Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mysis píše:
@jannina1 já četla že výstraha platí do 13 hodin a že největší bude snad nad ránem. Takže asi to horší už nebude.
Bude to horší, u nás by mělo být nejvíc až kole 10-11,teprve to prý vstoupilo do Čech. To, co do teď tady bylo, ještě nebyli to ono.
@Mysis píše:
Další zesílení větru se podle jejích slov očekává na přechodu studené fronty, která počasí v Česku nás začne ovlivňovat kolem 06.00 od západu. „To se nárazy větru v nižších polohách zastaví až na 120 km/h, na horách kolem 140 km/h,“ řekla.Po půl šesté ráno je fronta u Krušných hor a provází ji bleskové výboje. „Milešovka hlásí vítr s nárazy 115 km/h,” řekla Honsová.
Na studené frontě meteorologové očekávají také bouřky. Ty se objevily například nad Německem u Hannoveru. „Nejsilnější poryvy větru naměříme od šestí ráno do 12 hodiny v Čechách, poté bude vítr částečně slábnout,“ dodala meteoroložka. V úterý bude vítr dosahovat rychlosti do 90 km/h, na horách do 110 km/h a ve středu do 70 km/h.
Už v noci byla kvůli větru přerušena doprava v Karlovarském kraji na některých regionálních tratích. Nejedou také mezinárodní vlaky do Německa.
Takze jeste od 6 hod.no dobry…
Centrum Prahy docela tady fici, ale cekam, ze to bude horsi. Skola i skolka funguji. Jen doufam, ze skolka nepujde ven.
Skoly maji normalne otevreno? Nas pan reditel by se asi pokakal, kdyby se zavrelo na 1 den. ![]()
Nicmene extremni nebezpeci ma byt od 6-13
@Vemas u nás školka plánuje na dnešek vylet. Já nevím jestli ty učitelky jsou normální! Psala to jedna z nich včera na web. ![]()
@PaníKadrnožková píše:
Ja tady kousek od Praglu, huci to slusne, a to jsme v lese. Vzbudilo me to. Jedu dneska do porodnice, tak asi vynecham dalnici, at me nesmete kamion, tam to hodne fuci i normálně
No „skvěle“ načasovaný.
Na severu Čech to fučí, chvilkama mazec.
Ale elektřina jede, wifi taky, tak snad to už horší nebude.
@Mysis píše:
@Vemas u nás školka plánuje na dnešek vylet. Já nevím jestli ty učitelky jsou normální! Psala to jedna z nich včera na web.
Včera???
Chtělo se mi napsat, že je to asi šťastná žena bez televize, internetu, zpráv…
Ale když to dala na web, tak je asi spíš statečná ![]()
@PaníKadrnožková píše:
Ja tady kousek od Praglu, huci to slusne, a to jsme v lese. Vzbudilo me to. Jedu dneska do porodnice, tak asi vynecham dalnici, at me nesmete kamion, tam to hodne fuci i normálně
To bych tedy nejela…
Sem jako původně koukala, jestli tam nebude něco o tom větru
chápu, že jedou jen na výstavu ale všude je napsáno, že se nemá vycházet ani z baráku. Pochybuji o tom, že tam ráno někdo přijde.