Ošklivá těhulka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2299
15.3.17 18:26

V prvním trimestru se mi zhoršila pleť a vlasy, pak se to upravilo s hormony a zbytek těhotenství jsem úplně zářila, vlasy zhoustly,… aby pak zase vypadaly 4 měsíce po porodu :lol: To jsem tedy vypadala daleko hůř, poďobaná, mastná pleť i vlasy, ještě k tomu kruhy pod očima :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
15.3.17 18:57

Já teda když můžu posoudit okolí holky, tak většinou všechny byly stejné a nebo působily víc hezky..
Moje švagrová i moje sestřenice jsou teď těhotné, dokonce podobné termíny + - týden..
Obě dvě jsem neviděla pár měsíců. Švagrovou se tak nenaštěvujeme a sestřenice bydlí hodně daleko..
Když jsem viděla sestřenku tak hned na první pohled i těhotenství sluší.. Zpevnily se jí prsa, pěkné vlasy, žádné bedary nic a teda teď nechci být hnusná, ale když jsme přijely k švagrová tak jsem se fakt lekla.. a neni to tím, že je švagrová nebo tak :) Tak jakože - nevzhlednou jsem ji snad nikdy neviděla :oops: a to tolik nepřibrala jako sestřenka.. Tvář mastnou, fleky, kruhy pod očima- neblije :mrgreen: vlasy mastné..
Takže asi záleží jak která maminka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
15.3.17 19:03
@Janasas píše:
Já teda když můžu posoudit okolí holky, tak většinou všechny byly stejné a nebo působily víc hezky..
Moje švagrová i moje sestřenice jsou teď těhotné, dokonce podobné termíny + - týden..
Obě dvě jsem neviděla pár měsíců. Švagrovou se tak nenaštěvujeme a sestřenice bydlí hodně daleko..
Když jsem viděla sestřenku tak hned na první pohled i těhotenství sluší.. Zpevnily se jí prsa, pěkné vlasy, žádné bedary nic a teda teď nechci být hnusná, ale když jsme přijely k švagrová tak jsem se fakt lekla.. a neni to tím, že je švagrová nebo tak :) Tak jakože - nevzhlednou jsem ji snad nikdy neviděla :oops: a to tolik nepřibrala jako sestřenka.. Tvář mastnou, fleky, kruhy pod očima- neblije :mrgreen: vlasy mastné..
Takže asi záleží jak která maminka :mrgreen:

ošklivý hroch :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
15.3.17 19:09

@Lucynna tvuj chlap je b…b!!! já jsem ted ve 33 tt jse velká mám zadek bricho doma se nemaluji vlasy do culíku jsem doma na nemocenské už od listopadu…manžel mi dává ted na jevo o to víc že me miluje a jak mám krásné bříško a jak je rád atd…nedávno byl pracovne 3 dny pryc sesli jsme se v Praze v ikee já po hodine a pul cesty v busu videla me a rozzářil se jak moc mi to šluší jak jsem krásná jak moc se na me tešil…lituji te i kdyby to tak bylo že se ti třeba zhorsila plet nebo ti víc padají vlasy ( me desne :cert: ) otečes naroste ti zadekl a břicho…tak i kdyby to byla pravda tak čekáš jeho díte at se jde… :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
16.3.17 15:22

Tak v tom nejsem sama :D ale mám kamarádky, které když byly těhotné, tak jim to slušelo mnohem víc než normálně 8) říkala jsem si, že jestli takhle budu taky vypadat, tak to bude super, ale bohužel se nestalo :mrgreen: a tady už nepomůže ani make-up, nic… :mrgreen: třeba se to zase spraví až začnu brát antikoncepci, ta mi na pleť vždy pomohla 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí