Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dorazil jiz k vam? Jak to u vas vypada? Praha-okraj tady to velice slusne fouka, stromy se kymaci. Co u vas? Posilate deti dnes do skol?
@jannina1 ahoj. Praha - Velká Chuchle. Nespim asi od 3 hodin. Nedá se to. Před 10 minutama mi něco přiletělo do okna. Co to bylo nevím ale okno drží…
Učitelky ve školce tak inteligentní, že si na dnesek naplánovali výlet s dětmi. Ani náhodou holka do školky nepůjde…
U nas jsou prazdniny, na dnesek jsem nic nenaplanovala, ale zatim se mi nezda vitr nijak mimoradny.
Tady jsou spis narazy vetru, chvili klid, pak se to poradne opre do oken.
No to ja taky
Nekde jsem cetla, ze muze dosahovat 160 km, to je tedy fakt hodne ![]()
Hlavne si nepamatuju, ze by to bylo nekdy v Praze…
@jannina1 je to hnus. Já fakt strachy ani nespim, protože mám pocit, že mi to každou chvíli vyrazí okna. Mám postel přímo u okna, takže poslouchat jak to tam fici není moc příjemný. A taky by mě zajímalo, co mi to do toho okna přiletělo… Ale bojím se otevrit balkon a podívat se ![]()
U nas sousedi naproti v dome maji plny balkony, truhliky, nahore na terasach sezeni, zidle. Doufam, ze to tu nebude litat.
Vubec nevim, jak pujdu vyvencit pesany, jedna je mala civava a ta ma z vetru panicky strach ![]()
@jannina1 no jo, hlavně, že říkali, vše pryč. Ti lidi jsou opravdu jak pitomi, já si nemůžu pomoct.
sousedi pod nama taky, zahradní nábytek úplně v pohodě na zahrade, ženska tam ma ( možná měla už) věšák s prádlem. Může si pak jít spodary posbírat po sousedech ![]()
@Mysis píše:
@Ijen to přijde
Tak nejspis jo. Ted jsem se divala na nekolik meteomap a jsme fakt na kraji, stáčí se to kolem nas na sever. Zatim.
Letošní zima je fakt divná. Sníh nikde, mráz nikde… Dneska bylo v Praze jak na jaře.. A teď do toho tohle… Já se toho větru ukrutně bojím a to v tom chlap ještě jede do špitálu na nějaký vyšetření s nohama
Mám taky strach o děti, takže je dnes nechám doma. Nechci, aby mi při jízdě do školy spadl strom na auto a že jich při menším větru minule na silnici popadalo ![]()
Mám z větru respekt. Už večer jsme napustili vanu, aby jsme při výpadku proudu měli čím splachovat záchod. ![]()
Taky nemůžu spát, jak se vítr opírá do oken.