Ornella zase perlila

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2390
8.3.20 18:05
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
8.3.20 19:44

Nechte ji, holku, být. Má co chtěla. Vyrůstat v takové podařené rodince…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
8.3.20 19:51

Orny mě dost překvapila, že zůstala s Pepou. I když je postarší, poměrně sešlej a žádnej krasavec. Navíc asi bez extra výdělku. Takže asi fakt láska??? :nevim:
Na Koktáky v jejich reality šou jsme nekoukala, takže jsem Moniku naživo neviděla. Její prohlášení jsou poměrně radikální, já si neumím představit, že bych byla vůči svým dětem takto urputná. Že má milenecký vztah s mladíčkem cca o 20 let mladším je pozoruhodné, že mu chce ve skoro 50ti povít dítě ještě pozoruhodnější. Tady bude ještě sranda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
8.3.20 21:17
@pe-terka píše:
Orny mě dost překvapila, že zůstala s Pepou. I když je postarší, poměrně sešlej a žádnej krasavec. Navíc asi bez extra výdělku. Takže asi fakt láska??? :nevim:
Na Koktáky v jejich reality šou jsme nekoukala, takže jsem Moniku naživo neviděla. Její prohlášení jsou poměrně radikální, já si neumím představit, že bych byla vůči svým dětem takto urputná. Že má milenecký vztah s mladíčkem cca o 20 let mladším je pozoruhodné, že mu chce ve skoro 50ti povít dítě ještě pozoruhodnější. Tady bude ještě sranda ;)

Orny mě též překvapila, věřím tomu, že je opravdu zamilovaná, když o ní někde čtu, je mi i sympatická, navíc pohledná, Kokta má charisma, jsou úžasní a přeji jim jen to dobré, Monika- no comment. Též nechápu, že své děti tak odstřihla, je to smutné. Štiky jsem nesledovala, viděla jsem všehovšudy půl dílu.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
8.3.20 21:20
@Russet píše:
Nechte ji, holku, být. Má co chtěla. Vyrůstat v takové podařené rodince…

Rodinu si člověk nevybírá, její táta Michal je asi normální muž, matka Monika velice nestandardní, svérázná bytost, snad jí klape manželství, věřím, že ano, vypadají šťastně.

• Citovat
  • Upravit
53518
8.3.20 21:33
@Klopotkova píše:
Rodinu si člověk nevybírá, její táta Michal je asi normální muž, matka Monika velice nestandardní, svérázná bytost, snad jí klape manželství, věřím, že ano, vypadají šťastně.

Jo, jsou vopravdu šťastný, protože ona žije v Německu s nějakou hokejkou. To píšou v bulváru. Měla jsem čest vidět tu reality show Štiky a obrázek jsem si udělala. Za prachy vše :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
8.3.20 21:37
@Russet píše:
Jo, jsou vopravdu šťastný, protože ona žije v Německu s nějakou hokejkou. To píšou v bulváru. Měla jsem čest vidět tu reality show Štiky a obrázek jsem si udělala. Za prachy vše :jazyk:

Téma je o Ornelle, o té jsem i psala, vím, že Monika žije v Německu s nějakým mladíčkem a že se svými dcerami není v kontaktu, toť vše.

• Citovat
  • Upravit
53518
8.3.20 22:28
@Klopotkova píše:
Téma je o Ornelle, o té jsem i psala, vím, že Monika žije v Německu s nějakým mladíčkem a že se svými dcerami není v kontaktu, toť vše.

Když si přečteš svou reakci, máš za větou o mámě čárku a pokračuješ manželstvím. Takže není poznat, čí manželsví klape, ale logicky to staré Štiky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
8.3.20 22:34
@Russet píše:
Když si přečteš svou reakci, máš za větou o mámě čárku a pokračuješ manželstvím. Takže není poznat, čí manželsví klape, ale logicky to staré Štiky

Monika snad ani vdaná není, tedy myslím, že není.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová