Ošmikaná Ema - od tchýně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
faj
396
8.8.11 21:05
Emilie píše:
zoubky píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Jen tak mě něco nerozčílí,ale pokud n ěkomu svěřim dítě chci ho vrátit ve stavu ve kterém odcházelo :lol: :pankac:
Asi bych to nevydržela a udělala zle
No, někdy se nepoštěstí vrátit dítě v originál stavu…úraz, nesmytelné fixy, roztrhané kalhoty :lol: Ale ostříhat vlasy je opravdu dost velký šok 8-o
Moje máma jen tak ze srandy juniora nalíčila. Přivedla ho a děsně se smála tomu, že je z něj nyní zcela jistě vyroste homosexuál, protože se mu to velmi líbilo :cert: :cert: :cert:

No moji kluci mi pravidelně při líčení rádi asistují, tomu staršímu jsem občas z legrace dávala tvářenku a řasenku, je rozhodně hetero, už pár prvních lásek probrečel :lol: , Jonášek odmalinka nosil často růžové věci, Ema toho měla hromadu /samozřejme jenom doma/, do teď je to jeho oblíbená barva :lol: , no agumičky nosí taky, tvrdit, že z něj vyroste homosexuál je přinejmenším šílené :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
8.8.11 21:28

My když jdeme vybírat boty, tak Maty sahá ihned po růžových..doma má i barbínu a pračku pro barbie (sám si vybral)..Už ho to teda přechází a dává přednost třeba vláčkům,ale bylo období,kdy vozil kočárek a staral se o miminko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
8.8.11 21:35
faj píše:
Emilie píše:
zoubky píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Jen tak mě něco nerozčílí,ale pokud n ěkomu svěřim dítě chci ho vrátit ve stavu ve kterém odcházelo :lol: :pankac:
No, někdy se nepoštěstí vrátit dítě v originál stavu…úraz, nesmytelné fixy, roztrhané kalhoty :lol: Ale ostříhat vlasy je opravdu dost velký šok 8-o
Moje máma jen tak ze srandy juniora nalíčila. Přivedla ho a děsně se smála tomu, že je z něj nyní zcela jistě vyroste homosexuál, protože se mu to velmi líbilo :cert: :cert: :cert:
No moji kluci mi pravidelně při líčení rádi asistují, tomu staršímu jsem občas z legrace dávala tvářenku a řasenku, je rozhodně hetero, už pár prvních lásek probrečel :lol: , Jonášek odmalinka nosil často růžové věci, Ema toho měla hromadu /samozřejme jenom doma/, do teď je to jeho oblíbená barva :lol: , no agumičky nosí taky, tvrdit, že z něj vyroste homosexuál je přinejmenším šílené :roll: :roll:

no a kdyby tak co :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
faj
396
8.8.11 21:45
Alyss píše:
My když jdeme vybírat boty, tak Maty sahá ihned po růžových..doma má i barbínu a pračku pro barbie (sám si vybral)..Už ho to teda přechází a dává přednost třeba vláčkům,ale bylo období,kdy vozil kočárek a staral se o miminko :mrgreen:

:lol: tak, aby mu to taky vydrželo v dospělosti, až bude vozit svoje dětičky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
faj
396
8.8.11 21:51
Saroya píše:
faj píše:
Emilie píše:
zoubky píše:
Kamča.dalmatinka píše:
No moji kluci mi pravidelně při líčení rádi asistují, tomu staršímu jsem občas z legrace dávala tvářenku a řasenku, je rozhodně hetero, už pár prvních lásek probrečel :lol: , Jonášek odmalinka nosil často růžové věci, Ema toho měla hromadu /samozřejme jenom doma/, do teď je to jeho oblíbená barva :lol: , no agumičky nosí taky, tvrdit, že z něj vyroste homosexuál je přinejmenším šílené :roll: :roll:

