Ošmikaná Ema - od tchýně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27264
8.8.11 09:28

Tohle by mě rozpálilo do běla, tchýni bych zavolala osobně a sdělila jí, že moje děti už nikdy u ní v bytě neuvidí, když není ochotná respektovat můj život. Jestli je chce vidět ať si přijede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
faj
396
8.8.11 09:29
Palina.zl píše:
Taky bych nerozdýchala a určitě bych si neodpustila babičce zavolat s peprným komentářem :pocitac:
Je pravda, že mně tchýně Matyho taky ostříhala, ale to byla jiná situace (věděla, že o stříhání uvažuju, ale sama to neumím…a navíc nám vlásky z prvního stříhání přinesla). U holčičky je to jiné.....tam pochybuju, že by ji to vůbec napadlo

Jóó vlásky, ty jsou už dávno v kontejneru, ach jo
nO A JESTLI TA MOJE ,,MILOVANÁ" TCHÝNĚ NÁM NECHTĚLA UŠETŘIT PENÍZKY, ONA SE SAMA STŘÍHÁ U KADEŘNÍKA NIKDY NEBYLA A TAK UDĚLALA DOBRÝ SKUTEK :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
8.8.11 09:38

Zabila bych ji :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
8.8.11 09:40

No tak to by mě naštvalo taky… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
8.8.11 09:40

8-o 8-o 8-o Já koukám jako blázen.Jak si to tchýně může dovolit.Já bych ji sjela -tchýně netchýně :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
8.8.11 09:41
M-a-j-a píše:
faj píše:
Emilie píše:
Leccos by mně nechalo v klidu. Leccos, co tu holky řeší směrem ke svým tchýním. Leccos, kdy naopak jsem v opozici a říkám - tak holky neblbněte, vždyť o nic nejde … Ale musím říct, jak jsem kliďas, tohle bych nevydýchala. To bych viděla rudě bledě zeleně, šla si umýt obličej ledovou vodou, nadýchla se, zvedla telefon a volala babičce. Snažila se mluvit klidně a spíš do humoru, ale to poselství by tam prostě bylo - babi, tohle jsi totálně os*ala!!!
No já jsem to ráno i obrečela :cry: , rozdýchavám to už od 6 hodin :oops: , rudě už nevidím, jenom zeleně, proto jsem to napsala, abych se o ten šok podělila, manžel byl pak naštvaný taky a slíbil, že jí zavolá on sám,já bych to v klidu nezvládla, musela bych jí :pocitac: :pocitac: .
Faj a myslíš, že by pořádné vynadání od tebe nepomohlo?

No hlavně to vlásky zpět již nevrátí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
faj
396
8.8.11 09:44
monikalysa píše:
M-a-j-a píše:
faj píše:
Emilie píše:
Leccos by mně nechalo v klidu. Leccos, co tu holky řeší směrem ke svým tchýním. Leccos, kdy naopak jsem v opozici a říkám - tak holky neblbněte, vždyť o nic nejde … Ale musím říct, jak jsem kliďas, tohle bych nevydýchala. To bych viděla rudě bledě zeleně, šla si umýt obličej ledovou vodou, nadýchla se, zvedla telefon a volala babičce. Snažila se mluvit klidně a spíš do humoru, ale to poselství by tam prostě bylo - babi, tohle jsi totálně os*ala!!!
No já jsem to ráno i obrečela :cry: , rozdýchavám to už od 6 hodin :oops: , rudě už nevidím, jenom zeleně, proto jsem to napsala, abych se o ten šok podělila, manžel byl pak naštvaný taky a slíbil, že jí zavolá on sám,já bych to v klidu nezvládla, musela bych jí :pocitac: :pocitac: .

jÓO HOLKY, DÁVEJTE SI BACHA NA TCHÝNĚ :twisted: , :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
8.8.11 09:50

pracky uraziot a dát co proto :pankac: :pankac: :pocitac: tohle je vrchol :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
8.8.11 09:53

Můžeš jí příště udělat laskavost a taky jí ostříhat, třeba u poledního kafe. Nic jí neříkej, vezmi nůžky a zaboř jí je do kštice. Nebo do krku, jak uznáš za vhodný. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
8.8.11 09:55

Mě by tohle vytočilo do nepříčetnosti i kluků,natož u holčiček :cert: :cert: Nechápu jak si tohle může někdo dovolit ..A co na to malá??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
faj
396
8.8.11 09:57
Sunnyside píše:
Můžeš jí příště udělat laskavost a taky jí ostříhat, třeba u poledního kafe. Nic jí neříkej, vezmi nůžky a zaboř jí je do kštice. Nebo do krku, jak uznáš za vhodný. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
8.8.11 09:58
faj píše:
monikalysa píše:
M-a-j-a píše:
faj píše:
Emilie píše:
jÓO HOLKY, DÁVEJTE SI BACHA NA TCHÝNĚ :twisted: , :twisted:

faj já bych mohla vyprávět..... Proto ti strašně rozumím. Jen si to s ní pořádně vyříkej. Já tohle zatím nedokážu a tak mi klidně s… na hlavu jak se jí zachce a to ji mám taky 300km!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
faj
396
8.8.11 09:59
Alyss píše:
Mě by tohle vytočilo do nepříčetnosti i kluků,natož u holčiček :cert: :cert: Nechápu jak si tohle může někdo dovolit ..A co na to malá??

jOU JÍ TEPRVE DVA, ONA JE OK, JÁ JSEM VYTOČENÁ :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
8.8.11 10:02
faj píše:
Alyss píše:
Mě by tohle vytočilo do nepříčetnosti i kluků,natož u holčiček :cert: :cert: Nechápu jak si tohle může někdo dovolit ..A co na to malá??
jOU JÍ TEPRVE DVA, ONA JE OK, JÁ JSEM VYTOČENÁ :cert: :cert: :cert:

No to se nedivím…líbil se mi tu ten nápad s ostříhám tchýně :mrgreen: :mrgreen: :lol: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
faj
396
8.8.11 10:07
Alyss píše:
faj píše:
Alyss píše:

jo asi to zkusím, ale myslím, že minimálně na pár měsíců máme od ní pokoj :mrgreen: :mrgreen:

jOU JÍ TEPRVE DVA, ONA JE OK, JÁ JSEM VYTOČENÁ :cert: :cert: :cert:
No to se nedivím…líbil se mi tu ten nápad s ostříhám tchýně :mrgreen: :mrgreen: :lol: :andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová