Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@M_Vladim píše:
Teď jsem koukal na Windy, do Brna dorazí cca za hoďku (asi půl třetí), ale zato to ukazuje dost velkou rychlost, dokonce dost přes 100 km/h.EDIT: Týká se jen poryvů.
Tady déšť odmítá respektovat gravitaci a prší vodorovně.Příspěvek upraven 10.02.20 v 13:36
nešiř poplašné zprávy,
dorazilo jen mračno černý jako bota, trochu fouklo a je zase klid. Včera jsem chtěl pouštět draka, ale pro slabý vítr ani nevzlítl.
![]()
@opozice píše:
nešiř poplašné zprávy,dorazilo jen mračno černý jako bota, trochu fouklo a je zase klid. Včera jsem chtěl pouštět draka, ale pro slabý vítr ani nevzlítl.
![]()
Buď rád. U nás bys odlítl i s drakem. ![]()
@aiwwa píše:
Buď rád. U nás bys odlítl i s drakem.
@aiwwa kde to je u nás. Nejen ty, ale mnoho dalších uvede -u nás- aniž by si uvědomili, že ta druhá strana neví vo co gou, kde to je.
![]()
@opozice píše:
@aiwwa kde to je u nás. Nejen ty, ale mnoho dalších uvede -u nás- aniž by si uvědomili, že ta druhá strana neví vo co gou, kde to je.![]()
Tož u nás. ![]()
Kousek od Prahy.
@aiwwa píše:
Tož u nás.
Kousek od Prahy.
na kterou stranu? Jen nepiš, že na tu správnou.
![]()
@opozice píše:
na kterou stranu? Jen nepiš, že na tu správnou.![]()
To tu veřejně psát nechci, ale samozřejmě, že je to ta nejlepší možná lokalita. ![]()
@aiwwa píše:
To tu veřejně psát nechci, ale samozřejmě, že je to ta nejlepší možná lokalita.
tak se nestyď a využij do zprávy.
![]()
@opozice píše:
nešiř poplašné zprávy,dorazilo jen mračno černý jako bota, trochu fouklo a je zase klid. Včera jsem chtěl pouštět draka, ale pro slabý vítr ani nevzlítl.
![]()
U nás bys taky odletěl ty i drak
u nás znamená litoměřicko ![]()
Jihlavsko - venčím psa a najednou koukám, že pouštím draka..
@Ravedd píše:
U nás bys taky odletěl ty i draku nás znamená litoměřicko
nj, když vy tam jste jako na stole. ![]()
@Tamtama píše:
Jihlavsko - venčím psa a najednou koukám, že pouštím draka..
Na Vysočině kolem Jihlavy přes noc příval sněhu, kalamita jako v Praze - asi 1 cm…
![]()