Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
mag píše:
Tak moje tchýně by si to nedovolila, ona ví, že nemůžeAle moje máma tuhle hlídala malou dopoledne dvě hod. a vrátila mi jí s ušmikolu ofinou. Já myslela, že jí zastřelím. No za pár dnů jsem si zvykla a od té doby ofinu stříhám. Původně jsem jí to chtěla nechat růst, ale ona prozatím odmítá sponky a gumičky, takže jí to leze do očí.
Taky zamrzí, že se nezeptala, ale mamince bych prominula více, tchýni, nikdy
, Ema měla ofinku nad obočím, těch vlásků měla pár, taky už je to dva dny, tak jsem to rozdejchala
, ale vždy když se na ní podívám , vypadá jako z Dachau
, tak si na to vzpomenu
.Naštěstí teď tchýni neuvidím asi docela dlouho ![]()
faj píše:mag píše:Taky zamrzí, že se nezeptala, ale mamince bych prominula více, tchýni, nikdy
Tak moje tchýně by si to nedovolila, ona ví, že nemůžeAle moje máma tuhle hlídala malou dopoledne dvě hod. a vrátila mi jí s ušmikolu ofinou. Já myslela, že jí zastřelím. No za pár dnů jsem si zvykla a od té doby ofinu stříhám. Původně jsem jí to chtěla nechat růst, ale ona prozatím odmítá sponky a gumičky, takže jí to leze do očí.
, Ema měla ofinku nad obočím, těch vlásků měla pár, taky už je to dva dny, tak jsem to rozdejchala
![]()
, ale vždy když se na ní podívám , vypadá jako z Dachau
, tak si na to vzpomenu
![]()
.Naštěstí teď tchýni neuvidím asi docela dlouho
No jasně, mně to udělat tchýně, tak jí to v životě neodpustím a to ona dobře ví
Ale ona je fakt skvěla a pořád se ptá co už malá může a jestli jí může dát ven bazének a jeslti jí může dát tenhle jogurt a tohle pití…
Tohle si vůbec nedokážu představit,že by tchýně udělala.
![]()
Nechápu jak si to může někdo dovolit!
![]()
To je prostě věc která se nedělá.Já nevím jak to nazvat
neslušnost,nevychovanost. ![]()
Přeci jsou věci které každý,i podprůměrně inteligentní jedinec ví a zná.Jako třeba,když jsi na návštěvě,tak tam nelezeš do skříní a do ledničky ![]()
Stím stříháním dítka,které není mé vlastní,je to vlastně to samé,jen je to snad ještě horší.
Má tchýně by se asi dalšího dne nedožila.
![]()
Mně takhle tchyně ostříhala kluka, když jsem byla s holkou v porodnici. Také jsem viděla rudě a ani jsem jí nemohla sprdnout, protože manželovi celé ty tři dny, co jsem byla v porodnici pomáhala a tak bych si přišla hrozně nevděčně, kdybych měla vyvádět kvůli vlasům. Ale nas*alo mě to dost. Vypadal příšerně. Od té doby jde k holiči pokaždé předtím, než za babi jede, aby jí zas nenapadla nějaká kravina. Kdyby mi okudlala holku, tak jí střelim, protože na každý vlas čekám jak na smilování boží…takže s tebou soucítím.
Tak to bych nedala a pěkně bych si na NÍ schladila žáhu. Úplně tě chápu a soucítím s tebou, já bych to jen tak nerozdýchala. Měla by jsi jí to pěkně od plic říci, jak to vnímáš, možná i trochu více zostra, ať si to už KONeČNĚ pamatuje a neošmiká ti třeba i budoucí další dítko.