Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Katy 7 píše:
Mám taky strach o děti, takže je dnes nechám doma. Nechci, aby mi při jízdě do školy spadl strom na auto a že jich při menším větru minule na silnici popadalo
Mám z větru respekt. Už večer jsme napustili vanu, aby jsme při výpadku proudu měli čím splachovat záchod.Taky nemůžu spát, jak se vítr opírá do oken.
@kve-tinka píše:![]()
co má elektrika společného se splachováním??
když nejde elektrika tak ti vodu do nádrže nic nenačerpá ![]()
@kve-tinka píše:![]()
co má elektrika společného se splachováním??
cerpadlo ti nenatahne vodu…
@hanka.br. píše:
Samozřejmě, naplánovaly ho dnes v noci a dobře věděly, že přijde hurikán. Fakt nejsou normální.
a nejsou to ty, co přebíhaly ten přejezd s dětma nedávno
(to byl pokus o vtip ) ![]()
Tak já hlásím, že na jižní Moravě je bezvětří. Asi ticho před bouří
To nám tu minulý týden ficelo daleko víc.
Na jihozápadě Čech to už fouká od tří od rána tak a řekla bych, že se to stupňuje. Když jsem vedla dcerku do MŠ bylo fakt nezvyklé teplo, kéž by teda nic jiného nepřišlo, ale nevypadá to tak ![]()
@ka2ka @jkra a tak to slyším prvně
v životě jsem při dlouhodobém výpadku neřešila vodu na záchodě, napsala jsem manželovi a ten taky neví.
Edit: a proč by to člověk dělala dopředu??
a další edit: chápu, že v RD, my panelákoví to neřešíme
Příspěvek upraven 10.02.20 v 08:15
@AvajBr píše:
Tak já hlásím, že na jižní Moravě je bezvětří. Asi ticho před bouříTo nám tu minulý týden ficelo daleko víc.
Tak psali, že Moravu to moc nezasáhne..
@kve-tinka píše:
@ka2ka @jkra a tak to slyším prvněv životě jsem při dlouhodobém výpadku neřešila vodu na záchodě, napsala jsem manželovi a ten taky neví.
Příspěvek upraven 10.02.20 v 08:12
Taky nám splachovadlo natéká normálně tlakem vody, žádné čerpadlo tam nemáme ![]()
Tak u nas jeste pred pul hodkou krasne teplo, jasno, bezvetri. pred chvili se prihnala smrst, strasny lijak a vichr. sune se to postupne, jsme stredni cechy 50 km od prahy na brno.
@kve-tinka píše:
@ka2ka @jkra a tak to slyším prvněv životě jsem při dlouhodobém výpadku neřešila vodu na záchodě, napsala jsem manželovi a ten taky neví.
Příspěvek upraven 10.02.20 v 08:12
co člověk dělá do předu? napouští vanu? no když nejde elektrika tak nám nenateče ani voda do bojleru, takže když jí vyplácáme nemáme vodu a nenapustíme vanu na splachování, elektrika honí i čerpadlo na splachování takže když spláchneme a vyčerpáme nádrž už voda nenateče
@ivašot. píše:
Taky nám splachovadlo natéká normálně tlakem vody, žádné čerpadlo tam nemáme
me bez elektriny nenatece. taky mi bez elektriny nefunguje odpadni sachta do kanalizace, s timto mam dkouholete zkusenosti:).
Cert vem kotel, zima nevadi, ale bez elektriny se da v dome byt cca 2 dny, nez se naplni sachta. pak se musi odcerpat rucne. Krasa tlakove kanalizace.