Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Kfětoslava píše:
Přesně tak. Tolik lidí přišli o práci- číšníci, zaměstnanci cestovek, dá se říci ze dne na den a ti, co tu práci mají i ve stavu státní nouze, koukají jak se z ní vyvlíknoutvždyť do prd…někdo ty daně odvádět musí, lidi vzpamatujte se!!!
A zapomeňte na stoprocentní náhrady, jak slibuje Babiš, zaprvé slibem nezarmoutíš, za druhé by to musel asi dávat ze svého
Jestli se nepletu, 100% nahradu pozadovala Malacova. Babis se Schilerovou to hned odmitli. Ale pristoupili na proplaceni za celou dobu karanteny. To kvituji.
@cecetka píše:
Jestli se nepletu, 100% nahradu pozadovala Malacova. Babis se Schilerovou to hned odmitli. Ale pristoupili na proplaceni za celou dobu karanteny. To kvituji.
Nemyslím očr, myslím, jak slibuje, že nahradí firmám 100% platy zaměstnancům, tomu taky nevěřím. A to jsou lidi, co pracovat teď nemůžou a ti co můžou, tak hledají kličky ![]()
@Kfětoslava píše:
Nemyslím očr, myslím, jak slibuje, že nahradí firmám 100% platy zaměstnancům, tomu taky nevěřím. A to jsou lidi, co pracovat teď nemůžou a ti co můžou, tak hledají kličky
To jsem v zadnem prohlaseni neslysela ![]()
@Kfětoslava ja to v zadnem pripade neschvaluji! Doufam, ze se s timto brzy skoncuje. Vlada je ted velmi vstricna, ale lide za to nejdou vdecni a jen koukaj, kde ziskat co navic, idealne bez prace.
@Kfětoslava @cecetka
mam pocit, ze uz si vcera odsouhlasili, ze budou hradit 80%.
me by zajimalo z ceho to chce platit.
nebo to ted zaplati, ale pak se nebude platit nic, ta kasa neni bezedna to by si lidi meli uvedomit
@AnnieTRoj píše:
Prosím označ mi, kde v textu čteš o závisti. Snažím se, ale nevidím to tam.
A hlavne uz se vzpamatujte, ja mam dite uz 3 tydnem ve spitale, je ji blbe tak sem tu s ni ackoliv je nad 6 let a platim si to sama. tim, ze je nad 6 let, nemam narok na OCR. neco mam odslouzeno za dny, kdy sem se tu o vikendu prostridala s manzelem. na druhe dite si OCR vzit nemuzu, protoze nam v lete zemrelo
![]()
takze si holt budu vybirat dovolenou a doufam, ze do konce mesice jeste neco odslouzim. Misto vymyslet klicek, jak z teto nelehke situace neco vytriskat ![]()
@Toluma píše:
A hlavne uz se vzpamatujte, ja mam dite uz 3 tydnem ve spitale, je ji blbe tak sem tu s ni ackoliv je nad 6 let a platim si to sama. tim, ze je nad 6 let, nemam narok na OCR. neco mam odslouzeno za dny, kdy sem se tu o vikendu prostridala s manzelem. na druhe dite si OCR vzit nemuzu, protoze nam v lete zemrelo![]()
takze si holt budu vybirat dovolenou a doufam, ze do konce mesice jeste neco odslouzim. Misto vymyslet klicek, jak z teto nelehke situace neco vytriskat
Čerstvá zkušenost - chlap si vzal Očr na dítě školou povinné, manželka byla doma s ročním dítětem. Zaměstnavatel to chlapovi povolil, ten však po měsíci zjistil že socka už mu to ale nezaplatila. Protože není důvod když má ženu na rodicaku. Nezvládali dvě děti? Neměli si je dělat. Toť vyjádření socky… Takže pozor na to!!
@kruel píše: Čerstvá zkušenost - chlap si vzal Očr na dítě školou povinné, manželka byla doma s ročním dítětem. Zaměstnavatel to chlapovi povolil, ten však po měsíci zjistil že socka už mu to ale nezaplatila. Protože není důvod když má ženu na rodicaku. Nezvládali dvě děti? Neměli si je dělat. Toť vyjádření socky… Takže pozor na to!!
Pochybuju, že v tomto duchu bylo oficiální vyjádření OSSZ. To že druhý rodič čerpá RP na jiné dítě není zákonný důvod pro nevyplacení ošetřovného.
@edding400 píše:čti líp
Děkuji za ochotu. Myslela jsem, že to za čím si stojíš, dokážeš i obhájit.
@Lendeš oficiální ne…to sdělila paní ze socky mojí mamce, která dělá tomu pánovi účetní
Pán byl na očr celý únor a až ted zjistil, že za to nedostal ani korunu. Jaké vyjádření oficiální mu pošlou, to už nevím. Každopádně moje maminka dělá účetní přes 30 let…Tak já jen, ať se pak někteří v dubnu nediví, že nedostanou prachy. Samozřejmě ať si ale každý dělá co chce ![]()
Je to jen čerstvá zkušenost tohoto týdne. A myslím že to teď budou jooo hlídat.
Ano OCR si vzit muze… Muj chlap kdyz to tak reknu do prace musi, je OSVC a nikdo nam jinak nic neda
jsem doma s predskolni dcerou, na PN ve 26 tt. Jinak si taky myslim, ze to nejak vlada upravi, aby na OCR nebyl doma kazdy. Dal se nevyjadruju ![]()