Opustil mě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49159
10.11.16 12:27
@Ellusa píše:
ještě guláš :mrgreen:

kterej spálil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.16 16:48

Včera jste mě vyděsily s tím kolenem, tak jsem z něj zrezignoval a dal ho do mrazáku.
Zrovna peču kuřecí stehna.
Děti mají pár měsíců, skoro 5 let a 12 let. Vše holky.Byly pořád řeči. Ani nevím, pořád něco. Jak dorazím z prýce, musel být doma klid, děti mě nesměly rušit, dostal jsem najíst, lehl si do postele a vstal když děti spaly. Někdy jsem prostřední přečetl pohádku, když jsem vstal dříve. vstal jsem a zalezl do pracovny, nebo se vydal na nákup. Víkend jsme trávili většinou mimo domov.
@jdukolem sporák z 50 procent vyčištěn :dance:,vařit už se na něm dá.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.11.16 16:52

@Ellusa jsme spolu v jedné domá cnosti od narození děcek. Předtím se o mě starala maminka. Babičky nepadají v úvahu, moje zemřela a lézt ke tchýni mě ani nehne.

• Citovat
  • Upravit
59508
10.11.16 18:10
@Anonymní píše:
Včera jste mě vyděsily s tím kolenem, tak jsem z něj zrezignoval a dal ho do mrazáku.
Děti mají pár měsíců, skoro 5 let a 12 let. Vše holky.Byly pořád řeči. Ani nevím, pořád něco. Jak dorazím z prýce, musel být doma klid, děti mě nesměly rušit, dostal jsem najíst, lehl si do postele a vstal když děti spaly. Někdy jsem prostřední přečetl pohádku, když jsem vstal dříve. vstal jsem a zalezl do pracovny, nebo se vydal na nákup. Víkend jsme trávili většinou mimo domov.
@jdukolem sporák z 50 procent vyčištěn :dance:,vařit už se na něm dá.

kuře je fajn :palec: kolik že má nejmenší? Snad se manželka brzo vrátí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
10.11.16 19:28
@Anonymní píše:
@jdukolem sporák z 50 procent vyčištěn :dance:,vařit už se na něm dá.

kuřata jsou prima.. :palec:
maminka se starala a žena při třech dětech toho měla plný brejle.. nooo koukej přemýšlet o tom, co dělat jinak, až se vrátí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.16 22:16
@Ellusa píše:
Doufám, že ten guláš, koleno a tak nedává i tomu miminu :roll: :think: ne že bych byla nějak extra posedlá zdravou výživou, ale přece toto pro kojence není vhodná strava 8) co anonyme?

neboj se, malinká je na Sunaru.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.11.16 22:35

Vy aby jste si nerejply :pankac: Ale daly jste mi rady ohledně sporáku, tak vám odpouštím. :pankac:
Koleno jsem chtěl, protože mám na něj chut. Zítra si ho upeču a děti si udělají rizoto. Puboška je na tom líp, tak si budou vařit. Malé slíbila palačinky. atd.
Zase byl problém s učitelkama, prý jsem holce na sportovní kroužek v tělocvičně zabalil boty i s blátem :zed: Moc nechybělo a poslal bych je někam. jsem rád, že jsem našel vůbec nějaké. Pak zase frkaly, že mají být na suchý zip.
Ad žena, něco se změnit bude muset. :think:

• Citovat
  • Upravit
6915
10.11.16 22:57
@Ellusa píše: …A podstatný je ten závěr, zkus si to dát na víkend jako body k zamyšlení, co sis z toho, jak to u vás teď funguje, odnesl. Co všechno dělá běžně tvá žena a ty to bereš jako automatiku (a věř, že je toho mnohem víc, než na co jsi zatím přišel ;) ), s čím bys jí mohl pomoci, jak by ses mohl víc zapojit, kde jsou silné a slabé stránky vaší domácnosti, abyste fungovali jako tým a rodina 8). Takové to poučení z krizového vývoje ;).

No nevím, ale ten závěr mi připadá dost přitažený za vlasy. Já třeba své drahé polovičce taky nevyčítám, že neumí vyměnit vodovodní baterii, rozbitý vypínač nebo třeba žárovku od světla v autě. Nikdy by mě totiž ani nenapadlo, že by tohle měla dělat..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
10.11.16 22:58
@Anonymní píše:
Vy aby jste si nerejply :pankac: Ale daly jste mi rady ohledně sporáku, tak vám odpouštím. :pankac:
Koleno jsem chtěl, protože mám na něj chut. Zítra si ho upeču a děti si udělají rizoto. Puboška je na tom líp, tak si budou vařit. Malé slíbila palačinky. atd.
Zase byl problém s učitelkama, prý jsem holce na sportovní kroužek v tělocvičně zabalil boty i s blátem :zed: Moc nechybělo a poslal bych je někam. jsem rád, že jsem našel vůbec nějaké. Pak zase frkaly, že mají být na suchý zip.
Ad žena, něco se změnit bude muset. :think:

ty koukej se smekat ne že práci co máš dělat ty hodíš na děti :cert: :cert: :cert:
to ses nepoučil? herdek neštvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.16 23:04

@Ellusa zlepšuje se to. Hlavně puboška mi pomohla, zlikvidovala špinavé nádobí, znovu roztřídila prádlo a prala.Na kroužky dětí už jsem si vytiskl tabulku.
Manželka se mi asi mstí i za to, že jsem jel letos sám na dovolenou. :think:
Prostě děti mi lezou na nervy. :nevim:
dělat doma začnu, žena je fakt chudák, když to dělá stále dokola a dokola. :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.11.16 23:07
@Gnaar píše:
No nevím, ale ten závěr mi připadá dost přitažený za vlasy. Já třeba své drahé polovičce taky nevyčítám, že neumí vyměnit vodovodní baterii, rozbitý vypínač nebo třeba žárovku od světla v autě. Nikdy by mě totiž ani nenapadlo, že by tohle měla dělat..?

jj, tohle žena nikdy nedělala. I benzín jsem většinou tankoval já. Ve firmách je taky dělba práce. nedělají všichni všechno. :cert:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.11.16 23:17
@jdukolem píše:
ty koukej se smekat ne že práci co máš dělat ty hodíš na děti :cert: :cert: :cert:
to ses nepoučil? herdek neštvi

puboška umí vařit, tak aby se to dalo jíst, proč bych to dělal já :roll: Než se naučím, tak se nenajíme. :think:

• Citovat
  • Upravit
6915
10.11.16 23:19
@jdukolem píše:
to ses nepoučil? herdek neštvi

Právě naopak, takhle je to OK. Práce se přece musí spravedlivě rozdělit (v korporátu tomu říkají „delegovat“) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
10.11.16 23:20
@Anonymní píše:
puboška umí vařit, tak aby se to dalo jíst, proč bych to dělal já :roll: Než se naučím, tak se nenajíme. :think:

no jasně… hele nevymlouvej se..měl bys to dělat, protože pokud se ted nepoučíš tak ti příště žena zdrhne i s puboškou.. ty seš rodič, starej se a neházej svý povinnosti na děcko :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
10.11.16 23:21
@Gnaar píše:
Právě naopak, takhle je to OK. Práce se přece musí spravedlivě rozdělit (v korporátu tomu říkají „delegovat“) :mrgreen:

to jo ae v korporátu je to něco za něco placený - co z toho to dítě jako bude mít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí