Opustil mě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49159
9.11.16 19:13
@Markéta80 píše: :roll: kojenec- kolik měsíců? To nic neřekla a zmizela? vše se naučíš :palec: ale tohle jednání je docela hnus, předškolák a puberták to je ok ale kojence nechat doma? to je dost blbá sranda, babičky na pomoc zavolat nejde?

ehm proč? nenechala děti pod mostem ani nezavřela kojence do babyboxu - nechala je v péči druhého plnohodnotného rodiče = otce - jen se podívej na vedlejší vlákno jak se tam muži bijí za svá práva na péči tak konečně ji jeden má od ženy poskytnutou aniž by se musel bít v prsa ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
9.11.16 19:14
@Anonymní píše:
Nevím, kdy mají děti jaký kroužeky. Učitelka na mě dneska vybafla, kde má holka věci na cvičení a pití, že už dvakrát jsem to nedodal.Sem ani nevěděl, kdy co má. :pocitac: A tak to je se vším. Holka mi chodila neučesaná, spec. hřeben se někam stratil.Dnes jsem koupil novej.jsem trochu mimo. :jazyk: @jdukolem

dobře ti tak..aspoň vidíš jak svět oplácí…
nejseš ajťák nebo technik? že by sis udělal tabulku a rozvrh?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
9.11.16 19:20
@Anonymní píše:
madam nás zdraví a doufá, že se máme fajn :mrgreen: :cert: Přehání to :cert:,už je pryč 10 dní.

naopak madam to dělá nejlépe jak to jen jde.. potřebuješ se hodně učit že je chleba o dvou kůrkách a to nemyslím zle, ale připomínáš mi mého bratrance matematika ten je tak zaujatý čísly, že je úplný mimoň, když mu žena odjela na měsíc do lázní tak dával špinavý nádobí doma do vany a pod postel a vůbec mu to nepřišlo divný.. tak se prostě nemyl a jedl konzervy přímo z plechu prstem - neměl ani vidličku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
9.11.16 19:21
@Ellusa píše:
Psal, že z Prahy ;)
:mrgreen: :lol: už jsem to dočetla
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59510
9.11.16 19:22

@jdukolem ale slušnost je říct kam jde a kdy se vrátí tohle je prostě hnus :jazyk: co ten chlap má dětem říct, maminka odešla a nevim kde je a kdy se vrátí? u manžela vim že by se postaral ale chodí do práce takže v nutnosti by si povolal tchýni ale zmizet a nikomu nic neříct, tohle udělat někdo s kym žiji a vrátit se po x dnech tak se zeptam jestli byl v blázinci protože jinak to nemá jak okecat :? To že chlap nic neumí tim to chtěla změnit? Tohle měla řešit od začátku ne po letech léčba šokem, ano kdyby řekla jedu na týden pryč, i když chlapovi co nic neumí bych ty menší nenechala :? takhle se problémy neřeší, odnesou to jen děti ty se ptají po mámě, to se s nimi ani nerozloučila :? By koukala kdyby po ní bylo vyhlášeno pátrání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17114
9.11.16 19:26

Maminka někde udělala chybu, že pračku neumí zapnout puberťák, že neví, kde je vysavač, jak umýt sporák.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
9.11.16 19:29

Nejsou zase prázdniny? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
9.11.16 19:31
@Markéta80 píše:
@jdukolem ale slušnost je říct kam jde a kdy se vrátí tohle je prostě hnus :jazyk: co ten chlap má dětem říct, maminka odešla a nevim kde je a kdy se vrátí? u manžela vim že by se postaral ale chodí do práce takže v nutnosti by si povolal tchýni ale zmizet a nikomu nic neříct, tohle udělat někdo s kym žiji a vrátit se po x dnech tak se zeptam jestli byl v blázinci protože jinak to nemá jak okecat :? To že chlap nic neumí tim to chtěla změnit? Tohle měla řešit od začátku ne po letech léčba šokem, ano kdyby řekla jedu na týden pryč, i když chlapovi co nic neumí bych ty menší nenechala :? takhle se problémy neřeší, odnesou to jen děti ty se ptají po mámě, to se s nimi ani nerozloučila :? By koukala kdyby po ní bylo vyhlášeno pátrání :mrgreen:

Možná mu to řekla? Jenže on si myslel, že je to prča? Planá výhrůžka? Nevěřím, že ujela bez vzkazu nebo varování (ale to by nám mohl říct on) možná už do něj několik měsíců mluvila seshora zezdola a nezbylo jí už nic než toto jak ho probrat - muže který neumí ani zapnout pračku, umýt sporák, netuší jaké kroužky mají jeho děti…
A jak se řeší problémy s někým kdo neslyší, co bys poradila kdybys zkusila vše a nic nezabralo? Hele zatím jí to funguje, pán se snaží a zkouší co nikdy nezkusil a vidí jak mu ta žena doma chybí.. drsná lekce..
a že to měla řešit zkraje a ne po několika letech? Hele to máš těžký - my ženský kolikrát máme růžový brýle a nevidíme, omlouváme a najednou poslední kapka a pohár přeteče, to se stává..
znovu opakuju, že nevidím nic zlého v tom, že nechala dospělého svéprávného muže dopma samotného s jeho vlastními dětmi 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59510
9.11.16 19:41

@jdukolem tim hůř když ví že je neschopnej se o děti postarat mu tam nechat ty dvě menší. Pubertákovi je kolik? Ten taky nic neumí? Já bych to řešila jednoduše, nic bych za něj nedělala :lol: a až se vrátí tak se stejně nic nezmění, až uvidí zničené oblečení tak jí klepne.Jak si je vychovala takové je má, léčba šokem pro chlapa ok ale děti bych v tom prostě nenechala :? Pokud ten chlap k ničemu nebyl veden měla ho zapojit. Manžel před pár dny přišel že nemá čisté ponožky a jak je to možné když peru každý den :mrgreen:, jo peru ale jen to co najdu v koupelně. to samé hrnky, pokud je neodnese do dřezu tak svůj oblíbený druhý den čistý nebude a ví že bud ho donese včas nebo si ho bude muset sám umýt :mrgreen: takže chyba neni nejen v něm ale i v ní že to nechala zajít takhle daleko a děti asi taky k ničemu nevede, minimálně dítě v pubertě by mělo umět základní věci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
9.11.16 19:44
@Markéta80 píše:
@jdukolem tim hůř když ví že je neschopnej se o děti postarat mu tam nechat ty dvě menší. Pubertákovi je kolik? Ten taky nic neumí? Já bych to řešila jednoduše, nic bych za něj nedělala :lol: a až se vrátí tak se stejně nic nezmění, až uvidí zničené oblečení tak jí klepne.Jak si je vychovala takové je má, léčba šokem pro chlapa ok ale děti bych v tom prostě nenechala :? Pokud ten chlap k ničemu nebyl veden měla ho zapojit. Manžel před pár dny přišel že nemá čisté ponožky a jak je to možné když peru každý den :mrgreen:, jo peru ale jen to co najdu v koupelně. to samé hrnky, pokud je neodnese do dřezu tak svůj oblíbený druhý den čistý nebude a ví že bud ho donese včas nebo si ho bude muset sám umýt :mrgreen: takže chyba neni nejen v něm ale i v ní že to nechala zajít takhle daleko a děti asi taky k ničemu nevede, minimálně dítě v pubertě by mělo umět základní věci ;)

no jo víš jak ale když se přítomná ta prostě stejně něco uděláš není to totéž jako když se musí starat sám.. za mě jsem hodně zvědavá jak to bude dál..dítě v pubertě třeba ví a umí, ale o to nejde jde o to, že tatíček neumí nic ale učí se
osobně nevím, jestli bych měla koule na to nechat kojence jen tak ale paní je žena činu.. nicméně její motivace nemusí být jen vytrestat muže - klidně může být v Pze s milencem.. kdo ví 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
9.11.16 20:17
@Ellusa píše:
@Markéta80 @jdukolem A nebo to puberťák všechno ví a umí, když tazatel naznačil, že podezírá nejstarší, že ví, kde je máma, ale hraje její hru a dělá, že neví, nezná, neumí 8). A taky to může být troll, který nás tu jen zlobí a baví se 8), nebo cokoli dalšího 8)

mě baví - i kdyby troll tak konečně někdo vtipnej :mrgreen: :lol:
prej Elza :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
9.11.16 20:31
@Ellusa píše:
Mě taky, jediný další vtipný troll je kratkonožka, ostatní spíš prudí :mrgreen:. Jojo, Elza mě taky pobavila :mrgreen:. Stejně jako vaření guláše a praní legin na devadesát, si to představuji v živých barvách, ať už je to pravda nebo ne :mrgreen:

a já zavzpomínala na tatíkovu péči kdysi.. jak nám kydnul na talíř cosi takovou smíchanou hroudu rýže a těstovin s čímsi ale že prý výživově vyrovnané.. se starším sourozence jsme tomu říkali „otcova pomsta“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59510
9.11.16 20:32

@Ellusa nebo chce nějakou nalákat do bytu jako že mu pomůže :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
9.11.16 20:38
@Markéta80 píše:
@Ellusa nebo chce nějakou nalákat do bytu jako že mu pomůže :mrgreen:

to jde na to blbě -nejdřív zničí pomalu půl domácnosti a ženská by tam měla nechat ruce? :lol:
tuuudle :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59510
9.11.16 20:39

@Ellusa :mrgreen: :mrgreen: mě stačí naše tři, pes a brzo bude další pes takže já mam o zábavu postaráno dost :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí