Orkan Sabine

7257
10.2.20 04:59

Orkan Sabine

Dorazil jiz k vam? Jak to u vas vypada? Praha-okraj tady to velice slusne fouka, stromy se kymaci. Co u vas? Posilate deti dnes do skol?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2933
10.2.20 05:02

@jannina1 ahoj. Praha - Velká Chuchle. Nespim asi od 3 hodin. Nedá se to. Před 10 minutama mi něco přiletělo do okna. Co to bylo nevím ale okno drží…
Učitelky ve školce tak inteligentní, že si na dnesek naplánovali výlet s dětmi. Ani náhodou holka do školky nepůjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
10.2.20 05:04

U nas jsou prazdniny, na dnesek jsem nic nenaplanovala, ale zatim se mi nezda vitr nijak mimoradny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
10.2.20 05:05

@Ijen to přijde :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
10.2.20 05:12

Tady jsou spis narazy vetru, chvili klid, pak se to poradne opre do oken.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
10.2.20 05:12

@jannina1 to nevím. Ale mám z toho taky docela vítr :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
10.2.20 05:17

No to ja taky :) Nekde jsem cetla, ze muze dosahovat 160 km, to je tedy fakt hodne :,(
Hlavne si nepamatuju, ze by to bylo nekdy v Praze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
10.2.20 05:25

@jannina1 je to hnus. Já fakt strachy ani nespim, protože mám pocit, že mi to každou chvíli vyrazí okna. Mám postel přímo u okna, takže poslouchat jak to tam fici není moc příjemný. A taky by mě zajímalo, co mi to do toho okna přiletělo… Ale bojím se otevrit balkon a podívat se :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
10.2.20 05:30

U nas sousedi naproti v dome maji plny balkony, truhliky, nahore na terasach sezeni, zidle. Doufam, ze to tu nebude litat.
Vubec nevim, jak pujdu vyvencit pesany, jedna je mala civava a ta ma z vetru panicky strach :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
10.2.20 05:32

@jannina1 no jo, hlavně, že říkali, vše pryč. Ti lidi jsou opravdu jak pitomi, já si nemůžu pomoct. :roll: sousedi pod nama taky, zahradní nábytek úplně v pohodě na zahrade, ženska tam ma ( možná měla už) věšák s prádlem. Může si pak jít spodary posbírat po sousedech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
10.2.20 05:34

Nam uz nejde proud:( ani wifi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
10.2.20 05:34
@Mysis píše:
@Ijen to přijde :cert:

Tak nejspis jo. Ted jsem se divala na nekolik meteomap a jsme fakt na kraji, stáčí se to kolem nas na sever. Zatim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
10.2.20 05:35

@jannina1 kecas :roll: z jaký části Prahy si?  8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
10.2.20 05:36

Letošní zima je fakt divná. Sníh nikde, mráz nikde… Dneska bylo v Praze jak na jaře.. A teď do toho tohle… Já se toho větru ukrutně bojím a to v tom chlap ještě jede do špitálu na nějaký vyšetření s nohama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
10.2.20 05:37

Mám taky strach o děti, takže je dnes nechám doma. Nechci, aby mi při jízdě do školy spadl strom na auto a že jich při menším větru minule na silnici popadalo :?
Mám z větru respekt. Už večer jsme napustili vanu, aby jsme při výpadku proudu měli čím splachovat záchod. :lol:

Taky nemůžu spát, jak se vítr opírá do oken.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová