Oslava třetích narozenin

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
24.12.18 08:57

Ale jo. Vychazi mi z toho po zrale uvaze asi nejlip herna. Udelam to asi v nedeli dopoledne, to tam snad moc lidi nebude, nebo neco pronajmu na 3 hodinky v DDM nebo materskem centru.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.12.18 10:04
@murry píše:
Dcera za par dni bude mit 2 roky a pronajimame rodinne centrum na dve hodinky v nedeli dopoledne. Do obyvaku se nevejdeme a mame 5 malych deti v rodine..takze ti se zabavi a neudelaji brajgl doma :) Za hodku platime 250kc coz je pohoda. Pro deti i dospele (rodice tech deti a prarodice) chystam jidlo sama. Vyzdoba bude urcite taky.. v makru jsem vcera koupila bombu s heliem :mrgreen:Vubec mi to neovokuje oslavu v mekaci.. ani me to nebapadlo. Ale muj bracha svagr i teta maji stejne stare deti. Takze stejne bych to musela resit a do obyvaku si neposadim 10 dospelych a 5 deti. A do restaurace je zvat tak z toho nena nic ona a oslavenec je preci jen ona :) Menu uz mam sestavene. Doufam ze se dcerce bude libit cely ten den a uzije si ho.
Dopo jsme zvolili at neresim kdy kdo odpoledne vstava a kdo ma jakou naladu a kterou nohou zrovna odpoledni vstavacku zapocal a podobne :mrgreen:

A jake mas menu?

• Citovat
  • Upravit
3115
24.12.18 15:03

A seženeš něco takhle na poslední chvíli? Nebo nemyslíš tuhle neděli? Koukla jsem, že jsi z Prahy, tak tam toho asi máte víc… I když taky víc lidí. U nás se treba tyden dopředu s hernou člověk asi nechytá… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.12.18 22:33
@Kamkam píše:
A seženeš něco takhle na poslední chvíli? Nebo nemyslíš tuhle neděli? Koukla jsem, že jsi z Prahy, tak tam toho asi máte víc… I když taky víc lidí. U nás se treba tyden dopředu s hernou člověk asi nechytá… :think:

Ne, asi tak prvni nedeli v unoru.

Nevim, jestli neco sezenu… Zatim nemam zkusenost.

• Citovat
  • Upravit
3115
25.12.18 10:59

@Limi123 tak to jo.. Myslím, že bys mohla. Ale jestli se rozhodneš opravdu pro tu hernicku, zamluvila bych to co nejdříve. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí