Orkan Sabine

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4218
10.2.20 09:47

Tady přestalo pršet, dokonce svítí sluníčko, ale zvedá se vítr :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
10.2.20 09:52

Jižní Morava - vítr, zataženo a prší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24993
10.2.20 10:15

Brno, zataženo, prší, a trochu vítr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elibro
10.2.20 10:26

Tak za Prahou východně: slunce, nijak dramatický vítr… Neznáte někdo nějakou předpověď? To se to má ještě zhoršit nebo tímto je ta „hrůza“ za námi?

• Citovat
  • Upravit
37323
10.2.20 10:26
@aiwwa píše:
Pokud máš studnu, tak vodu čerpáš čerpadlem a to je na elektřinu.

Ve studni je vhodné ponechat i ruční pumpu. ;)
Obzvlášť, když je stylová. :)
:mavam:…„Kráva! A druhá! Nebo to byla stejná kráva?…“
jedna z mých oblíbených filmových hlášek, tentokrát z filmu Twister (Tornádo), tak nějak se hodí na pár situací, třeba na dnešek. :mrgreen:
Ať vám zvířátka i věci zůstanou na původních místech. :mavam:
Jo a bacha, zítra přes den ještě foukne. Sice ne až tolik jako dnes, ale pro někoho to může být překvápko. 8)

Příspěvek upraven 10.02.20 v 10:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4218
10.2.20 10:27

Teď mi ukazovala kolegyně videa z Nymburku, tam to muselo taky pěkně foukat, pár ulítaných střech… Bydlím asi 30 km od Nymburka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
10.2.20 10:27

@elibro
Taky by me zajimalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11176
10.2.20 10:34

Vysočina - Žďár nad Sázavou - prší. Vítr není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elibro
10.2.20 10:35

@jannina1 trošičku mě štve, že jsem na základě vyhlášených varování a ranniho vichru nechala dítě ze školky doma a zrušila domluvenou práci, že aby nikdo nemusel na silnice… -_- teď si prijdu malilinko jako hysterka :D

• Citovat
  • Upravit
37323
10.2.20 10:39

:mavam: Momentální odhady situace najdete na windy.com
https://www.windy.com/?…
:mavam:
Lze si i někam kliknout a pod praporkem najdete šipku, která pak dole rozvine pruh.
:mavam:
edit: momentálně vede Fichtelberg (Krušné hory) 150 km/h a v česku Milešovka 100km/h.
Jinak fouká o dost míň. :mavam:

Příspěvek upraven 10.02.20 v 10:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39024
10.2.20 10:41

No, ja myslim, ze to media trochu zvelicily. Ano, v nekterych oblastech to je komplikovanejsi. Ale co si budeme, minuly tyden tady v okoli taky litaly strechy, padaly stromy (to samy v Jesenikach). A ve zprávách o tom prakticky nestekl ani pes. :nevim:

Rekla bych, ze to nejhorsi mame za sebou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37323
10.2.20 10:49
@AvajBr píše:
No, ja myslim, ze to media trochu zvelicily. Ano, v nekterych oblastech to je komplikovanejsi. Ale co si budeme, minuly tyden tady v okoli taky litaly strechy, padaly stromy (to samy v Jesenikach). A ve zprávách o tom prakticky nestekl ani pes. :nevim:Rekla bych, ze to nejhorsi mame za sebou :think:

No právě jsem psal : Bacha, kdo má nějakou škodu a hodí na to plachtu, tak o ní může zítra zas přijít. 8)
Krušné hory: 150 km/h
Praha Ruzyně 80km/h

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
10.2.20 10:56

Tak kromě 7 minutového extra vichru a deště nic no :think:
Nevím zda mám být ráda, či byt zklamaná.. protože jsem čekala nevím co..asi že se lidi budou držet za sloup, aby neuletěli či co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
10.2.20 10:57
@AvajBr píše:
No, ja myslim, ze to media trochu zvelicily. Ano, v nekterych oblastech to je komplikovanejsi. Ale co si budeme, minuly tyden tady v okoli taky litaly strechy, padaly stromy (to samy v Jesenikach). A ve zprávách o tom prakticky nestekl ani pes. :nevim:Rekla bych, ze to nejhorsi mame za sebou :think:

Ja bych rekla, ze spis bud rada, ze vas to minulo. U nas to byla docela sila a Plzensko to taky schytalo. V Krušných horách je vitr 120-150 km za hodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
10.2.20 10:59

Ráno v Brně vypadalo takto, jenže je lepší věci nepodcenit. Pár let zpět to tu základce odválo kovovou střechu. Tam kde mají rodiče dům kompletně popadaly smrky v okolí. Je lepší předcházet, nepodceňovat a kdyžtak se kochat hezkým ránem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová