Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tohle by mě rozpálilo do běla, tchýni bych zavolala osobně a sdělila jí, že moje děti už nikdy u ní v bytě neuvidí, když není ochotná respektovat můj život. Jestli je chce vidět ať si přijede.
Palina.zl píše:
Taky bych nerozdýchala a určitě bych si neodpustila babičce zavolat s peprným komentářem
Je pravda, že mně tchýně Matyho taky ostříhala, ale to byla jiná situace (věděla, že o stříhání uvažuju, ale sama to neumím…a navíc nám vlásky z prvního stříhání přinesla). U holčičky je to jiné.....tam pochybuju, že by ji to vůbec napadlo
Jóó vlásky, ty jsou už dávno v kontejneru, ach jo
nO A JESTLI TA MOJE ,,MILOVANÁ" TCHÝNĚ NÁM NECHTĚLA UŠETŘIT PENÍZKY, ONA SE SAMA STŘÍHÁ U KADEŘNÍKA NIKDY NEBYLA A TAK UDĚLALA DOBRÝ SKUTEK
![]()
Já koukám jako blázen.Jak si to tchýně může dovolit.Já bych ji sjela -tchýně netchýně
![]()
M-a-j-a píše:faj píše:Faj a myslíš, že by pořádné vynadání od tebe nepomohlo?Emilie píše:No já jsem to ráno i obrečela
Leccos by mně nechalo v klidu. Leccos, co tu holky řeší směrem ke svým tchýním. Leccos, kdy naopak jsem v opozici a říkám - tak holky neblbněte, vždyť o nic nejde … Ale musím říct, jak jsem kliďas, tohle bych nevydýchala. To bych viděla rudě bledě zeleně, šla si umýt obličej ledovou vodou, nadýchla se, zvedla telefon a volala babičce. Snažila se mluvit klidně a spíš do humoru, ale to poselství by tam prostě bylo - babi, tohle jsi totálně os*ala!!!, rozdýchavám to už od 6 hodin
, rudě už nevidím, jenom zeleně, proto jsem to napsala, abych se o ten šok podělila, manžel byl pak naštvaný taky a slíbil, že jí zavolá on sám,já bych to v klidu nezvládla, musela bych jí
![]()
.
No hlavně to vlásky zpět již nevrátí…
monikalysa píše:
No tak to by mě naštvalo taky…
M-a-j-a píše:No hlavně to vlásky zpět již nevrátí…faj píše:Faj a myslíš, že by pořádné vynadání od tebe nepomohlo?Emilie píše:No já jsem to ráno i obrečela
Leccos by mně nechalo v klidu. Leccos, co tu holky řeší směrem ke svým tchýním. Leccos, kdy naopak jsem v opozici a říkám - tak holky neblbněte, vždyť o nic nejde … Ale musím říct, jak jsem kliďas, tohle bych nevydýchala. To bych viděla rudě bledě zeleně, šla si umýt obličej ledovou vodou, nadýchla se, zvedla telefon a volala babičce. Snažila se mluvit klidně a spíš do humoru, ale to poselství by tam prostě bylo - babi, tohle jsi totálně os*ala!!!, rozdýchavám to už od 6 hodin
, rudě už nevidím, jenom zeleně, proto jsem to napsala, abych se o ten šok podělila, manžel byl pak naštvaný taky a slíbil, že jí zavolá on sám,já bych to v klidu nezvládla, musela bych jí
![]()
.
jÓO HOLKY, DÁVEJTE SI BACHA NA TCHÝNĚ
, ![]()
Můžeš jí příště udělat laskavost a taky jí ostříhat, třeba u poledního kafe. Nic jí neříkej, vezmi nůžky a zaboř jí je do kštice. Nebo do krku, jak uznáš za vhodný.
![]()
Mě by tohle vytočilo do nepříčetnosti i kluků,natož u holčiček
Nechápu jak si tohle může někdo dovolit ..A co na to malá??
Sunnyside píše:
Můžeš jí příště udělat laskavost a taky jí ostříhat, třeba u poledního kafe. Nic jí neříkej, vezmi nůžky a zaboř jí je do kštice. Nebo do krku, jak uznáš za vhodný.![]()
![]()
faj píše:monikalysa píše:jÓO HOLKY, DÁVEJTE SI BACHA NA TCHÝNĚ
No tak to by mě naštvalo taky…
M-a-j-a píše:No hlavně to vlásky zpět již nevrátí…faj píše:Faj a myslíš, že by pořádné vynadání od tebe nepomohlo?Emilie píše:No já jsem to ráno i obrečela
![]()
.
,
faj já bych mohla vyprávět..... Proto ti strašně rozumím. Jen si to s ní pořádně vyříkej. Já tohle zatím nedokážu a tak mi klidně s… na hlavu jak se jí zachce a to ji mám taky 300km!
Alyss píše:
Mě by tohle vytočilo do nepříčetnosti i kluků,natož u holčiček![]()
jOU JÍ TEPRVE DVA, ONA JE OK, JÁ JSEM VYTOČENÁ
![]()
faj píše:Alyss píše:jOU JÍ TEPRVE DVA, ONA JE OK, JÁ JSEM VYTOČENÁ
![]()
![]()
No to se nedivím…líbil se mi tu ten nápad s ostříhám tchýně
![]()
Alyss píše:faj píše:No to se nedivím…líbil se mi tu ten nápad s ostříhám tchýněAlyss píše:
jo asi to zkusím, ale myslím, že minimálně na pár měsíců máme od ní pokoj
jOU JÍ TEPRVE DVA, ONA JE OK, JÁ JSEM VYTOČENÁ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()