Opustí mě kvůli svým dětem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.10.11 20:15

Ahojky od bejvalky je přes rok,nebyli manželé,mi jsme s polu 4měsíce a dětem je 4 a 2 roky.Děkuji za rady moc jste mi tím pomohly napsala jsem do právní poradny a ten paragraf už máme ,vytisknu to a můžeme jednat,s tou nesnášenlivostí je to asi pravda jelikož mě nazývá všeliakými sprotými slovy tak že to je též jedna z možností.Děkuji vám moc. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4025
10.10.11 13:12

Hlavně se držte :huban: a nedejte se 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
romantika
20.9.12 12:58

Opustil mě kvůli dětem

Dobrý den, jsem v této situaci. nevím si též rady. Měla jsem též krásný vztah z mužem bydleli jsme spolu pul roku i můj dvouletý syn jsi na něj zvykl.. A jednoho dne bez varování se vrátil ke svým dětem. Je to už dva měsíce a píšeme si jak se milujeme, ale on tam zůstane kvůli dětem. Když jsem se ho ptala jestli svojí paní miluje tak prý ne ale svoje děti jo. Prý na mě nikdy nezapomene, že mě miluje a ať jsem šťastná, ale jak můžu být šťastná když ho miluji a toužím po něm už 2 měsíce nemohu ani spát. Drží mě tu jen můj syn.

• Citovat
  • Upravit
2183
20.9.12 13:06

No jo, ale takhle by to mělo být, že jsou děti na prvním místě :? asi chápu, že ho máš ráda, ale ty by jsi snad taky dala přednost svému synovi, než chlapovi, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
romantika
20.9.12 13:21

Máš pravdu, že by to tak mělo být. ale myslím si, že bez lásky rodina nefunguje. mě opustil též manžel když malému byl rok a nikdy jsem ho zpátky nechtěla jelikož, by jsme trpěli všichni. On by toužil po jiných a já bych byla nešťastná. Nechápu když manželku nemiluje, že se vrátil ze dne na den.Ve čtvrtek jsem šla zkontrolovat byt co jsme dělali pro nás. A v pátek mě oznámil, že jde zpět.

• Citovat
  • Upravit
prceknika
20.9.12 13:25

To jsi ale asi věděla, že má rodinu, ne?

• Citovat
  • Upravit
romantika
20.9.12 13:35

Věděla. Ale jeho rozvodové papíry jsem taky viděla :(. Já vím neměla jsem jít do něčeho kde jsou děti. Ale v mém věku už asi svobodný lítat nebude vždy bude mít nějakou minulost.

• Citovat
  • Upravit
36556
20.9.12 13:36

Nechápu když manželku nemiluje, že se vrátil ze dne na den

A ty by ses nevrátila ke svému ex, kdyby měl u sebe tvého syna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
20.9.12 13:39

Otázka je jestli je to pravda co ti říká.
Bohužel tím, že ti píše jak tebe miluje a ji ne si tě udržuje v naději. Má zadní vrátní kdyby chtěl zase odejít od rodiny.

Kdybych to brala podle sebe tak kdyby měl můj muž naše děti tak jsem s ním i kdyby ho nemilovala. Nechtěla bych být bez nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AnT1
20.9.12 13:41

@romantika Je to tak, od nějakého věku skoro není možnost potkat někoho bez minulosti a třeba i dětí. A především, člověk si už nemůže tak vybírat a je i rád za kousek svého štěstí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.9.12 13:48

Prispeji troskou do mlyna..

V srpnu lonskeho roku, jsme se rozesli s otcem dcery.Byli jsme od sebe pul roku.Jeho chovani bylo takove, ze veskera laska z me strany vyprchala, do detailu to popisovat nebudu, ani o to nejde.
Po tom pul roce byl tak nestastny, strasne se chtel vratit zpet, sliboval hory doly..ja na to pristoupila, prestoze mi srdce rikalo, ze delam spatne. Nemilovala jsem ho a vedela jsem, ze to uz nikdy nebude jine. Udelala jsem to kvuli rodine, kvuli dceri. Jasne jsem mu rekla, ze budem fungovat jako rodice.
No zkratim to..byl to veliky omyl, ted je to 14. dni, co je definitivne pryc.Za prve se vse vratilo do starych blbych koleji, proste veskere duvody, proc sel poprve od nas, se znovu opakovaly, bylo to jeste mnohem horsi. A za druhe, bez ty lasky, ta rodina fakt nefunguje a nikdy nebude.
O tom, ze to pro deti neni zrovna dobry vzor, mluvit nebudu.Ne vzdy je dobre zachovat rodinu za kazdou cenu.To je ma aktualni zkusenost.

• Citovat
  • Upravit
36556
20.9.12 13:50

Jenže pro toho chlapa znamená odejít nemít děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
romantika
20.9.12 13:50

Já to též nechápu že ze dne na den. Jen vím že ve středu měli mezi sebou rozhovor, že si nás nemá brát pořád do pusy i s jeho tátou( dokázala jsi omotat jeho tátu kolem prstu) a at přestane očkovat děti proti nás. že si děláme byta pokojíčky pro jeho děti a mého syna. Jelikož já bydlím v malém bytě tak koupil pro nás větší. A jestli nepřestane tak prý zažádá do střidavé peče děti. A něco se muselo stát ve čtvrtek co já nevím jelikož byl za prací pryč a v pátek se vrátil a řekl že se vrací k dětem.

• Citovat
  • Upravit
romantika
20.9.12 13:51
@AnT1 píše: @romantika Je to tak, od nějakého věku skoro není možnost potkat někoho bez minulosti a třeba i dětí. A především, člověk si už nemůže tak vybírat a je i rád za kousek svého štěstí.

děkuji. Já měla špatné svědomí když jsme se potkali, že má děti opravdu. Já nerada někomu ubližuji.

• Citovat
  • Upravit
romantika
20.9.12 13:54
@Bábrdl píše:
Nechápu když manželku nemiluje, že se vrátil ze dne na denA ty by ses nevrátila ke svému ex, kdyby měl u sebe tvého syna?

Já nevím neumím si to představit. Ale vím i to že bych jsi neuměla představit tam žít bez lásky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky