Ošmikaná Ema - od tchýně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
faj
396
10.8.11 14:56
mag píše:
Tak moje tchýně by si to nedovolila, ona ví, že nemůže :mrgreen: Ale moje máma tuhle hlídala malou dopoledne dvě hod. a vrátila mi jí s ušmikolu ofinou. Já myslela, že jí zastřelím. No za pár dnů jsem si zvykla a od té doby ofinu stříhám. Původně jsem jí to chtěla nechat růst, ale ona prozatím odmítá sponky a gumičky, takže jí to leze do očí.

Taky zamrzí, že se nezeptala, ale mamince bych prominula více, tchýni, nikdy :twisted: , Ema měla ofinku nad obočím, těch vlásků měla pár, taky už je to dva dny, tak jsem to rozdejchala :roll: :roll: , ale vždy když se na ní podívám , vypadá jako z Dachau :mrgreen: , tak si na to vzpomenu :pocitac: :pocitac: .Naštěstí teď tchýni neuvidím asi docela dlouho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12867
10.8.11 15:16
faj píše:
mag píše:
Tak moje tchýně by si to nedovolila, ona ví, že nemůže :mrgreen: Ale moje máma tuhle hlídala malou dopoledne dvě hod. a vrátila mi jí s ušmikolu ofinou. Já myslela, že jí zastřelím. No za pár dnů jsem si zvykla a od té doby ofinu stříhám. Původně jsem jí to chtěla nechat růst, ale ona prozatím odmítá sponky a gumičky, takže jí to leze do očí.
Taky zamrzí, že se nezeptala, ale mamince bych prominula více, tchýni, nikdy :twisted: , Ema měla ofinku nad obočím, těch vlásků měla pár, taky už je to dva dny, tak jsem to rozdejchala :roll: :roll: , ale vždy když se na ní podívám , vypadá jako z Dachau :mrgreen: , tak si na to vzpomenu :pocitac: :pocitac: .Naštěstí teď tchýni neuvidím asi docela dlouho :lol:

No jasně, mně to udělat tchýně, tak jí to v životě neodpustím a to ona dobře ví :mrgreen: Ale ona je fakt skvěla a pořád se ptá co už malá může a jestli jí může dát ven bazének a jeslti jí může dát tenhle jogurt a tohle pití…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
15.8.11 22:41

Tohle si vůbec nedokážu představit,že by tchýně udělala. :pocitac: :pocitac: :pocitac:
Nechápu jak si to může někdo dovolit! :pocitac: :pocitac: :pocitac:
To je prostě věc která se nedělá.Já nevím jak to nazvat :think: neslušnost,nevychovanost. :nevim:
Přeci jsou věci které každý,i podprůměrně inteligentní jedinec ví a zná.Jako třeba,když jsi na návštěvě,tak tam nelezeš do skříní a do ledničky :mrgreen:
Stím stříháním dítka,které není mé vlastní,je to vlastně to samé,jen je to snad ještě horší.
Má tchýně by se asi dalšího dne nedožila. :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
16.8.11 08:15

Mně takhle tchyně ostříhala kluka, když jsem byla s holkou v porodnici. Také jsem viděla rudě a ani jsem jí nemohla sprdnout, protože manželovi celé ty tři dny, co jsem byla v porodnici pomáhala a tak bych si přišla hrozně nevděčně, kdybych měla vyvádět kvůli vlasům. Ale nas*alo mě to dost. Vypadal příšerně. Od té doby jde k holiči pokaždé předtím, než za babi jede, aby jí zas nenapadla nějaká kravina. Kdyby mi okudlala holku, tak jí střelim, protože na každý vlas čekám jak na smilování boží…takže s tebou soucítím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
21.8.11 21:55

Tak to bych nedala a pěkně bych si na NÍ schladila žáhu. Úplně tě chápu a soucítím s tebou, já bych to jen tak nerozdýchala. Měla by jsi jí to pěkně od plic říci, jak to vnímáš, možná i trochu více zostra, ať si to už KONeČNĚ pamatuje a neošmiká ti třeba i budoucí další dítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová