Opustil mě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49159
9.11.16 23:26
@Gnaar píše:
Nj, tady je to totiž v poslední době samej kolega anonym.

njn tenhle je aspon vtipnej.. čili minimálně zábava tu je 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.16 23:27

Nemohu se odtajnit, žena sem chodí 5 let a to jí prostě neudělám. @Gnaar

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.11.16 23:28

Co chcete vědět kočko a kozo? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
59484
9.11.16 23:29
@Anonymní píše:
nebude to vysušený? :think:
:lol: :lol: proč by to mělo být vysušené, jak to uvaříš bude to ovar, tam už to péct nemusíš. dej tam koření co máš rád a zítra podlít vodou a upeč, průběžně otáčet a podlévat vodou a bude to super :palec: To vařen a pak pečení je prasárna, vše co je v tom mase vyvaříš do vody což je prostě škoda :?, i jsme se to tak učili a vždy koleno šlo rovnou do trouby- udělej nožem rýhy až ke kosti a vetři do nich česnek a pak stačí jen sůl a kmín. nevim jak si zdatný kuchař ale tohle je fakt jednoduché a pokud nepřesolíš a nezapomeneš hlídat ak tam nemůžeš nic zkazit :mrgreen: peč přiklopené až to bude hotové tak odkrýt at se udělá křupavá kůže :* Vaření zase taková věda neni, to zvládneš, v tlakáči to můžeš uvařit moc, v troubě to lépe odhadneš, peč max na 180 a dle velikosti 1,5-2h ale to poznáš :palec: pokud chceš trošku vylepšit místo vody podlij černym pivem :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
9.11.16 23:31
@Anonymní píše:
Nemohu se odtajnit, žena sem chodí 5 let a to jí prostě neudělám. @Gnaar

a ona zná tvůj nick? nebo jak by zjistila že se jedná o jejího muže a navíc jak bychom my zjistili, čí seš muž? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
9.11.16 23:32
@Markéta80 píše: :lol: :lol: proč by to mělo být vysušené, jak to uvaříš bude to ovar, tam už to péct nemusíš. dej tam koření co máš rád a zítra podlít vodou a upeč, průběžně otáčet a podlévat vodou a bude to super :palec: To vařen a pak pečení je prasárna, vše co je v tom mase vyvaříš do vody což je prostě škoda :?, i jsme se to tak učili a vždy koleno šlo rovnou do trouby- udělej nožem rýhy až ke kosti a vetři do nich česnek a pak stačí jen sůl a kmín. nevim jak si zdatný kuchař ale tohle je fakt jednoduché a pokud nepřesolíš a nezapomeneš hlídat ak tam nemůžeš nic zkazit :mrgreen: peč přiklopené až to bude hotové tak odkrýt at se udělá křupavá kůže :* Vaření zase taková věda neni, to zvládneš, v tlakáči to můžeš uvařit moc, v troubě to lépe odhadneš, peč max na 180 a dle velikosti 1,5-2h ale to poznáš :palec: pokud chceš trošku vylepšit místo vody podlij černym pivem :palec:

pivo mu může zhořknout a má specificky navinulou chuť a má to pro děti pivo bych nedávala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.16 23:33

@Markéta80 dobře,tak to udělám. Napíšu zítra, jak se mi povedlo. Už mím na to hlad. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
6915
9.11.16 23:35
@Anonymní píše:
Nemohu se odtajnit, žena sem chodí 5 let a to jí prostě neudělám. @Gnaar

Jsi tak ohleduplný, snad Tě to nepřejde :mrgreen:

Příspěvek upraven 09.11.16 v 23:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59484
9.11.16 23:36
@Anonymní píše:
@Markéta80 dobře,tak to udělám. Napíšu zítra, jak se mi povedlo. Už mím na to hlad. :pankac:

pak napiš, já se letos chystam opět na tento recept, je to fakt luxusní, sice pracnější a fakt to trvá ale ten výsledek http://fresh.iprima.cz/…pive-s-medem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59484
9.11.16 23:37

