Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
V prvním trimestru se mi zhoršila pleť a vlasy, pak se to upravilo s hormony a zbytek těhotenství jsem úplně zářila, vlasy zhoustly,… aby pak zase vypadaly 4 měsíce po porodu
To jsem tedy vypadala daleko hůř, poďobaná, mastná pleť i vlasy, ještě k tomu kruhy pod očima ![]()
Já teda když můžu posoudit okolí holky, tak většinou všechny byly stejné a nebo působily víc hezky..
Moje švagrová i moje sestřenice jsou teď těhotné, dokonce podobné termíny + - týden..
Obě dvě jsem neviděla pár měsíců. Švagrovou se tak nenaštěvujeme a sestřenice bydlí hodně daleko..
Když jsem viděla sestřenku tak hned na první pohled i těhotenství sluší.. Zpevnily se jí prsa, pěkné vlasy, žádné bedary nic a teda teď nechci být hnusná, ale když jsme přijely k švagrová tak jsem se fakt lekla.. a neni to tím, že je švagrová nebo tak
Tak jakože - nevzhlednou jsem ji snad nikdy neviděla
a to tolik nepřibrala jako sestřenka.. Tvář mastnou, fleky, kruhy pod očima- neblije
vlasy mastné..
Takže asi záleží jak která maminka ![]()
@Janasas píše:
Já teda když můžu posoudit okolí holky, tak většinou všechny byly stejné a nebo působily víc hezky..
Moje švagrová i moje sestřenice jsou teď těhotné, dokonce podobné termíny + - týden..
Obě dvě jsem neviděla pár měsíců. Švagrovou se tak nenaštěvujeme a sestřenice bydlí hodně daleko..
Když jsem viděla sestřenku tak hned na první pohled i těhotenství sluší.. Zpevnily se jí prsa, pěkné vlasy, žádné bedary nic a teda teď nechci být hnusná, ale když jsme přijely k švagrová tak jsem se fakt lekla.. a neni to tím, že je švagrová nebo takTak jakože - nevzhlednou jsem ji snad nikdy neviděla
a to tolik nepřibrala jako sestřenka.. Tvář mastnou, fleky, kruhy pod očima- neblije
vlasy mastné..
Takže asi záleží jak která maminka
ošklivý hroch ![]()
@Lucynna tvuj chlap je b…b!!! já jsem ted ve 33 tt jse velká mám zadek bricho doma se nemaluji vlasy do culíku jsem doma na nemocenské už od listopadu…manžel mi dává ted na jevo o to víc že me miluje a jak mám krásné bříško a jak je rád atd…nedávno byl pracovne 3 dny pryc sesli jsme se v Praze v ikee já po hodine a pul cesty v busu videla me a rozzářil se jak moc mi to šluší jak jsem krásná jak moc se na me tešil…lituji te i kdyby to tak bylo že se ti třeba zhorsila plet nebo ti víc padají vlasy ( me desne
) otečes naroste ti zadekl a břicho…tak i kdyby to byla pravda tak čekáš jeho díte at se jde…
![]()
Tak v tom nejsem sama
ale mám kamarádky, které když byly těhotné, tak jim to slušelo mnohem víc než normálně
říkala jsem si, že jestli takhle budu taky vypadat, tak to bude super, ale bohužel se nestalo
a tady už nepomůže ani make-up, nic…
třeba se to zase spraví až začnu brát antikoncepci, ta mi na pleť vždy pomohla ![]()