Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ellusa píše:
Lidsky tě chápu, práce dovede hodně vyšťavit, ale řev do toho fakt nepatří. Ani na lidi tam, ani na ty doma. Chápu, že pokud jsi hodně unavený, můžeš mít už práh tolerance nastavený jinde, než kdybys unavený nebyl. Ale na ni toho je evidentně taky hodně, když utekla, třeba z toho měla už takové depky, že neviděla jinou možnost, než se sbalit a vypadnout. Možná zkusit někde trochu ubrat? Musíš mít dvě práce? To máš pro dva různé zaměstnavatele? Je hezké, že jí pak koupíš nějaký šperčíček,ale třeba by dala spíš přednost puse, objetí, vlídnějšímu zacházení a pomoci v domácnosti
Hmm,v tomhle případě bych ze šperčíčku udělala anální - JEHO,samozřejmě. ![]()
@jdukolem píše:
ani ne koza se baví
@Anonymní píše:
Abyste si nerejply do chudáka chlapa. Hlavně jsem chodil do práce, aby rodina měla peníze. Jsem tak vychovaný, že ženský se starají o domácnost a děti. Chlap vydělává.
No, tak už jen za to, že jsi tohle sem napsal, by jsi měl dostat medaily za odvahu.
![]()
@ewunia píše:
tady je babinec, to bys dostal jmen![]()
tady ses teda odtajnil/a ![]()
@Anonymní píše:
Moudrou kozu už jsem tak znechutil, že usnula v chlívku.Odcházím ještě přemýt sporák a spát.
To je snad už nějaká sporáková úchylka, řešit špinavý sporák už kolikátý den a potom ho chodit mýt o půlnoci?
Tohle mě přesvědčilo o tom, že je to celé vymyšlené, nejspíš to píše ta samá osoba, co tady pravidelně jako anonym zakládá různá vymyšlená témata?
@Gnaar píše:
To je snad už nějaká sporáková úchylka, řešit špinavý sporák už kolikátý den a potom ho chodit mýt o půlnoci?![]()
![]()
Tohle mě přesvědčilo o tom, že je to celé vymyšlené, nejspíš to píše ta samá osoba, co tady pravidelně jako anonym zakládá různá vymyšlená témata?
Tohle nebo neco podobneho to bude. Pekne se nekdo bavi..
@Gnaar píše:
To je snad už nějaká sporáková úchylka, řešit špinavý sporák už kolikátý den a potom ho chodit mýt o půlnoci?![]()
![]()
Tohle nebo neco podobneho to bude. Pekne se nekdo bavi..
@Gnaar píše:
![]()
Souhlas
@Gnaar píše:
![]()
Též si to myslím ![]()
Bavím se taky a skvěle. Sporáková obsese
![]()
Kdo by viděl ten sporák, pochopí. Hlavně, že baby rejpají, ale aby se našla dobrovolnice na úklid, to né.
![]()
Líbí se mi pestrobarevnost zdejší zvěře, od kozy po veverku parádnici.
![]()
Dále by mě zajímalo, jak tady normální muž naklábosí tisíce příspěvků-mám 40 za rok, většinu sporákové rady s kozou a kočkou
.Chlap asi nehledá rady, jak otěhotnět ![]()
Tak co, která baba, nebo babochlap chce vidět sporák naživo?
@Anonymní píše:
Hodláš nám udělat livestream?? Tak v tom případě udělej i záběr fitktivních dětí.
![]()
@matkabagristy píše:
tady ses teda odtajnil/a
Neboj, založí si nový nick.
![]()
@Anonymní píše:
Bavím se taky a skvěle. Sporáková obsese![]()
![]()
Kdo by viděl ten sporák, pochopí. Hlavně, že baby rejpají, ale aby se našla dobrovolnice na úklid, to né.![]()
Líbí se mi pestrobarevnost zdejší zvěře, od kozy po veverku parádnici.![]()
Dále by mě zajímalo, jak tady normální muž naklábosí tisíce příspěvků-mám 40 za rok, většinu sporákové rady s kozou a kočkou.Chlap asi nehledá rady, jak otěhotnět
To už je na diagnózu ![]()
@Anonymní píše:
I s dětmi, ju? ![]()