@jdukolem alkohol se vyvaří, pokud by dal černé je to ok ale jasně že jde i s vodou :palec:

skoro o půlnoci řešit žrádlo :jazyk: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
9.11.16 23:41

Mám jeden dobrý recept pro anonymy v nouzi. Kuře na soli. Do pekáče na dno se vysype celý pytlík soli. Kuře nůžkama rozkrájíš na čtvrtky(můžeš i celý, ale pak je to míň propečený) a naskládáš do pekáče. Zapneš troubu, na poprvé jsem nevěřil, ale je to dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
9.11.16 23:42
@Markéta80 píše:
@jdukolem alkohol se vyvaří, pokud by dal černé je to ok ale jasně že jde i s vodou :palec:skoro o půlnoci řešit žrádlo :jazyk: :mrgreen: :mrgreen:

tak vzhledem k tomu, že teprve drhne sporák tak je myslím tak akorát - jeho tempem :lol:
nicméně k tomu pivu - to já vím, že se alkohol vyvaří, ale typická chuť piva - sladu zůstává

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
9.11.16 23:44
@Markéta80 píše:
@jdukolem alkohol se vyvaří, pokud by dal černé je to ok ale jasně že jde i s vodou :palec:skoro o půlnoci řešit žrádlo :jazyk: :mrgreen: :mrgreen:

jako stejně jinak - hele má doma děti a vaří - vejce párky koleno :zed:.. měl by se mu sestavit jídelníček pro děti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59484
10.11.16 00:00

@jdukolem nepsal věk dětí ;). pokud neumí vařit je to těžké no, já bych místo kolena spíš na plech hodila nakrájené brambory- sůl kmín a k tomu nakořenit dle chutí kuřecí čtvrtky, podlít vodou a upéct :palec: do 1,5h má oběd, nebo na pánev na máslo file k tomu stačí brambor a je to rychlovka ale zapojila bych nejstarší dítě :palec: ten kdo nikdy nevařil tak se spíš divim že se pustil do kolena i když na tom nic neni no :lol: nebo at povolá babičky :palec: chce to vařit co nejjednodušeji pokud jinak nevaří a to je co nejednodušší úprava, nějaká rychlá omáčka na špagety by taky mohla jít :think: Záleží na co si troufne :mrgreen: Já pokud peču koleno klasiku tak k tomu dělam zeí a br. knedlík i když za poslední roky dělam koleno jen na Silvestra :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
10.11.16 07:37
@Markéta80 píše:
@jdukolem nepsal věk dětí ;). pokud neumí vařit je to těžké no, já bych místo kolena spíš na plech hodila nakrájené brambory- sůl kmín a k tomu nakořenit dle chutí kuřecí čtvrtky, podlít vodou a upéct :palec: do 1,5h má oběd, nebo na pánev na máslo file k tomu stačí brambor a je to rychlovka ale zapojila bych nejstarší dítě: ten kdo nikdy nevařil tak se spíš divim že se pustil do kolena i když na tom nic neni no :lol: nebo at povolá babičky :palec: chce to vařit co nejjednodušeji pokud jinak nevaří a to je co nejednodušší úprava, nějaká rychlá omáčka na špagety by taky mohla jít :think: Záleží na co si troufne :mrgreen: Já pokud peču koleno klasiku tak k tomu dělam zeí a br. knedlík i když za poslední roky dělam koleno jen na Silvestra :mrgreen:

psal - kojenec školkáč a puboška - čili ani jedno není úplně zralé - je fakt že pár dní to zvládnou ale snad on postoupí na vyšší level 8)
nejstarší dítě je nemocné a když povolá babičky tak za mě - nedostane za vyučenou což asi žen zamýšlela… jen at si koupí hrnkovou kuchařku a jede :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí