Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jdukolem píše:
to jde na to blbě -nejdřív zničí pomalu půl domácnosti a ženská by tam měla nechat ruce?
tuuudle
no jo chlap
, já to vychytala nejlíp, stačilo rizikové těhotenství jen jsme ležela a říkala co má jak dělat. prý nejlepší škola života a co teprve poslední těhotenství, to měl na starost ještě 2 děti
, večer vždy odpadnul a byl vyřízenej a prý m ještě víc obdivuje jak vše stihnu ![]()
@Markéta80 píše:
@Ellusa nebo chce nějakou nalákat do bytu jako že mu pomůže
některé by se mě mohlo zželet ![]()
@Anonymní píše:
některé by se mě mohlo zželet
taky si myslim
, kolik je nejmenšímu dítěti? a zapoj do práce pubertální dítě ![]()
@Anonymní píše:
některé by se mě mohlo zželet
pokud by stála za to tak naopak ![]()
@Ellusa píše:a jaké máš další plány? Kromě toho pohledu jste v nějakém kontaktu?
nejsme, mlčí jako hrob ![]()
@jdukolem mám cilit, akorát zelenej, no pochybuju, že to pustí. V nejhorším koupím nový sporák
,žena ho stejně chtěla. ![]()
Puboška má zánět středouší a teploty, jinak bych práci hodil na ni
. ![]()
Děláte si ze mě legraci, ale nějaké rady z vás přece vypadly.
Elza chudák opravdu padla, zítra koupím nové legínky. A ještě růžová mikina je divná, jak když na ní vyrostly černý chlupy.
@Anonymní píše:
@jdukolem mám cilit, akorát zelenej, no pochybuju, že to pustí. V nejhorším koupím nový sporák,žena ho stejně chtěla.
Puboška má zánět středouší a teploty, jinak bych práci hodil na ni.
hambáři
.. doufám, že to puboška řádně vyleží
hele cos ženě provedl, že tě nechává takt vycukat?
@Anonymní píše:
@jdukolem mám cilit, akorát zelenej, no pochybuju, že to pustí. V nejhorším koupím nový sporák,žena ho stejně chtěla.
Puboška má zánět středouší a teploty, jinak bych práci hodil na ni.
jinak zelenej cilit je celkem na nic.. zkus ještě ocet a prášek do pečiva
@Anonymní píše:
Děláte si ze mě legraci, ale nějaké rady z vás přece vypadly.Elza chudák opravdu padla, zítra koupím nové legínky. A ještě růžová mikina je divná, jak když na ní vyrostly černý chlupy.
nemáš prát růžové s černým chlupatým..
? taky se poohlídni jestli se ti do praní nepřimíchala kočka ![]()
@Ellusa píše:
Hmhm, co se tu člověk nedozví![]()
no jo ono to udělá takovou pěnivou kaši a pustí ledacos př v troubě moc krásně..
@jdukolem píše:
hambáři.. doufám, že to puboška řádně vyleží
hele cos ženě provedl, že tě nechává takt vycukat?
to je na hoodně dlouhé povídání…Ve zkratce, bránil jí chodit do práce, abych nemusel doma nic dělat. V poslední době jsem chodil po večerech ven, nebo byl pořád v práci. Bral jsem si hodně služby, abych nebyl doma. A když už jsem doma byl, tak jsem spal atd.
@Anonymní píše:
to je na hoodně dlouhé povídání…Ve zkratce, bránil jí chodit do práce, abych nemusel doma nic dělat. V poslední době jsem chodil po večerech ven, nebo byl pořád v práci. Bral jsem si hodně služby, abych nebyl doma. A když už jsem doma byl, tak jsem spal atd.
a ted to máš.. no ještě je brzy na poučení z krizového vývoje, ale třeba nějaké přijde ![]()
@jdukolem píše:
nemáš prát růžové s černým chlupatým..? taky se poohlídni jestli se ti do praní nepřimíchala kočka