Opustil mě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.11.16 12:58

Já nemám žádné skušenosti s vedením domácnosti, prostě jsem nosil domů peníze a žena se starala. Pořád si stěžovala, ale děti chtěla a je ženská. :nevim:
Doufám, že se vrátí, poněvadž jsme ještě neprali a pořád vejce na večeři je :poblion:.manželka sem chodila, tak tady našla asi rady, jak zdrhnout :nevim:

• Citovat
  • Upravit
49159
9.11.16 08:07
@Anonymní píše:
Mě opustila před týdnem manželka :cert:,nechala tu 3 děti. Sbalila kufr a šla.

jen tak z ničeho nic? Vše bylo u vás v pohodě a najednou měla sbaleno?
proč šla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
9.11.16 08:18
@Anonymní píše:
Já nemám žádné skušenosti s vedením domácnosti, prostě jsem nosil domů peníze a žena se starala. Pořád si stěžovala, ale děti chtěla a je ženská. :nevim:
Doufám, že se vrátí, poněvadž jsme ještě neprali a pořád vejce na večeři je :poblion:.manželka sem chodila, tak tady našla asi rady, jak zdrhnout :nevim:

a jéje…
tak hele vajíčka nejezte není to ani zdravé denně, kup dětem třeba pizzu pro změnu, namaž čerstvý chleba s máslem a šunkou, těstoviny s kečupem a spoustou sýra taky zvládnete…
praní není těžké - pere pračka - najdi návod, roztřiď oblečené podle barev (modré k modrému, červené k červenému, bílá k bílé - to je pro začátek dobré vodítko ) a pro zatím per na 40 - tím nic nezkazíš Žena jistě nezdrhla ze dne na den bez příčiny. musíš vědět co změnit, abys ji získal zpět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
9.11.16 09:14

Možná si měl naslouchat jejím stížnostem. Možná ti nechala ty děti aby ti dala za vyučenou, aby sis zkusil jaké je to náročné… nevím, jen hádám. Možná se vrátí až si to zkusíš a budeš si vážit její práce doma. Myslím, žes ji nenaslouchal a možná ji nedoceňoval a neměla jinou možnost. Ale třeba ne. To víš jenom ty jestli si si jí vážil, dával ji to najevo a záleželo ti na její spokojenosti. Podle toho co píšeš si jí asi moc nepomáhal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
9.11.16 09:15

Pokud ji tady holky radily ať zdrhne - tak věděly proč. Jen tak by ji tady ŽÁDNÁ neřekla ať jde. Naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.16 10:08
@jdukolem píše:
a jéje…
tak hele vajíčka nejezte není to ani zdravé denně, kup dětem třeba pizzu pro změnu, namaž čerstvý chleba s máslem a šunkou, těstoviny s kečupem a spoustou sýra taky zvládnete…
praní není těžké - pere pračka - najdi návod, roztřiď oblečené podle barev (modré k modrému, červené k červenému, bílá k bílé - to je pro začátek dobré vodítko ) a pro zatím per na 40 - tím nic nezkazíš Žena jistě nezdrhla ze dne na den bez příčiny. musíš vědět co změnit, abys ji získal zpět..

včera byly párky, pro změnu. Je to hrůza, vypráno dvě pračky, neměli jsme skoro v čem chodit. A to já mám pořád na sobě jedny gatě. :oops:
Děti jsou mnohem samostatnější, já kolem nich neskáču a taky to jde.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.11.16 10:12

@Evinda61 já to beru, že je to trest, ale chci, aby se už vrátila. :zed: :zed:
Nedělal jsem doma nic, max. koš. Ani nevím, kde je vysavač atd.

• Citovat
  • Upravit
2150
9.11.16 10:21
@Anonymní píše:
@Evinda61 já to beru, že je to trest, ale chci, aby se už vrátila. :zed: :zed:
Nedělal jsem doma nic, max. koš. Ani nevím, kde je vysavač atd.

tak holt se to naučíš. Nic to není. Hlavně přestaň skučet, jsi jak ženská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoy
1495
9.11.16 10:26

Tak nevím, jak velký je byt/dům, ve kterém bydlíte, ale vysavač není tak malý, aby se schoval :) Jinak pokud žena je na mateřské a po návratu z práce jsi se věnoval dětem (pohrát, uklidit pokojík, po večeři vykoupat a uspat) nebo pokud děláš jinou činnost prospěšnou pro celou rodinu (např. rekonstrukce nového bydlení), tak bych pochopila, že jsi pouze vynášel koš. Pokud chodí do práce nebo jsi ty po návratu z práce sebou pouze hodil na gauč a její námitky nebral na vědomí, tak se nedivím, že zdrhla. Jinak pokud se vrátí (taky si myslím, že se jedná o to, aby sis zkusil domácnost na vlastní kůži), tak doporučuju sednout si, sepsat všechny povinnosti a nějak rozumně si je rozdělit. Pokud by se nevrátila (což si nemyslím), tak si budeš muset udělat ve vedení domácnosti nějaký systém a zapojit i děti (dle jejich možností).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
9.11.16 10:36

Určitě se vrátí. Nejspíš potřebuje nějaký čas pro sebe a chce, aby jsi si uvědomil jaké to je, starat se o děti a vše okolo.
Co na to děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.16 13:37

@Kirstenn mladší se pořád se ptají, kde je mamina a kdy se vrátí, řekl jsem, ýe je v lázních. Nejstarší podezírám, že něco ví.
Manželka je na mateřské, psal jsem, že jsem nedělal skoro nic. Když bylo potřeba něco opravit, tak jsem to udělal, nebo zařídil opravu.
Děti nadávají, zapral jsem jim leginy s Elzou tak, že jsou na vyhození. :oops:
A jak vyčistit sporák, když je úplně černej. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
3977
9.11.16 13:59
@Anonymní píše:
@Kirstenn mladší se pořád se ptají, kde je mamina a kdy se vrátí, řekl jsem, ýe je v lázních. Nejstarší podezírám, že něco ví.
Manželka je na mateřské, psal jsem, že jsem nedělal skoro nic. Když bylo potřeba něco opravit, tak jsem to udělal, nebo zařídil opravu.
A jak vyčistit sporák, když je úplně černej. :pocitac:

Tvl řekni mi, že neumíš vyčistit sporák. Umíš v domácnosti vůbec něco? Pokud máš prachy, tak si objednej úklidovou službu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11863
9.11.16 14:03

Kolik je dětem? a nenechala ani žádnou zprávu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
9.11.16 14:43
@Anonymní píše:
A jak vyčistit sporák, když je úplně černej. :pocitac:

kup cilit bang oranžový, nastříkej a nech působit a pak setři houbičkou - obojí se dá koupit v drogérii.
Na praní at děti nenadávají - vysvětli jim, že se to teprve učíš a když se někdo něco uč tak mu to hned nejde… jak jsi to mohl zaprat 8o s čím jsi to pral a nakolik? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
9.11.16 14:44
@strýček sally píše:
tak holt se to naučíš. Nic to není. Hlavně přestaň skučet, jsi jak ženská.
:cert: no dovoool… :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria