Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Šáruší U nás - jižní okraj Prahy - sice proud jde, ale tak od půl 5 mi připadají nárazy větru snad silnější než včera.
Praha-vychod opet hnusne narazy vetru, asi od 3 hodiny ranni. Proud jde, ale opravdu jsou narazy vetru velke. Vcera touhle dobou bylo na chvili zklidneni, dnes ne.
Tak u nás kolem půl pátý šílený vichr, mlátilo to do oken, asi byla i bouřka, déšť. Dcera přilítla vyděšená k nám do postele. No, říkala jsem si, že když to bude pokračovat, tak ji ani do školy nepovezu a rozmyslím si, jestli jet do práce. Mám to lesem a včera tam bylo dost popadaných stromů do silnice. Ale v šest, když vstáváme, už to bylo celkem klidný. Tak je holka už ve škole a já v práci. Trochu fouká, ale jde to.
Včera odpoledne se u nás v Ostravě zvedl trochu vítr a sem tam zapršelo. Vichr přišel až po desáté večer a s přestávkami trvá doteď. Nic nového, u nás většinou předpověď která je v televizi k nám dorazí za dva dny
.
@vokishka píše:
Tak u nás až tak moc nefučelo, čekala jsem to horší. Ovšem i ta trocha stačila k tomu, aby to zvedlo střechu a mrsklo ji to na osm aut. Takže vlastníci těchto aut se mnou asi nesouhlasí.
Zdravíme Guvířov ![]()
@Lekninka91 píše:
Ja vim, kdysi jsme si neco malo popsaly. Bydlis tam, kde ja pracujuTed teda na rodicaku ne
Je to možné. To už si nějak nepamatuju. Každopádně to tu už zase fouká.
@Aspera píše:
Je to možné. To už si nějak nepamatuju. Každopádně to tu už zase fouká.
Bylo to v JH skupince. Tady je teda klid. A to jsem asi 12 km ![]()
Stojí to za prd. Už tu máme rozbitou střechu a obehnanou bytovku páskou. Varování se silnym větrem prodloužili do středečního večera. A nevim jestli to příští týden nebude zase
![]()
@Risanka píše:
Stojí to za prd. Už tu máme rozbitou střechu a obehnanou bytovku páskou. Varování se silnym větrem prodloužili do středečního večera. A nevim jestli to příští týden nebude zase![]()
u nás taky čirý děs, dneska horší, než včera. A fučí bez přestání, včera to šlo alespoň ve vlnách, dneska fučí nonstop. Trhá nám to krytinu ze střechy ![]()
Je uplne bilo, stromy se ohybaji, i vzrostle silne. Uz dvakrat dneska hasici uvolnovali silnici id stromu
Praha 7. Právě jsme to naplno dostali. Déšť opět nerespektoval gravitaci a pohyboval se vodorovně. ![]()
Jsem to tu včera psal… ![]()
@M_Vladim píše:
Praha 7. Právě jsme to naplno dostali. Déšť opět nerespektoval gravitaci a pohyboval se vodorovně.
Jsem to tu včera psal…
Butovice to same. vodorovne a poradne.
@M_Vladim píše:
Praha 7. Právě jsme to naplno dostali. Déšť opět nerespektoval gravitaci a pohyboval se vodorovně.
Jsem to tu včera psal…
U nás to stejné před deseti minutami. Padaly ledové krupky.
No u nás je snad ten orkán až dneska
jsem zvědavá jaký počasí bude na apríla, když už teď se to střídá jak kdyby byl duben ![]()
Beroun - vítr, před chvílí rychlé sněžení, ale stále nic katastrofického. sem tam letící leták, ale jinak vše drží.