Ošklivá těhulka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12121
15.3.17 17:16

Vypadala jsem hrozně, čekala 2× kluka a pokaždé mi všichni říkali, že to bude určitě holčička, víme proč, že? :lol: Tedy u druhého to nebylo tak šílené, ale u prvního děs. Mám asi jen 3 fotky z celého těhotenství a na všech třech je to přesně taková bída, jak jsem si připadala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
15.3.17 17:20

Tak to znám moc dobře :D vůbec teď nechci, aby mě někdo fotil, protože to je fakt hrůza :mrgreen: hodně lidí mi říkalo, že to bude určitě holčička, že to poznají a ani náhodou 8) kéž bych si mohla připadat tak dobře, měla hezké vlasy, pevné nehty atd., jak se popisuje ve všech knihách o těhotenství a ve většině článků :mrgreen: já si nechám vyfotit, tak akorát pupek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
15.3.17 17:26
@Sofi87 píše:
Tak to znám moc dobře :D vůbec teď nechci, aby mě někdo fotil, protože to je fakt hrůza :mrgreen: hodně lidí mi říkalo, že to bude určitě holčička, že to poznají a ani náhodou 8) kéž bych si mohla připadat tak dobře, měla hezké vlasy, pevné nehty atd., jak se popisuje ve všech knihách o těhotenství a ve většině článků :mrgreen: já si nechám vyfotit, tak akorát pupek :lol:

Hele umělé nehty, vyžehlené, vyfoukané vlasy a make-up lecos spraví :mrgreen: to přeci nemůže být tak zlý :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
15.3.17 17:30

@Lady Bee make-up uz je jen marný pokus o cosi :D co u me stejne nepomuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
15.3.17 17:32
@Míša 95 píše:
@Lady Bee make-up uz je jen marný pokus o cosi :D co u me stejne nepomuze

Ale no taaaaak holky :hug: každý den přeci nemůže být posvícení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
15.3.17 17:34

@Lady Bee každý den určitě ne :D ale ty měsíce už mi začínají vadit. Uz jen odpocitavam a vážně se modlim aby se to vratilo do normalu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmd
171
15.3.17 17:41

Ahoj, tak já v první těhotenství zářila. :) Měla jsem vlasy hezčí než obvykle, krásnou pleť a zhubla jsem. :) :) :) čekala jsem kluka. :mrgreen: Jen jsem měla hrozně nateklý nos. :lol: V druhém těhotenství jsem byla celá nateklá, vlasy mastný, pleť pupínkatá, zase nateklý nos. :lol: A taky kluk. :jazyk: Takže si myslím, že je vážně jedno, jestli nosíte v bříšku chlapečka nebo děvčátko. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
15.3.17 17:45

Noo, konečně někdo, kdo je na tom stejně :mrgreen: čekám druhýho kluka a průběh jak přes kopírák. Jenom kynu a kynu. Beďary i na místech, kde jsem nevěděla, že můžou být, začínají mi rašit vousy na bradě :mrgreen: a ty kila? o těch ani nemluvím! každá moje kamarádka vypadá v těhotenství stejně, jako dřív, jen břicho vylezlo.No, ale někdo to schytat musí, že? Doma mám zakázáno si stěžovat, protože jsem přece krásná :mrgreen:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
15.3.17 17:47

Tak mně všichni říkali, jak mi to v těhotenství sluší, a taky jsem se tak cítila :) skvělá pleť, vlasy, příbytek váhy jen v bříšku a prsou… kde jsou ty časy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
15.3.17 17:50

Já jsem teda teprve relativně na začátku a vidět to na mě není, protože zatím jen „úspěšně“ hubnu, ale i tak si nepřijdu hezká, všude samej beďar, mastný vlasy…Přítel mě ujišťuje od první chvíle, že jsem čim dál tím krásnější, tak doufám, že mu to dlouho vydrží :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
15.3.17 17:52

@maedel88 Joo, prsa, ty mi v prvním těhotenství taaak vyrostly. Z původních lentilek pod kobercem jsem pyšně kupovala podprdu velikosti C! po zkončení kojení to vzalo za své a z lentilek pod kobercem jsou basetí uši :mrgreen: Ted e mám zase tak krásně pevný, veliký, chlap se nemůže vynadívat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
15.3.17 17:52

Tak já se v podstatě nejlíp cítila v těhotenství. Spalovalo mi to jak v 15, takže jsem nabrala ca 8,5kg a to jsem se opravdu nehlídala. Vlasy nádherné lesklé, husté, vůbec nepadaly(za běžna je to bída), pleť uplně čistou,…Když vidím fotky, tak je mi až úzko, když srovnám, jak je to teď :pocitac: :mrgreen:.Jo a máme holčičku. a všichni tipovali kluka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
15.3.17 18:01

Mně těhotenství teda bohužel hodně ubralo na kráse. A to mám kluka. Mít holčinu, tak už jsem asi baba jaga :D
Hodně lidí mi řeklo, že za jsem za dobu těhu plus šestinedělí pořádně zestárla (podle jedné známé prý tak o 10 let) a sešla. Od porodu mám už pomalu 2,5 roku a cítím se trochu líp, ale zdaleka už ne tak dobře, jako před těhu. Při těhu jsem měla aspoň slušné vlasy, při kojení mi jich vypadaly celé prameny. K tomu zhoršení pleti, jojo váha, vrásky, akné, strie, šedivění, nezamaskovatelné kruhy pod očima…
Manžel se mnou od porodu nechce nic mít. To mluví za vše :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
15.3.17 18:10

Já třeba čekám holčičku a všichni mi říkají, jak mi to sluší. Vlasy v pohodě, dokonce rostou pěkně rychle a přestaly padat, pleť taky v poho. Teta si pořád stojí za tím, že to musí být kluk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
15.3.17 18:23

Mam jednu znamou a ta je opravdu krasna. Kdyz jsem ji tuhle potkala byla asi v 7 mesici a ja se zdesila, byla oskliva jak noc, jakoby se ji uplne zmenil oblicej. Pak jsem ji zase videla asi rok po porodu a byla zase krasna. Obcas tehotenstvi krasu opravdu vezme. Ja jsem ted ve 4 mesici a taky je to bida

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí