Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KahlanAmnel píše:
Tak kromě 7 minutového extra vichru a deště nic no
Nevím zda mám být ráda, či byt zklamaná.. protože jsem čekala nevím co..asi že se lidi budou držet za sloup, aby neuletěli či co.
No tak u nas to tak malem bylo.Rano chodili lidi na autobus a reknu ti, ze sli dost spatne ![]()
Ted se trochu zveda vitr ale je jasno, slunce.
@AvajBr na Karlovarsku vyhlasil čez kalamitni stav. Treba. Moc zvelicene mi to neprijde. Fakt budte radi, pokud se vam ro vyhlo
Ještě to úplně pryč není. V Německu to má teď běžně 60 - 90 km za hodinu a míří to k nám přes Šumavu.
ČHMÚ natáhlo nižší stupeň výstrahy až do večera.
@Šáruší píše:
Ja bych rekla, ze spis bud rada, ze vas to minulo. U nas to byla docela sila a Plzensko to taky schytalo. V Krušných horách je vitr 120-150 km za hodinu.
no jako hele, ja rozumim a samozrejme rada jsem. Jen me prijde, ze to nekdo trochu prepiskl s tou silou a rozsahem zasazenych oblasti. Jak rikam, minuly tyden to radilo tu. Jen to nemelo nazev Sabina.
Hasici vyjizdeli 600×, bylo tu toho fakt mraky. Den pred tim zminili v predpovedi pocasi, ze na Moravu dorazi silny vitr, nic vic
Ja samo netvrdim, ze MISTY neni kalamita. Ale podle zpravodajstvi vcera cely vecer a rano to vypadalo, ze to CR sfoukne z mapy ![]()
Příspěvek upraven 10.02.20 v 11:23
Litoměřicko zase začíná foukat koukám na předpověď na aladinu a zatím to podle toho vychází a pokud se neplete ani teď tak by měl vítr okolo třetí foukat ještě o trochu víc než ráno. Elektrika jde a snad to tak zůstane ale kolem je pár spadlých stromů jeden nám spadnul od sousedů na plot
tak snad už se nic horšího nestane ![]()
@AvajBr no momentálně je podle toho co jsem četla okolo 120 000 domácností bez elektriky, na některých tratích nejezdí vlaky tak úplně přehnaný to asi nebylo navíc se to ještě ani úplně nepřehnalo
My jsme nejake divné město, u nas jak je jinde boure a vse zatopené, nic, kdyz vsude sněží, u nas nic, letos jeste ani jeden den nesnezilo.. Ve meste hysterie, zavrene parky kvuli stromum a zatim nic.
ale decka jsou na horách, na jarnakach, tak vecer zavolam, jestli zijou ![]()
@debra.morgan píše:
V Brně je teď krásně, dala jsem dítě do kočárku spát ven
Jedno takové miminko jsme taky kdysi v nemocnici měli, s hodně těžkým úrazem. Spalo venku v kočárku, zafoukal větříček, převrhnul kočár, dítě našli zavalené kočárem v bezvědomí.
@debra.morgan píše:
V Brně je teď krásně, dala jsem dítě do kočárku spát ven
Tak bacha
tady je to nárazový, vůbec nevím, jestli dnes půjdeme ven.. ![]()
@Anonymní píše:
Jedno takové miminko jsme taky kdysi v nemocnici měli, s hodně těžkým úrazem. Spalo venku v kočárku, zafoukal větříček, převrhnul kočár, dítě našli zavalené kočárem v bezvědomí.
to věřím, ale nechám ho tam. ![]()
Tak možná asi ještě něco přijde nebo je konec?
Chvilkama to vypadalo že šlus a zase se zvedá vítr..a to jsem chtěla s dítkem na procházku už..a ven dát prádlo. ![]()
Tady se opet zacina zvedat vitr, doufejme, ze uz ne tak jako rano.Do toho opet leje..
@KahlanAmnel píše:
Tak možná asi ještě něco přijde nebo je konec?
Chvilkama to vypadalo že šlus a zase se zvedá vítr..a to jsem chtěla s dítkem na procházku už..a ven dát prádlo.
tak to spoj do jednoho - na šňůru dej prádlo, konec z jedné strany přivaž k dítěti, z druhé chyť a jděte. pokud zafouká, tak ti prádlo hezky proschne a ještě si s dítkem užijete legraci při pouštění draků… ![]()