Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gnaar píše:
Nj, tady je to totiž v poslední době samej kolega anonym.
njn tenhle je aspon vtipnej.. čili minimálně zábava tu je ![]()
Nemohu se odtajnit, žena sem chodí 5 let a to jí prostě neudělám. @Gnaar
@Anonymní píše:
nebude to vysušený?
@Anonymní píše:
a ona zná tvůj nick? nebo jak by zjistila že se jedná o jejího muže a navíc jak bychom my zjistili, čí seš muž? ![]()
@Markéta80 píše:![]()
proč by to mělo být vysušené, jak to uvaříš bude to ovar, tam už to péct nemusíš. dej tam koření co máš rád a zítra podlít vodou a upeč, průběžně otáčet a podlévat vodou a bude to super
To vařen a pak pečení je prasárna, vše co je v tom mase vyvaříš do vody což je prostě škoda
, i jsme se to tak učili a vždy koleno šlo rovnou do trouby- udělej nožem rýhy až ke kosti a vetři do nich česnek a pak stačí jen sůl a kmín. nevim jak si zdatný kuchař ale tohle je fakt jednoduché a pokud nepřesolíš a nezapomeneš hlídat ak tam nemůžeš nic zkazit
peč přiklopené až to bude hotové tak odkrýt at se udělá křupavá kůže
Vaření zase taková věda neni, to zvládneš, v tlakáči to můžeš uvařit moc, v troubě to lépe odhadneš, peč max na 180 a dle velikosti 1,5-2h ale to poznáš
pokud chceš trošku vylepšit místo vody podlij černym pivem
pivo mu může zhořknout a má specificky navinulou chuť a má to pro děti pivo bych nedávala
@Markéta80 dobře,tak to udělám. Napíšu zítra, jak se mi povedlo. Už mím na to hlad. ![]()
@Anonymní píše:
Jsi tak ohleduplný, snad Tě to nepřejde ![]()
Příspěvek upraven 09.11.16 v 23:42
@Anonymní píše:
@Markéta80 dobře,tak to udělám. Napíšu zítra, jak se mi povedlo. Už mím na to hlad.
pak napiš, já se letos chystam opět na tento recept, je to fakt luxusní, sice pracnější a fakt to trvá ale ten výsledek http://fresh.iprima.cz/…pive-s-medem ![]()
@jdukolem alkohol se vyvaří, pokud by dal černé je to ok ale jasně že jde i s vodou ![]()
skoro o půlnoci řešit žrádlo
![]()
Mám jeden dobrý recept pro anonymy v nouzi. Kuře na soli. Do pekáče na dno se vysype celý pytlík soli. Kuře nůžkama rozkrájíš na čtvrtky(můžeš i celý, ale pak je to míň propečený) a naskládáš do pekáče. Zapneš troubu, na poprvé jsem nevěřil, ale je to dobrý.
@Markéta80 píše:
@jdukolem alkohol se vyvaří, pokud by dal černé je to ok ale jasně že jde i s vodouskoro o půlnoci řešit žrádlo
![]()
![]()
tak vzhledem k tomu, že teprve drhne sporák tak je myslím tak akorát - jeho tempem ![]()
nicméně k tomu pivu - to já vím, že se alkohol vyvaří, ale typická chuť piva - sladu zůstává
@Markéta80 píše:
@jdukolem alkohol se vyvaří, pokud by dal černé je to ok ale jasně že jde i s vodouskoro o půlnoci řešit žrádlo
![]()
![]()
jako stejně jinak - hele má doma děti a vaří - vejce párky koleno
.. měl by se mu sestavit jídelníček pro děti ![]()
@jdukolem nepsal věk dětí
. pokud neumí vařit je to těžké no, já bych místo kolena spíš na plech hodila nakrájené brambory- sůl kmín a k tomu nakořenit dle chutí kuřecí čtvrtky, podlít vodou a upéct
do 1,5h má oběd, nebo na pánev na máslo file k tomu stačí brambor a je to rychlovka ale zapojila bych nejstarší dítě
ten kdo nikdy nevařil tak se spíš divim že se pustil do kolena i když na tom nic neni no
nebo at povolá babičky
chce to vařit co nejjednodušeji pokud jinak nevaří a to je co nejednodušší úprava, nějaká rychlá omáčka na špagety by taky mohla jít
Záleží na co si troufne
Já pokud peču koleno klasiku tak k tomu dělam zeí a br. knedlík i když za poslední roky dělam koleno jen na Silvestra ![]()
@Markéta80 píše:
@jdukolem nepsal věk dětí. pokud neumí vařit je to těžké no, já bych místo kolena spíš na plech hodila nakrájené brambory- sůl kmín a k tomu nakořenit dle chutí kuřecí čtvrtky, podlít vodou a upéct
do 1,5h má oběd, nebo na pánev na máslo file k tomu stačí brambor a je to rychlovka ale zapojila bych nejstarší dítě: ten kdo nikdy nevařil tak se spíš divim že se pustil do kolena i když na tom nic neni no
nebo at povolá babičky
chce to vařit co nejjednodušeji pokud jinak nevaří a to je co nejednodušší úprava, nějaká rychlá omáčka na špagety by taky mohla jít
Záleží na co si troufne
Já pokud peču koleno klasiku tak k tomu dělam zeí a br. knedlík i když za poslední roky dělam koleno jen na Silvestra
psal - kojenec školkáč a puboška - čili ani jedno není úplně zralé - je fakt že pár dní to zvládnou ale snad on postoupí na vyšší level ![]()
nejstarší dítě je nemocné a když povolá babičky tak za mě - nedostane za vyučenou což asi žen zamýšlela… jen at si koupí hrnkovou kuchařku a jede ![]()