Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:neeee
hele člověk kterej zavraždí Elzu tím že ji vyvaří je schopnej všeho ![]()
@jdukolem píše:
hele člověk kterej zavraždí Elzu tím že ji vyvaří je schopnej všeho
kozičko, jsem opravdu exemplář, který nikdy nepral, nevařil atd. O mě se pečovalo, ![]()
Dneska to bude dlouhý, čekám, až pustí mastnota ze sporáku. Chci vařit maso, sporák je k nepoužití.
![]()
@Anonymní píše:
to je na hoodně dlouhé povídání…Ve zkratce, bránil jí chodit do práce, abych nemusel doma nic dělat. V poslední době jsem chodil po večerech ven, nebo byl pořád v práci. Bral jsem si hodně služby, abych nebyl doma. A když už jsem doma byl, tak jsem spal atd.
Já tušila, že to z Tebe postupně vyleze…
@Anonymní píše:
Jak ten ocet s práškem?
normálně nasypeš to na sporák a zakápneš octem začne to šumět a ty budeš krouživými pohyby houbičkou čistit a čistit.. samo to nepustí ani neodejde.. jak říkala moje babi - jooo lesk chce lidský sádlo - zapotíš se ![]()
@Anonymní píše:
Dneska to bude dlouhý, čekám, až pustí mastnota ze sporáku. Chci vařit maso, sporák je k nepoužití.![]()
mezi námi - JAK chceš vařit maso? jaký maso? do ted jsi páchal vejce a párky tak at je to k jídlu ![]()
@Anonymní píše:
Dneska to bude dlouhý, čekám, až pustí mastnota ze sporáku. Chci vařit maso, sporák je k nepoužití.![]()
tak u vaření neusni
To by jsi pak mohl kastrol vzít a vyhodit
![]()
@jdukolem píše:
normálně nasypeš to na sporák a zakápneš octem začne to šumět a ty budeš krouživými pohyby houbičkou čistit a čistit.. samo to nepustí ani neodejde.. jak říkala moje babi - jooo lesk chce lidský sádlo - zapotíš se
zatím je ve hře cilit, mám to namočené a odbíhám čistit a čistit
Trochu už to pustilo.
@Ellusa píše:
My máme s kozou čas, když ne dnes, tak zítra, že jo @jdukolem
jo času kupa
schnou mi vlasy a mám ráda příběhy ![]()
@Anonymní píše:
zatím je ve hře cilit, mám to namočené a odbíhám čistit a čistitTrochu už to pustilo.
jsem ti říkala že nejlepší nechat působit přes noc.. ale komu není rady ![]()
@jdukolem píše:
mezi námi - JAK chceš vařit maso? jaký maso? do ted jsi páchal vejce a párky tak at je to k jídlu
vepřový koleno jsem koupil, tak uvařím v tlakáči, nechám vařit asi hodinu, zítra bych to strčil do pekáče a dopekl ![]()
@Anonymní píše:
vepřový koleno jsem koupil, tak uvařím v tlakáči, nechám vařit asi hodinu, zítra bych to strčil do pekáče a dopekl
to by šlo.. hlavně at ti to nevybouchne.. umíš s tlakáčem ¨? ![]()
@Anonymní píše:
Trošku bordelu na sporáku Tě snad nerozhodí? Jinak na sporák se mi osvědčilo tohle, to vyčistí všechno
http://m.heureka.cz/…ouby-400-ml/
Příspěvek upraven 09.11.16 v 23:00
@jdukolem píše:
to by šlo.. hlavně at ti to nevybouchne.. umíš s tlakáčem ¨?
zvládnu. Dám na tvoji radu a budu konat až ráno.