inzerat obevuje kazdou chvili… psala jsem i do nove otevreneho alzheimer centra. mam babicku co timto trpi.. bohuzel se ani neozvali hlavne ze porad hledaji…
jinak zalezi taky co je to za zarizeni pokud statni tak ver ze tam to finacne neni zadne terno. statni zamestnanec tabulkovy platy, takze tam to vychazi i na 15 citeho, takze to taky vzit nemuzu… ono ne kazdy muze vzit hned cokoliv… on totiz nikdo za me bydleni a dalsi veci platit nebude..

rekno to i trochu jinak… ono taky zalezi zda je clovek sam a potrebuje 18 minimalne nejlepe aspon 20 cisteho a jistotu prace.( tim padem praci s nejakou pravidelnou pracovni dobou na hpp treba jako obchod kam mam nastoupit kde je dlouhy kratky tyden a k tomu brigada ). a nebo zda ma k sobe oporu partnera apod co ma stalou praci a v pripade nouze dokaze vse poplatit sam a pak muze jit clovek delat na dohody /brigady..

ja proste potrebuji stalou praci na hpp aspon za 18 cisteho jak uz sem psala… jsem sama nemam partnera co by zaplatil najem a ja bych platila jidlo drogerii apod… ja proste musim vse utahnout sama.. a nevim co je horsi ta situace z praci jaka je nebo prave to ze jsem sama.. kdybych sama nebyla tak by to bylo snadnejsi, protoze bych mohla jit delat treba na to odberove misto covid.. to by pak na zaplaceni jidla stacilo kdybych byla s nekym kdo by prozmenu zase zatahl najem.. ale bohuzel…

ono je prace a prace.. prace jako takova na HPP proste nyni neni, respektive je ji opravdu malo.. jak sem psala na 1 misto se behem 1 dne prihlasi pres 150 lidi…

prace o ktere tu pises okc, ale jak treba tady tebou zminovana prace mi asi tak zaplati 12 tis za najem? a zase jsme u toho ze ja i kdyz mam ridicak 10 let jsem za volantem nesedela takze jako bych ho nemela… jak jsem tu psala delala jsem do zeleznicni dopravy.. navic k cemu v Praze auto? a rodice mam hodinu, hodinu a pul vlakem a jizdenky jsem mela zadarmo a casove me to vyjde k nasim i tim vlakem lepe…

tohle si jiste nasla v te skupine ze? a videla jsi kolik nabidek tam je na praci z domova? na vnucovani ruznych produktu? dekuji pekne ale svuj cas jsem ztracela takovym hledanim uz dost dlouho a stejne to nikam nevedlo..

a kdyz sem tam dala svuj vlastni inzerat tak stejne zadna reakce.. nebo odepsali ubozaci co mi nabizeli penize za sex nebo prave MLM ci jak to je…

dokonce mi jeden volal az z brna na prodej produktu ale o MLM vazne zajem nemam

Administrativní pracovník – Mobilní testování COVID-19
Nabízíme

• 150Kč/hod. čistého
  • DPP
  • Flexibilní pracovní doba 4-5hod. denně

Náplň práce

• Administrativní činnost/PC v mobilním odběrném místě

Požadujeme

• Spolehlivost
  • Řidičský průkaz skupiny,,B,,

ono brigada se da najit.. ale opravdu prace kde by mel clovek jistotu tak to uz je fakt tezky..

a kdybych chtela brigadu mohla jsem zustat ve sve stare praci.. tam ze smlouvu na hpp ne ale zatim nez se situace sklidni tak dohodu… jenze dohoda je mi k prdu ta mi najem nezaplati.. jeste na podzim jsem mela 3 prace tu na hpp me neprodlouzili smlouvu a ty na dohodu jsem musela nechat abych mela podporu v nezamestnanosti…

Pokud nastoupim do toho obchodu, tak si muzu obnovit dohodu v praci kde jsem od roku 2013 myslim tim tu recepci… a mozna muzu i zkusit se optat ve stare praci kde mi neprodloizili smlouvu a nabidli dohodu zda uz maji nanjteho brigadnika nebo ne…

on taky clovek musi uvazovat zda se mu ta prace vyplati..tezko bude majitele bytu zajimat to ze ja mam smlouvu na dohodu kde si penize nevydelam…

Ver ze me nesmirne stve ze jsem sama..rikam to uz od te doby co takhle situace nastala ze nebyt sama tak uz jsem mohla prastit s tim dojizdenim 40 km za prahu a mohla jsem jit delat jen po dohodach.. ale bohuzel nemuzu si to dovolit

takze jeste jednou napisu je prace a prace…

Taky by jste mi tu mohli napsat jak amazon nabira.. ok ale cim si pomuzu kdyz to mam uplne z ruky..to samy treba sklady v pocernicich… hledali prodavacku do kvetin.. a uz po telefonu mate auto? ne? tak bohuzel tady jsou ranni od 4 od rana tak se sem nemate jak dostat..

takze ono taky zalezi kde v praze to je apod…

omlouvam se za pravopis pisu na telelfonu a uz skoro spim…

já ti chtěla pomoct, tak proč mám pocit, že jsi tak nepříjemná? Na odběrovém covid místě dostaneš max 150 Kč na DPP, proč si myslíš, že ti to bude stačit na živobytí jak píšeš? Vždyť je to brigáda. Promiň, ale prostě musíš hledat i několik hodin denně, přidávat se do skupin ano na fb, projíždět VŠECHNY pracovní portály a ještě obepisovat firmy a instituce. Sama jsem tak hledala kdysi práce pro sebe i pro jiné a vždy jsem našla. Chápu, že potřebuješ nějaké minimum a mít za co žít, ale i v této době se to dá. Říkáš, že státní je 15 tisíc - jak to víš? Jsou tabulky a platy a ty se liší. Pokud máš praxi, mohla bys mít více. Ty už jsi rovnou hotová a víš dopředu, kolik ti kdo dá a ani to nezkusíš, to je pak přístup na houby..
jinak vždycky můžeš dojíždět do Škodovky, tam máš skoro 30 tisíc a ještě ti z Prahy jezdí autobus :potlesk: a věř, že na lince pracují i ženy.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.3.21 13:19

Btw říkáš, že některé ty firmy jsou z ruky, ale existuje MHD a existuje sdílená spolujízda nebo výše zmíněné firemní autobusy, které lidi svážejí. Jako říct už rovnou na startu „nee, tam nejdu, to je daleko a nevím jak bych tam dojížděla“ když ani nevíš, jaké jsou možnosti mi přijde nešťastný a zbytečně si tak zavíráš dost dveří.

• Citovat
  • Upravit
21293
6.3.21 14:00

Pro anonymni konvalinku. Ty tabulkove platy jsou dane a dohledatelne na netu. Tam opravdu nic nemyslis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.21 14:10
@malákráličice píše:
Pro anonymni konvalinku. Ty tabulkove platy jsou dane a dohledatelne na netu. Tam opravdu nic nemyslis.

ale vymyslím. Jiné tabulky jsou pro úřednice a jiné pro učitelky nebo nepedagogické pracovníky a ještě jiné třeba pro sociální služby. Tazatelka problému na který reaguji to vše shrnuje do jednoho, že ve „státním jsou tabulky s max 15 tisíc“ - to není pravda. Těch tabulek je mnoho. Záleží KAM a na jakou pozici se hlásí. :roll:

• Citovat
  • Upravit
785
6.3.21 14:52

Tak práce je, ale jak kde, jaká a samozřejmě za kolik.
Třeba v mém oboru, ( kuchař) teď max někde v jídelnách, fastfoodech za bůh ví kolik. Já mám štěstí, že dělám ve státním. Práci mám jakž takž jistou. Ale je mi moc líto všech kuchařů a číšníků, protože i když si mnozí našli práci v jiných oborech šli s platy obrovsky dolů.
A mizí pomalu i jiná odvětví. Třeba moje teta vyrábí doplňky stravy pro sportovce a samozřejmě tím, že jsou zavřená fitka odběr prudce klesl, drží je jen lékárny.
Kamarád zase praží kávu, ti najednou přišli o x odběratelů z řad kaváren a kanceláří a tak to jde jmenovat dále a dále…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21293
6.3.21 17:42
@Anonymní píše:
ale vymyslím. Jiné tabulky jsou pro úřednice a jiné pro učitelky nebo nepedagogické pracovníky a ještě jiné třeba pro sociální služby. Tazatelka problému na který reaguji to vše shrnuje do jednoho, že ve „státním jsou tabulky s max 15 tisíc“ - to není pravda. Těch tabulek je mnoho. Záleží KAM a na jakou pozici se hlásí. :roll:

Myslim, ze psala o soc. sluzbach a v te souvislosti o statnim, ze tam je max 15. V soukromem to ale nebude o nic lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.3.21 19:18
@janickaIII píše:
no a co ten zmiňovaný Amazon? Tam už nenabírají?

do toho Amazonu to mam pres hodinu pul cesty jednim smerem. To rovnou muzu dojizdet tam kde jsem… uz v prispevku jsem psala ze taky hodne zalezi kde to v Praze je… svozove misto maji od Opatova a jen na Opatov to mam pomalu hodinu cesty… To samy Počernice.. nyní jezdím na Karlštejn a tam to mám hodinu a půl cesty.. takže tím že půjdu do Amazonu si pomůžu jak? Vůbec nijak..

a jak jsem psala teď budu přecházet do obchodu který budu mít 10 minut od baráku…

jen tu poukazuji na to že se nedá říci bydlíš v Praze můžeš jít třeba do toho Amazonu tam berou… ok ale pokud jsi z druhé strany Prahy tak to taky tak snadné není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
6.3.21 19:29

@michaela.aleachim hele nemusís si u mě obhajovat proč do Amazonu nechceš, mě je to jedno. Jen jsem se ptala jaká je situace. A tedy trochu musím dát za pravdu anonymní konvalince. Tak držím palce ať brzy najdeš něco, kde budeš po všech stránkách spokojená. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
6.3.21 19:33

Doufám, že to někdo nevezme jako rýpání, ale tak když jsem si přečetla uvodní příspěvky, kdo chce práci si najde, a nebo práce je dost atd..
tak proč ted každý druhý říká, že nemá peníze, že je doma bez práce???Td v této situaci.. Víme, že některé obory to mají těžší, a může se stát, že přicházejí o práci, takže asi tolik té práce nebude, když v katdé diskusi čtu, že každý druhý nemá co do pusy :nevim:
Známý nabízel brigádu na podzim něco do sadu, a prostě myslel, že se mu přihlásí lidi, samozřejmě asi nečekal vysokoškoláky, ale třeba někdo z restaurace, jako servírka, číšník, kuchař, proč ne, když neni co do pusy a nepřihlásil se mu nikdo…
Tak je to takové, že se to nějak neslučuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.3.21 21:50
@Anonymní píše:
já ti chtěla pomoct, tak proč mám pocit, že jsi tak nepříjemná? Na odběrovém covid místě dostaneš max 150 Kč na DPP, proč si myslíš, že ti to bude stačit na živobytí jak píšeš? Vždyť je to brigáda. Promiň, ale prostě musíš hledat i několik hodin denně, přidávat se do skupin ano na fb, projíždět VŠECHNY pracovní portály a ještě obepisovat firmy a instituce. Sama jsem tak hledala kdysi práce pro sebe i pro jiné a vždy jsem našla. Chápu, že potřebuješ nějaké minimum a mít za co žít, ale i v této době se to dá. Říkáš, že státní je 15 tisíc - jak to víš? Jsou tabulky a platy a ty se liší. Pokud máš praxi, mohla bys mít více. Ty už jsi rovnou hotová a víš dopředu, kolik ti kdo dá a ani to nezkusíš, to je pak přístup na houby..
jinak vždycky můžeš dojíždět do Škodovky, tam máš skoro 30 tisíc a ještě ti z Prahy jezdí autobus :potlesk: a věř, že na lince pracují i ženy.

S tebou nemá vážně cenu dál diskutovat..

vše si překroutíš podle svého.. právě že mě asi ten covid nezaplatí najem.. právě že hledám práci na HPP… protože to co tohle tady nabízíš ty mě NÁJEM NEZAPLATÍ..

já práci mám jen hledám lepší.. teď budu nastupovat do jednoho obchodu který budu mít 10 minut chůze od baráku..

ale ještě budu hledat dál zda se neobjeví něco ještě lepšího… jako tohle nemá cenu s tebou řešit ty si stejně pořád jedeš tu svou…

chápeš že já práci mám a právě denně trávím na cestě 3 hodiny někdy i 3.5 a to nechci? protože díky domu nemůžu obnovit dohodu, kteoru jsem musela ukončit skrze podporu v nezaměstnanosti? a proto hledám jinou práci..

a ty mě tu začneš posílat do škodovky? a pak se divíš že jsem nepříjemná? tohle vážně nemá cenu.

ty si klidně jezdi do práce třeba na měsíc, ale já hledám práci poblíž bydliště už proto abych mohla obnovit smlouvu na dohodu v baráku kde bydlím na recepci… takže ty klidně trav měsíčně 50 hodin čistého času na cestě.. já raději budu hledat práci cca 30 max hodinu od bydliště přímo v Praze, kde je dobrá pracovní doba a dobré dojíždění… a zbytek času budu trávit ve druhé práci.. ono 50 hodin dojíždění mi v druhý práci hodí 7 tis k platu navíc… ono ne nadarmo se říká že i čas jsou peníze…

ono v součastné práci vstávám v půl 3 ráno v půl 4 mi jede autobus, ve 4 jsem na hlavním nádraží kde 30 minut čekám na vlak a 40 minut vlakem.. domů se vracím mezi 19-20 hodinou večer… Ono je dojíždění a dojíždění.. to samý ten Amazon 45 minut na opatov i z chůzí na zastávku to tam mám 60 minut plus svozový autobus takže to by asi taky nebylo to nejlepší…

navíc hledám práci v režimu dlouhý/ krátký týden.. už proto že mám rodinu 100 km od Prahy a přátele díky mé práci v dopravě různě po republice tak abych se s nimi viděla..

jinak ano já vím že u linky dělají i ženy, ale nechápu proč mě ženeš do horoucích pekel když tu od samého začátku píšu že PRÁCI MÁM, ALE ŽE HLEDÁM NĚCO LEPŠÍHO…

téma je zda v dnešní době opravdu není práce. a já tu jen popsala svoje zkušenosti.. že jsem 3 roky měla práci o kterou jsem díky covidu přišla. to jsem ale věděla dopředu, a tak jsem si ještě před koncem smlouvy domluvila práci u čd. A ta že se musela odložit o 2 měsíce a že jsem mezitím šla dlat pod agenturu do globusu ale že to byla špatná zkušenost a protože jsem věděla že budu od ledna nastupovat jinam tak jsem práci ukončila.. že nemůžu dostávat peníze bokem na ruku, protože kdybych onemocněla tak mě nemocenská nezaplatí ani nájem, takže jsem v prosinci byla na podpoře. V lednu jsem nastoupila k čd kde nyní jsem, ale místo abych nastoupila někam do prahy jezdím 40 km za prahu a nevyhovuje mi dojíždění a tak hledám něco lepšího v místě bydliště… abych nemusela trávit měsícčně 50 hodin zadarmo na cestě a místo toho bych ten čas věnovala práci na dohodu ( brigádu) u nás na recepci dke jsem od roku 2013 a kde jsem musela dát výpověď abych dostala podporu a dke už na mě čekají..

a ty mě tu začneš posílat do škodovky abych jezdila z Prahy do Mladé Boleslavy? jako nezlob se na mě ale jsi normální? čteš vůbec co jsem tu psala? mimochodem ještě do podzimu jsem si taky dokázala vydělat 30 měsíčně aniž bych jezdila do horoucích pekel…

to samý jako s tím tabukovým platem.. já celou dobu píšu o sociálních pracovnících.. že záleží zda je to zařízení státní nebo soukromé a že pokud je státní tak to se rovná statní zaměstnanec a to je plat cca15 čistého.. a ty začneš kopat okolo sebe že jsem psala o všech státních zaměstnancích? to opravdu?

a když říkám že některé firmy jsou z ruky tak tím myslím že jsou z ruky.. ne každý touží dojíždět bůh ví kam a třeba do amazonu to tím mhd mám 60 minut cestu ke svozový autobusů…Pokud bych chtěla takto dojíždět tak zůstanu tam kde jsem. Nechápu co nechápeš na tom že se snažím najít práci blíž bydlišti..

že se snažím najít práci takovou kde budu mít čas i sama na sebe, své koníčky nebo abych mohla jet za rodinou kterou mám 100 km od Prahy.. nebo abych mohla obnovit svoji práci na recepci kterou jsem musela přerušit do doby než najdu něco přijatelného… 50 hodin na cestě jako mám nyní jsou pro mě 5 směn na recepci a 7 tis k platu… to není zrovna nejméně.. a ty mě teď pošleš do Mladé Boleslavy.. to rovnou můžu jezdit i do toho Berouna…

Jako s tebou to nemá vážně význam o něčem diskutovat.. Protože ty ani nečtěš to co člověk píše nebo čteč ale překroutíš si to dle svého

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.3.21 22:01

@Janasas

a on nabizel jakou praci? stalou na HPP nebo jen privydelek? to je jak jsem ted tady resila. lidi potrebuji jistotu a ne jen narazovou brigadu.. ono je to i o tom ze pokud pujdes na chvili nekam delat, prijdes o podporu v nezamesnanosti. prijdes o davky apod. takze ve vysledku je pro lidi lepsi byt doma a mit nejaky prijem nez jit jen delat na chvili a prijit o vse.. ja taky musela ukoncit smlouvu na recepci kde jsem byla na dpp protoze bych nemela pak podporu v nezamestnanosti.. pokud clovek zije sam nemuze si dovolit jen chvilkovou brigadu ta mu nezaplati najem apod.. lidi hledaji stalou praci..

taky se muj kamarad divil ze se mu nikdo neprihlasil jako pomocnick do jeho firmy delaji internet zvonky kamery v baracich a presne tohle jsme mu rikala lidi potrebuji jistoty.. potrebuji praci kde kdyz skonci v karantene ze budou mit s toho na najem.. u prace ne dpp a dpc toto neni.. sama jsem v listopadu zkoncila po tydnu v agenture protoze onemocnim a nemam na najem a jidlo.. tohle si muzou dovolit lidi kteri neziji samy.. normalni prace je ted poskromnu… lide chteji mit jistotu…

tak to mam ja a tak to maji jiny..

jako nepochopila jsem proc jsem musela ukoncit smlouvu na dpp kdyz ty smeny tam nemam kazdy mesic.. na druhou stranu pak ten tyden v globusu pracak bral jako privydelek kdyz sem na uradu prace( to muze byt do 8 tis ale pozastavila se podpora v nezamesnanosti) takze na pracaku muzes jit delat brigadu ale musis ji mit jen na tyden ci dva ale nevyplati tik tomu podporu nebo i cely mesic.. ale smlouvu na dpp uz k tomu mit kdyz se hlasis nemuzes.. je to postavene na hlavu..takze ono zda v tom nebylo neco podpbneho ze kdyby lidi vzali chvilkovou praci tak aby na tom jeste vic netratili, ale to je jen moje domnenka

Takže záleží zda podnikatele v hospodach, kadernici, kosmetici apod.. dostávají 360 kč na den.. je možné že kdyby vzali brigádu na chvíli tak by nedostali nic.. ale o tohle já se nezajímala nevím jak to je jen me to napadlo jestli to nemuze byt i tim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.21 09:37

@michaela.aleachim víš co? Předtím než kamkoliv půjdeš, vydej se na kurz slušného chování, protože tady opravdu předvádíš něco šíleného. Jestli takto komunikuješ na pohovoru nebo v práci, tak potěš Pánbůh..
Nevím jak ostatní, ale já ti nabídla alternativy práce nejrůznějšího druhu, postupně jsi všechno odhodila, máš plnou pusu výmluv. ne, já fakticky nevím a asi ani nepotrebuju vědět, kde a komu co platíš, jak daleko dojíždíš a za kým. Opravdu ne. Nikdo nezná detaily z tvého života. A věř, že když někomu teče do bot a ty prachy potřebuje, tak klidně do té Škodovky bude dojíždět…Ty máš ještě tu drzost mi nadávat za to, že jsem na tebe vynaložila svůj čas a energii. Přeju ti, ať najdeš co potřebuješ, nejen v práci. Hezký den.

• Citovat
  • Upravit
66806
7.3.21 09:54
@Anonymní píše:
ale vymyslím. Jiné tabulky jsou pro úřednice a jiné pro učitelky nebo nepedagogické pracovníky a ještě jiné třeba pro sociální služby. Tazatelka problému na který reaguji to vše shrnuje do jednoho, že ve „státním jsou tabulky s max 15 tisíc“ - to není pravda. Těch tabulek je mnoho. Záleží KAM a na jakou pozici se hlásí. :roll:

tabulkovy plat osetrovatelky bez praxe muze byt kolem tech 15 t cisteho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat