Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Emilie píše:zoubky píše:Moje máma jen tak ze srandy juniora nalíčila. Přivedla ho a děsně se smála tomu, že je z něj nyní zcela jistě vyroste homosexuál, protože se mu to velmi líbiloKamča.dalmatinka píše:No, někdy se nepoštěstí vrátit dítě v originál stavu…úraz, nesmytelné fixy, roztrhané kalhoty
Jen tak mě něco nerozčílí,ale pokud n ěkomu svěřim dítě chci ho vrátit ve stavu ve kterém odcházelo![]()
Asi bych to nevydržela a udělala zleAle ostříhat vlasy je opravdu dost velký šok
![]()
![]()
No moji kluci mi pravidelně při líčení rádi asistují, tomu staršímu jsem občas z legrace dávala tvářenku a řasenku, je rozhodně hetero, už pár prvních lásek probrečel
, Jonášek odmalinka nosil často růžové věci, Ema toho měla hromadu /samozřejme jenom doma/, do teď je to jeho oblíbená barva
, no agumičky nosí taky, tvrdit, že z něj vyroste homosexuál je přinejmenším šílené
![]()
My když jdeme vybírat boty, tak Maty sahá ihned po růžových..doma má i barbínu a pračku pro barbie (sám si vybral)..Už ho to teda přechází a dává přednost třeba vláčkům,ale bylo období,kdy vozil kočárek a staral se o miminko ![]()
faj píše:Emilie píše:No moji kluci mi pravidelně při líčení rádi asistují, tomu staršímu jsem občas z legrace dávala tvářenku a řasenku, je rozhodně hetero, už pár prvních lásek probrečelzoubky píše:Moje máma jen tak ze srandy juniora nalíčila. Přivedla ho a děsně se smála tomu, že je z něj nyní zcela jistě vyroste homosexuál, protože se mu to velmi líbiloKamča.dalmatinka píše:No, někdy se nepoštěstí vrátit dítě v originál stavu…úraz, nesmytelné fixy, roztrhané kalhoty
Jen tak mě něco nerozčílí,ale pokud n ěkomu svěřim dítě chci ho vrátit ve stavu ve kterém odcházelo![]()
Asi bych to nevydržela a udělala zleAle ostříhat vlasy je opravdu dost velký šok
![]()
![]()
, Jonášek odmalinka nosil často růžové věci, Ema toho měla hromadu /samozřejme jenom doma/, do teď je to jeho oblíbená barva
, no agumičky nosí taky, tvrdit, že z něj vyroste homosexuál je přinejmenším šílené
![]()
no a kdyby tak co ![]()
Alyss píše:
My když jdeme vybírat boty, tak Maty sahá ihned po růžových..doma má i barbínu a pračku pro barbie (sám si vybral)..Už ho to teda přechází a dává přednost třeba vláčkům,ale bylo období,kdy vozil kočárek a staral se o miminko
tak, aby mu to taky vydrželo v dospělosti, až bude vozit svoje dětičky ![]()
Saroya píše:faj píše:no a kdyby tak coEmilie píše:No moji kluci mi pravidelně při líčení rádi asistují, tomu staršímu jsem občas z legrace dávala tvářenku a řasenku, je rozhodně hetero, už pár prvních lásek probrečelzoubky píše:Moje máma jen tak ze srandy juniora nalíčila. Přivedla ho a děsně se smála tomu, že je z něj nyní zcela jistě vyroste homosexuál, protože se mu to velmi líbiloKamča.dalmatinka píše:No, někdy se nepoštěstí vrátit dítě v originál stavu…úraz, nesmytelné fixy, roztrhané kalhoty
![]()
![]()
![]()
Dle Dr. Alfreda Kinseyho sexuálních preferencí jsme většina na nule
, já s homosexualitou rozhodně problém nemám, ale dle chování dítěte, na ní nelze usuzovat ![]()
Alyss píše:
My když jdeme vybírat boty, tak Maty sahá ihned po růžových..doma má i barbínu a pračku pro barbie (sám si vybral)..Už ho to teda přechází a dává přednost třeba vláčkům,ale bylo období,kdy vozil kočárek a staral se o miminko
Můj syn taky občas se stará o miminko, ale má starší ségru, takže to odkoukává…Ted i kojil mimino, mlaskal u toho…To odkoukal ted u m
ě
byron píše:Alyss píše:Můj syn taky občas se stará o miminko, ale má starší ségru, takže to odkoukává…Ted i kojil mimino, mlaskal u toho…To odkoukal ted u m
My když jdeme vybírat boty, tak Maty sahá ihned po růžových..doma má i barbínu a pračku pro barbie (sám si vybral)..Už ho to teda přechází a dává přednost třeba vláčkům,ale bylo období,kdy vozil kočárek a staral se o miminkoě
No u nás taky kojíme všichni, začala Ema, strkala si medvídka pod tričko ,no a Jonášek to naposledk zkoušekl s Elou, vetřel se jí do postýlky a zvedal si jí k sobě na kojení, úžasný pohled
![]()
faj píše:Saroya píše:Dle Dr. Alfreda Kinseyho sexuálních preferencí jsme většina na nulefaj píše:no a kdyby tak coEmilie píše:No moji kluci mi pravidelně při líčení rádi asistují, tomu staršímu jsem občas z legrace dávala tvářenku a řasenku, je rozhodně hetero, už pár prvních lásek probrečelzoubky píše:Moje máma jen tak ze srandy juniora nalíčila. Přivedla ho a děsně se smála tomu, že je z něj nyní zcela jistě vyroste homosexuál, protože se mu to velmi líbiloKamča.dalmatinka píše:No, někdy se nepoštěstí vrátit dítě v originál stavu…úraz, nesmytelné fixy, roztrhané kalhoty
![]()
![]()
![]()
, já s homosexualitou rozhodně problém nemám, ale dle chování dítěte, na ní nelze usuzovat
no to určitě ne, spíš bych to měla chuť odseknout tchýni, že i kdyby tak co ![]()
Saroya píše:faj píše:no to určitě ne, spíš bych to měla chuť odseknout tchýni, že i kdyby tak coSaroya píše:Dle Dr. Alfreda Kinseyho sexuálních preferencí jsme většina na nulefaj píše:no a kdyby tak coEmilie píše:No moji kluci mi pravidelně při líčení rádi asistují, tomu staršímu jsem občas z legrace dávala tvářenku a řasenku, je rozhodně hetero, už pár prvních lásek probrečelzoubky píše:Moje máma jen tak ze srandy juniora nalíčila. Přivedla ho a děsně se smála tomu, že je z něj nyní zcela jistě vyroste homosexuál, protože se mu to velmi líbiloKamča.dalmatinka píše:No, někdy se nepoštěstí vrátit dítě v originál stavu…úraz, nesmytelné fixy, roztrhané kalhoty
![]()
![]()
![]()
, já s homosexualitou rozhodně problém nemám, ale dle chování dítěte, na ní nelze usuzovat
Emilie píše:zoubky píše:Moje máma jen tak ze srandy juniora nalíčila. Přivedla ho a děsně se smála tomu, že je z něj nyní zcela jistě vyroste homosexuál, protože se mu to velmi líbiloKamča.dalmatinka píše:No, někdy se nepoštěstí vrátit dítě v originál stavu…úraz, nesmytelné fixy, roztrhané kalhoty
![]()
![]()
faj píše:
Tak manžel odjel poprvé s dvojčaty k jeho mamince na víkend, no a jak to dopadlo? Kromě toho, že jsem se totálně nudila, protože jsem už v 8 ráno byla nasnídaná a umytá, což běžně býva až kolem poledne, uklidila celý dům, napekla, navařila a konečně jsem strávila čas jenom s Elou, tak se mi moje krásná Emička vrátila totálně ,,ošmikaná". Maminky holčiček, zvlášť těch bez vlásku, snad pochopí. Dva roky čekám na pár vlásku u Emy, když už ji konečně koupím slavnostně její první gumičky a máme z toho obě dvě velkou radost, tak moje tchýně nelení a ošmiká ji, bez toho , aby se nás alepoň zeptala , jestli může
![]()
![]()
![]()
![]()
/ manžel si toho samozřejmě vůbec nevšiml/. To nemluvím o prvním stříhání jako takovém, že jsem si nemohla nechat na pamatáku vlásky atd. No , ale jaké stříhání, má to samý zub
![]()
, ofinu snad 1cm, takže další měsíce budeme čekat. Pro někoho možná prkotina, ale já jsem totálně n… No , aby toho nebylo málo, to samé udělala nejstaršímu Filípkovi v 18 měs.Kdyby se o ně starala, ale ona sem přijede jednou za tři týdny na oběd. Švagrová má o dva týdny staršího chlapečka, který má mikádo, nepochybuju, že k němu se nůžkama ani nepřiblížila a to je s ním každý den,dovolí si to jenom mým dětem
![]()
Nejsem já divná, že jsem naštvaná?? Tak se omlouvám Všem, ale musela jsem se z toho vypsat.
vzhledem k tomu, že je to tvoje tchýně…já bych tu svojí za tohle zabila a zahrabala 3km do země ![]()
Alyss píše:
na tomhle já nic homosexuálního neshledávám, což se nedá říct o manželově rodině. můj syn si hraje s panenkou a vozí ji v kočárku a je milý, hodný a takový pomocník, budu brzy mít mimčo tak i očekávám jinou reakci než jeho bratranec co od narození sleduje transformers a bije každého a všude… ![]()
faj píše:
Tak manžel odjel poprvé s dvojčaty k jeho mamince na víkend, no a jak to dopadlo? Kromě toho, že jsem se totálně nudila, protože jsem už v 8 ráno byla nasnídaná a umytá, což běžně býva až kolem poledne, uklidila celý dům, napekla, navařila a konečně jsem strávila čas jenom s Elou, tak se mi moje krásná Emička vrátila totálně ,,ošmikaná". Maminky holčiček, zvlášť těch bez vlásku, snad pochopí. Dva roky čekám na pár vlásku u Emy, když už ji konečně koupím slavnostně její první gumičky a máme z toho obě dvě velkou radost, tak moje tchýně nelení a ošmiká ji, bez toho , aby se nás alepoň zeptala , jestli může
![]()
![]()
![]()
![]()
/ manžel si toho samozřejmě vůbec nevšiml/. To nemluvím o prvním stříhání jako takovém, že jsem si nemohla nechat na pamatáku vlásky atd. No , ale jaké stříhání, má to samý zub
![]()
, ofinu snad 1cm, takže další měsíce budeme čekat. Pro někoho možná prkotina, ale já jsem totálně n… No , aby toho nebylo málo, to samé udělala nejstaršímu Filípkovi v 18 měs.Kdyby se o ně starala, ale ona sem přijede jednou za tři týdny na oběd. Švagrová má o dva týdny staršího chlapečka, který má mikádo, nepochybuju, že k němu se nůžkama ani nepřiblížila a to je s ním každý den,dovolí si to jenom mým dětem
![]()
Nejsem já divná, že jsem naštvaná?? Tak se omlouvám Všem, ale musela jsem se z toho vypsat.
Divná nejsi ani náhodou a nenech si to líbit, protože tchýně se takto ještě více osmělí a bude mít pocit, že si může dovolit už úplně všechno a těžko jí pak budeš něco odnaučovat. Lepší je pohlídat si hranice hned na začátku, než pak někoho pracně za ty hranice vyprovázet.
Mně by na vlásky mého dítěte cizí ženská bez mého svolení nesáhla a kdyby jo, udělala by to jen jednou! ![]()
honeymoney píše:faj píše:Divná nejsi ani náhodou a nenech si to líbit, protože tchýně se takto ještě více osmělí a bude mít pocit, že si může dovolit už úplně všechno a těžko jí pak budeš něco odnaučovat. Lepší je pohlídat si hranice hned na začátku, než pak někoho pracně za ty hranice vyprovázet.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mně by na vlásky mého dítěte cizí ženská bez mého svolení nesáhla a kdyby jo, udělala by to jen jednou!
Naštěstí bydlí 300km daleko, tím pádem nám nemá možnost zasahovat do našich věcí, no , ale jak je vidět stačí chvilka
. manžel si to už s ní vyříkal, ona je te´d uražená, tak máme na čas klid ![]()
Tak moje tchýně by si to nedovolila, ona ví, že nemůže
Ale moje máma tuhle hlídala malou dopoledne dvě hod. a vrátila mi jí s ušmikolu ofinou. Já myslela, že jí zastřelím. No za pár dnů jsem si zvykla a od té doby ofinu stříhám. Původně jsem jí to chtěla nechat růst, ale ona prozatím odmítá sponky a gumičky, takže jí to leze do očí.