Dle Dr. Alfreda Kinseyho sexuálních preferencí jsme většina na nule :roll: , já s homosexualitou rozhodně problém nemám, ale dle chování dítěte, na ní nelze usuzovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
8.8.11 23:11
Alyss píše:
My když jdeme vybírat boty, tak Maty sahá ihned po růžových..doma má i barbínu a pračku pro barbie (sám si vybral)..Už ho to teda přechází a dává přednost třeba vláčkům,ale bylo období,kdy vozil kočárek a staral se o miminko :mrgreen:

Můj syn taky občas se stará o miminko, ale má starší ségru, takže to odkoukává…Ted i kojil mimino, mlaskal u toho…To odkoukal ted u m :mrgreen: ě

• Citovat
  • Upravit
faj
396
8.8.11 23:15
byron píše:
Alyss píše:
Můj syn taky občas se stará o miminko, ale má starší ségru, takže to odkoukává…Ted i kojil mimino, mlaskal u toho…To odkoukal ted u m :mrgreen: ě

No u nás taky kojíme všichni, začala Ema, strkala si medvídka pod tričko ,no a Jonášek to naposledk zkoušekl s Elou, vetřel se jí do postýlky a zvedal si jí k sobě na kojení, úžasný pohled :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
9.8.11 07:46
faj píše:
Saroya píše:
faj píše:
Emilie píše:
zoubky píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Dle Dr. Alfreda Kinseyho sexuálních preferencí jsme většina na nule :roll: , já s homosexualitou rozhodně problém nemám, ale dle chování dítěte, na ní nelze usuzovat :think:

no to určitě ne, spíš bych to měla chuť odseknout tchýni, že i kdyby tak co :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
faj
396
9.8.11 09:23
Saroya píše:
faj píše:
Saroya píše:
faj píše:
Emilie píše:
zoubky píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Dle Dr. Alfreda Kinseyho sexuálních preferencí jsme většina na nule :roll: , já s homosexualitou rozhodně problém nemám, ale dle chování dítěte, na ní nelze usuzovat :think:
no to určitě ne, spíš bych to měla chuť odseknout tchýni, že i kdyby tak co :)
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
9.8.11 13:13
Emilie píše:
zoubky píše:
Kamča.dalmatinka píše:
:roll: Taky super nápad :-? .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
9.8.11 19:46
faj píše:
Tak manžel odjel poprvé s dvojčaty k jeho mamince na víkend, no a jak to dopadlo? Kromě toho, že jsem se totálně nudila :lol: , protože jsem už v 8 ráno byla nasnídaná a umytá, což běžně býva až kolem poledne, uklidila celý dům, napekla, navařila a konečně jsem strávila čas jenom s Elou, tak se mi moje krásná Emička vrátila totálně ,,ošmikaná". Maminky holčiček, zvlášť těch bez vlásku, snad pochopí. Dva roky čekám na pár vlásku u Emy, když už ji konečně koupím slavnostně její první gumičky a máme z toho obě dvě velkou radost, tak moje tchýně nelení a ošmiká ji, bez toho , aby se nás alepoň zeptala , jestli může :-x :twisted: :pocitac: :pocitac: :pocitac: / manžel si toho samozřejmě vůbec nevšiml/. To nemluvím o prvním stříhání jako takovém, že jsem si nemohla nechat na pamatáku vlásky atd. No , ale jaké stříhání, má to samý zub :cert: :cert: , ofinu snad 1cm, takže další měsíce budeme čekat. Pro někoho možná prkotina, ale já jsem totálně n… No , aby toho nebylo málo, to samé udělala nejstaršímu Filípkovi v 18 měs.Kdyby se o ně starala, ale ona sem přijede jednou za tři týdny na oběd. Švagrová má o dva týdny staršího chlapečka, který má mikádo, nepochybuju, že k němu se nůžkama ani nepřiblížila a to je s ním každý den,dovolí si to jenom mým dětem :cert: :cert: Nejsem já divná, že jsem naštvaná?? Tak se omlouvám Všem, ale musela jsem se z toho vypsat. :kytka:

vzhledem k tomu, že je to tvoje tchýně…já bych tu svojí za tohle zabila a zahrabala 3km do země :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
9.8.11 19:48
Alyss píše:

na tomhle já nic homosexuálního neshledávám, což se nedá říct o manželově rodině. můj syn si hraje s panenkou a vozí ji v kočárku a je milý, hodný a takový pomocník, budu brzy mít mimčo tak i očekávám jinou reakci než jeho bratranec co od narození sleduje transformers a bije každého a všude… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
10.8.11 10:31
faj píše:
Tak manžel odjel poprvé s dvojčaty k jeho mamince na víkend, no a jak to dopadlo? Kromě toho, že jsem se totálně nudila :lol: , protože jsem už v 8 ráno byla nasnídaná a umytá, což běžně býva až kolem poledne, uklidila celý dům, napekla, navařila a konečně jsem strávila čas jenom s Elou, tak se mi moje krásná Emička vrátila totálně ,,ošmikaná". Maminky holčiček, zvlášť těch bez vlásku, snad pochopí. Dva roky čekám na pár vlásku u Emy, když už ji konečně koupím slavnostně její první gumičky a máme z toho obě dvě velkou radost, tak moje tchýně nelení a ošmiká ji, bez toho , aby se nás alepoň zeptala , jestli může :-x :twisted: :pocitac: :pocitac: :pocitac: / manžel si toho samozřejmě vůbec nevšiml/. To nemluvím o prvním stříhání jako takovém, že jsem si nemohla nechat na pamatáku vlásky atd. No , ale jaké stříhání, má to samý zub :cert: :cert: , ofinu snad 1cm, takže další měsíce budeme čekat. Pro někoho možná prkotina, ale já jsem totálně n… No , aby toho nebylo málo, to samé udělala nejstaršímu Filípkovi v 18 měs.Kdyby se o ně starala, ale ona sem přijede jednou za tři týdny na oběd. Švagrová má o dva týdny staršího chlapečka, který má mikádo, nepochybuju, že k němu se nůžkama ani nepřiblížila a to je s ním každý den,dovolí si to jenom mým dětem :cert: :cert: Nejsem já divná, že jsem naštvaná?? Tak se omlouvám Všem, ale musela jsem se z toho vypsat. :kytka:

Divná nejsi ani náhodou a nenech si to líbit, protože tchýně se takto ještě více osmělí a bude mít pocit, že si může dovolit už úplně všechno a těžko jí pak budeš něco odnaučovat. Lepší je pohlídat si hranice hned na začátku, než pak někoho pracně za ty hranice vyprovázet. :-? Mně by na vlásky mého dítěte cizí ženská bez mého svolení nesáhla a kdyby jo, udělala by to jen jednou! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
faj
396
10.8.11 14:44
honeymoney píše:
faj píše:
Divná nejsi ani náhodou a nenech si to líbit, protože tchýně se takto ještě více osmělí a bude mít pocit, že si může dovolit už úplně všechno a těžko jí pak budeš něco odnaučovat. Lepší je pohlídat si hranice hned na začátku, než pak někoho pracně za ty hranice vyprovázet. :-? Mně by na vlásky mého dítěte cizí ženská bez mého svolení nesáhla a kdyby jo, udělala by to jen jednou! :cert:

Naštěstí bydlí 300km daleko, tím pádem nám nemá možnost zasahovat do našich věcí, no , ale jak je vidět stačí chvilka :evil: . manžel si to už s ní vyříkal, ona je te´d uražená, tak máme na čas klid :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12868
10.8.11 14:52

Tak moje tchýně by si to nedovolila, ona ví, že nemůže :mrgreen: Ale moje máma tuhle hlídala malou dopoledne dvě hod. a vrátila mi jí s ušmikolu ofinou. Já myslela, že jí zastřelím. No za pár dnů jsem si zvykla a od té doby ofinu stříhám. Původně jsem jí to chtěla nechat růst, ale ona prozatím odmítá sponky a gumičky, takže jí to leze do očí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová