Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@juliettee píše:
Na jižní Moravě zatím nic
To odpovida, mrkni na meteomapu.
@Katy 7 já jsem si zkoušela dávat peřinu přes hlavu ale bylo mi horko. Já se teda ukrutně bojím i bouřky ale ten vítr je snad ještě horší ![]()
Tak jsem to nevydržela a koukla se na balkon. No viděla jsem a honem rychle jsem zavřela. Mám prosím pěkně na balkoně, něčí plechovou střechu
teda část ![]()
Ted proud nahodili, uf..vychodni cast Prahy. Bohuzel okraj a pred nami otevrena plan, tak to tu hoodne fici.
@Mysis bože ![]()
Mám docela strach o chlapa, dělá střechy na barakach, doufám že v tomhle dělat nebude
a to jede z Brna až do Jihlavy
že se na to nevykašle…
@Mysis píše:
@Katy 7 já jsem si zkoušela dávat peřinu přes hlavu ale bylo mi horko. Já se teda ukrutně bojím i bouřky ale ten vítr je snad ještě horší
My jsme tu celkem na ráně. Louka, louka a náš dům. Nic co vítr zbrzdí. Alespoň, že jsme pokáceli ty vrby. To byla po větru na zahradě šílená spoušť a jedna větev nám jednou rozbila okno.
@Katy 7 my máme snad nerozbitny okna. Jednou se naši princezně podvedl mistrovský kousek, že nás zavřela na balkoně. Zkoušeli jsme vymlatit okno žehličkou ale vůbec nic
pak přijeli hasiči a říkali, že to jsou bezpečnosti okna a ještě dvojitý ![]()
A manžel se mi smál, že mám strach.. Mladší je u babičky na zotavenou(ale po pravdě bych ho raději měla doma), dcera má příměstský tábor cca 15 minut od domu pěšky a já mám strach jet do práce, ale musím - důležitá schůzka.
@Mysis píše:
@juliettee ty kraso. Já bych nevyjela ani omylem.
No doufám že s kolegama uznají že to je blbost, ale nevím… mám o něj strach.
@Králičice no nevím, co mu na tom přijde k smíchu. Na mě jednou na Šumavě spadl kus stromu a to jsem bohužel musela jít po takové debilní cestě domů… Měla jsem dulezitou schůzku… Taky jsem si myslela, že to bude v pohodě. No, nebylo.
Ja tady kousek od Praglu, huci to slusne, a to jsme v lese. Vzbudilo me to. Jedu dneska do porodnice, tak asi vynecham dalnici, at me nesmete kamion, tam to hodne fuci i normálně ![]()