Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Vypadala jsem hrozně, čekala 2× kluka a pokaždé mi všichni říkali, že to bude určitě holčička, víme proč, že?
Tedy u druhého to nebylo tak šílené, ale u prvního děs. Mám asi jen 3 fotky z celého těhotenství a na všech třech je to přesně taková bída, jak jsem si připadala.
Tak to znám moc dobře
vůbec teď nechci, aby mě někdo fotil, protože to je fakt hrůza
hodně lidí mi říkalo, že to bude určitě holčička, že to poznají a ani náhodou
kéž bych si mohla připadat tak dobře, měla hezké vlasy, pevné nehty atd., jak se popisuje ve všech knihách o těhotenství a ve většině článků
já si nechám vyfotit, tak akorát pupek ![]()
@Sofi87 píše:
Tak to znám moc dobřevůbec teď nechci, aby mě někdo fotil, protože to je fakt hrůza
hodně lidí mi říkalo, že to bude určitě holčička, že to poznají a ani náhodou
kéž bych si mohla připadat tak dobře, měla hezké vlasy, pevné nehty atd., jak se popisuje ve všech knihách o těhotenství a ve většině článků
já si nechám vyfotit, tak akorát pupek
Hele umělé nehty, vyžehlené, vyfoukané vlasy a make-up lecos spraví
to přeci nemůže být tak zlý ![]()
@Lady Bee make-up uz je jen marný pokus o cosi
co u me stejne nepomuze
@Míša 95 píše:
@Lady Bee make-up uz je jen marný pokus o cosico u me stejne nepomuze
Ale no taaaaak holky
každý den přeci nemůže být posvícení ![]()
@Lady Bee každý den určitě ne
ale ty měsíce už mi začínají vadit. Uz jen odpocitavam a vážně se modlim aby se to vratilo do normalu
Ahoj, tak já v první těhotenství zářila.
Měla jsem vlasy hezčí než obvykle, krásnou pleť a zhubla jsem.
čekala jsem kluka.
Jen jsem měla hrozně nateklý nos.
V druhém těhotenství jsem byla celá nateklá, vlasy mastný, pleť pupínkatá, zase nateklý nos.
A taky kluk.
Takže si myslím, že je vážně jedno, jestli nosíte v bříšku chlapečka nebo děvčátko. ![]()
Noo, konečně někdo, kdo je na tom stejně
čekám druhýho kluka a průběh jak přes kopírák. Jenom kynu a kynu. Beďary i na místech, kde jsem nevěděla, že můžou být, začínají mi rašit vousy na bradě
a ty kila? o těch ani nemluvím! každá moje kamarádka vypadá v těhotenství stejně, jako dřív, jen břicho vylezlo.No, ale někdo to schytat musí, že? Doma mám zakázáno si stěžovat, protože jsem přece krásná
!
Tak mně všichni říkali, jak mi to v těhotenství sluší, a taky jsem se tak cítila
skvělá pleť, vlasy, příbytek váhy jen v bříšku a prsou… kde jsou ty časy ![]()
Já jsem teda teprve relativně na začátku a vidět to na mě není, protože zatím jen „úspěšně“ hubnu, ale i tak si nepřijdu hezká, všude samej beďar, mastný vlasy…Přítel mě ujišťuje od první chvíle, že jsem čim dál tím krásnější, tak doufám, že mu to dlouho vydrží ![]()
@maedel88 Joo, prsa, ty mi v prvním těhotenství taaak vyrostly. Z původních lentilek pod kobercem jsem pyšně kupovala podprdu velikosti C! po zkončení kojení to vzalo za své a z lentilek pod kobercem jsou basetí uši
Ted e mám zase tak krásně pevný, veliký, chlap se nemůže vynadívat ![]()
Tak já se v podstatě nejlíp cítila v těhotenství. Spalovalo mi to jak v 15, takže jsem nabrala ca 8,5kg a to jsem se opravdu nehlídala. Vlasy nádherné lesklé, husté, vůbec nepadaly(za běžna je to bída), pleť uplně čistou,…Když vidím fotky, tak je mi až úzko, když srovnám, jak je to teď
.Jo a máme holčičku. a všichni tipovali kluka ![]()
Mně těhotenství teda bohužel hodně ubralo na kráse. A to mám kluka. Mít holčinu, tak už jsem asi baba jaga ![]()
Hodně lidí mi řeklo, že za jsem za dobu těhu plus šestinedělí pořádně zestárla (podle jedné známé prý tak o 10 let) a sešla. Od porodu mám už pomalu 2,5 roku a cítím se trochu líp, ale zdaleka už ne tak dobře, jako před těhu. Při těhu jsem měla aspoň slušné vlasy, při kojení mi jich vypadaly celé prameny. K tomu zhoršení pleti, jojo váha, vrásky, akné, strie, šedivění, nezamaskovatelné kruhy pod očima…
Manžel se mnou od porodu nechce nic mít. To mluví za vše ![]()
Já třeba čekám holčičku a všichni mi říkají, jak mi to sluší. Vlasy v pohodě, dokonce rostou pěkně rychle a přestaly padat, pleť taky v poho. Teta si pořád stojí za tím, že to musí být kluk ![]()
Mam jednu znamou a ta je opravdu krasna. Kdyz jsem ji tuhle potkala byla asi v 7 mesici a ja se zdesila, byla oskliva jak noc, jakoby se ji uplne zmenil oblicej. Pak jsem ji zase videla asi rok po porodu a byla zase krasna. Obcas tehotenstvi krasu opravdu vezme. Ja jsem ted ve 4 mesici a taky je to bida