Opustil mě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59475
9.11.16 20:48
@jdukolem píše:
to jde na to blbě -nejdřív zničí pomalu půl domácnosti a ženská by tam měla nechat ruce? :lol:
tuuudle :cert:

no jo chlap :mrgreen:, já to vychytala nejlíp, stačilo rizikové těhotenství jen jsme ležela a říkala co má jak dělat. prý nejlepší škola života a co teprve poslední těhotenství, to měl na starost ještě 2 děti :mrgreen: :mrgreen:, večer vždy odpadnul a byl vyřízenej a prý m ještě víc obdivuje jak vše stihnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59475
9.11.16 21:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.16 21:38
@Markéta80 píše:
@Ellusa nebo chce nějakou nalákat do bytu jako že mu pomůže :mrgreen:

některé by se mě mohlo zželet :lol:

• Citovat
  • Upravit
59475
9.11.16 21:40
@Anonymní píše:

taky si myslim :mrgreen: :mrgreen:, kolik je nejmenšímu dítěti? a zapoj do práce pubertální dítě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
9.11.16 21:45
@Anonymní píše:

pokud by stála za to tak naopak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.16 21:48
@Ellusa píše: :mrgreen: a jaké máš další plány? Kromě toho pohledu jste v nějakém kontaktu?

nejsme, mlčí jako hrob :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.11.16 21:56

@jdukolem mám cilit, akorát zelenej, no pochybuju, že to pustí. V nejhorším koupím nový sporák :nevim:,žena ho stejně chtěla. :pankac:
Puboška má zánět středouší a teploty, jinak bych práci hodil na ni :oops::oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.11.16 22:00

Děláte si ze mě legraci, ale nějaké rady z vás přece vypadly. :pankac: Elza chudák opravdu padla, zítra koupím nové legínky. A ještě růžová mikina je divná, jak když na ní vyrostly černý chlupy.

• Citovat
  • Upravit
49159
9.11.16 22:00
@Anonymní píše:
@jdukolem mám cilit, akorát zelenej, no pochybuju, že to pustí. V nejhorším koupím nový sporák :nevim:,žena ho stejně chtěla. :pankac:
Puboška má zánět středouší a teploty, jinak bych práci hodil na ni :oops:. :oops:

hambáři :cert:.. doufám, že to puboška řádně vyleží
hele cos ženě provedl, že tě nechává takt vycukat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
9.11.16 22:01
@Anonymní píše:
Puboška má zánět středouší a teploty, jinak bych práci hodil na ni :oops:. :oops:

jinak zelenej cilit je celkem na nic.. zkus ještě ocet a prášek do pečiva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
9.11.16 22:02
@Anonymní píše:
Děláte si ze mě legraci, ale nějaké rady z vás přece vypadly. :pankac: Elza chudák opravdu padla, zítra koupím nové legínky. A ještě růžová mikina je divná, jak když na ní vyrostly černý chlupy.

nemáš prát růžové s černým chlupatým.. :jazyk:? taky se poohlídni jestli se ti do praní nepřimíchala kočka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
9.11.16 22:05
@Ellusa píše:
Hmhm, co se tu člověk nedozví :think: :think:

no jo ono to udělá takovou pěnivou kaši a pustí ledacos př v troubě moc krásně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.16 22:07
@jdukolem píše:
hambáři :cert:.. doufám, že to puboška řádně vyleží
hele cos ženě provedl, že tě nechává takt vycukat?

to je na hoodně dlouhé povídání…Ve zkratce, bránil jí chodit do práce, abych nemusel doma nic dělat. V poslední době jsem chodil po večerech ven, nebo byl pořád v práci. Bral jsem si hodně služby, abych nebyl doma. A když už jsem doma byl, tak jsem spal atd.

• Citovat
  • Upravit
49159
9.11.16 22:09
@Anonymní píše:
to je na hoodně dlouhé povídání…Ve zkratce, bránil jí chodit do práce, abych nemusel doma nic dělat. V poslední době jsem chodil po večerech ven, nebo byl pořád v práci. Bral jsem si hodně služby, abych nebyl doma. A když už jsem doma byl, tak jsem spal atd.

a ted to máš.. no ještě je brzy na poučení z krizového vývoje, ale třeba nějaké přijde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.16 22:12
@jdukolem píše:
nemáš prát růžové s černým chlupatým.. :jazyk:? taky se poohlídni jestli se ti do praní nepřimíchala kočka :think:
:lol: neeee
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí