Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky už nespím a to jsem šla spát o půlnoci, protože dávám synovi antibiotika.
Máme předokenní rolety a u ložnice takovou krytou terasu, takže to dělá hluk, když se do nich opírá vitr. A taky někde v domě nějakou netěsnost, protože občas to píská jako kdyby někdo pískal na píšťalku. ![]()
No budu celý den jak mrtvola. ![]()
Praha 9 taky dost síla…asi také nechám. syna doma a nepůjde do školky. Byla jsem se venku podívat a divný teplo a vichr teda šílený…manžel je bohužel v práci-profi hasič, tak také snad bude vše v pořádku, v 7 mu konci směna…
@Lathi ty si do toho vylezla ven?
ani by mě nehlo
otevřela jsem jen balkon a zase rychle zavřela
My naštěstí můžeme byt dnes doma, uz ted je to sila a to pry to nejhorsi teprve prijde… jsme 20km od Ostravy
@jannina1 já četla že výstraha platí do 13 hodin a že největší bude snad nad ránem. Takže asi to horší už nebude.
@Mysis no jo, nechala jsem venku stromek v květináči a nějak jsem si říkala že to asi nedá tak.jsem ho radši vzala domu😊 ale teda nečekala jsem že to bude takový vichr
Modlím se, ať je vše v pořádku, Ale můž, který se tomu směje, jezdí min 50 minut autem autem, já to tím MHD nějak snad zvládnu.. Jinak jsem z Ostravy. A co se týká te výstrahy, podle mě to bude postupovat přes celou čr..
Příspěvek upraven 10.02.20 v 05:59
Okraj Mělníka už taky hruza. Ale začalo to tak 20min zpět. A já dnes vyrážím do nemocnice na OGTT.
Teď přemýšlím, zda venkovní rolety cele dolu, nebo cele nahoru.
Další zesílení větru se podle jejích slov očekává na přechodu studené fronty, která počasí v Česku nás začne ovlivňovat kolem 06.00 od západu. „To se nárazy větru v nižších polohách zastaví až na 120 km/h, na horách kolem 140 km/h,“ řekla.
Po půl šesté ráno je fronta u Krušných hor a provází ji bleskové výboje. „Milešovka hlásí vítr s nárazy 115 km/h,” řekla Honsová.
Na studené frontě meteorologové očekávají také bouřky. Ty se objevily například nad Německem u Hannoveru. „Nejsilnější poryvy větru naměříme od šestí ráno do 12 hodiny v Čechách, poté bude vítr částečně slábnout,“ dodala meteoroložka. V úterý bude vítr dosahovat rychlosti do 90 km/h, na horách do 110 km/h a ve středu do 70 km/h.
Už v noci byla kvůli větru přerušena doprava v Karlovarském kraji na některých regionálních tratích. Nejedou také mezinárodní vlaky do Německa.
@Flora1 píše:
Brno zatim totalni klid. Ma to. prijit i sem?
Brno tolik ne.