Ošmikaná Ema - od tchýně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2921
8.8.11 14:00

No ty jo, divna nejsi, tohle by vytocilo snad kazdou mamu,ja bych ji zavolala a neco rekla :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
faj
396
8.8.11 14:29
Lucyus12 píše:
No mně tchýně taky tuhle říkala, ať malý přistřihnu ofinu - po přečtení týhle diskuse si s ní o tom radši promluvím předem. I když většinou nehlídá, ale co kdyby :mrgreen:

No to určitě udělej, protože pak s ní jenom tak náhodou odskočí na chvilku do koupelny a ty se pak nebudeš stačit divit 8-o 8-o :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
8.8.11 14:29

Ach jo, proč jsou ty babičky někdy tak aktivní :roll: :roll: Já bych asi volala hned a slušně ale rázně bych vynadala a vysvětlila, že tři vlásky nebylo třeba stříhat :cert:
Moje mamka i tchýně skoro obrečely synovo první stříhání se mnou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
faj
396
8.8.11 14:33
zoubky píše:
Ach jo, proč jsou ty babičky někdy tak aktivní :roll: :roll: Já bych asi volala hned a slušně ale rázně bych vynadala a vysvětlila, že tři vlásky nebylo třeba stříhat :cert:
Moje mamka i tchýně skoro obrečely synovo první stříhání se mnou :lol:

Zoubky, no to je právě ono, proč je k s.. tak aktivní :pocitac: :pocitac: , no a teď se vrátil manžel, no hrozně ji do telefonu vynadal a teď je z toho špatný :zed: :zed: , no nicméně babi se neomluvila, nepochopila :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
8.8.11 14:33

Jen tak mě něco nerozčílí,ale pokud n ěkomu svěřim dítě chci ho vrátit ve stavu ve kterém odcházelo :lol: :pankac:
Asi bych to nevydržela a udělala zle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
faj
396
8.8.11 14:35

Jóo poprvé sama po dvou letech na dopoledne a člověk se nstačí divit 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
8.8.11 14:55
Kamča.dalmatinka píše:
Jen tak mě něco nerozčílí,ale pokud n ěkomu svěřim dítě chci ho vrátit ve stavu ve kterém odcházelo :lol: :pankac:
Asi bych to nevydržela a udělala zle

No, někdy se nepoštěstí vrátit dítě v originál stavu…úraz, nesmytelné fixy, roztrhané kalhoty :lol: Ale ostříhat vlasy je opravdu dost velký šok 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
8.8.11 14:56
faj píše:
Jóo poprvé sama po dvou letech na dopoledne a člověk se nstačí divit 8-o 8-o

A vysvětlila alespoň, proč to udělala :think: Malá měla moc vlásky dlouhé, nerovnoměrné nebo jí padaly do očí? (myslím tím tu trošku vlásků, co píšeš, že má :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
8.8.11 18:03
viky23 píše:
to říkám furt, že jsou tchýně krávy :cert: :roll: :zed:

Viky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17629
8.8.11 18:22
madi píše:
viky23 píše:
to říkám furt, že jsou tchýně krávy :cert: :roll: :zed:
Viky :mrgreen:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
8.8.11 18:23

Další příběh, kdy vím, že s tchýní dítě samotné nenechám :pocitac: Vůbec nevím, jak bych reagovala, kdyyb se mi to stalo … :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
8.8.11 18:26
MiskaM píše:
Další příběh, kdy vím, že s tchýní dítě samotné nenechám :pocitac: Vůbec nevím, jak bych reagovala, kdyyb se mi to stalo … :zed:

Ty vo**, mě by švihlo, a to se považuju za tolerantní osobu, já bych ji snad ostřihala taky! :cert: :cert: Normálně bych na ni zaútočila nůžkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
8.8.11 20:11
zoubky píše:
Kamča.dalmatinka píše:
No, někdy se nepoštěstí vrátit dítě v originál stavu…úraz, nesmytelné fixy, roztrhané kalhoty :lol: Ale ostříhat vlasy je opravdu dost velký šok 8-o

Moje máma jen tak ze srandy juniora nalíčila. Přivedla ho a děsně se smála tomu, že je z něj nyní zcela jistě vyroste homosexuál, protože se mu to velmi líbilo :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
8.8.11 20:21
Emilie píše:
zoubky píše:
Kamča.dalmatinka píše:
No, někdy se nepoštěstí vrátit dítě v originál stavu…úraz, nesmytelné fixy, roztrhané kalhoty :lol: Ale ostříhat vlasy je opravdu dost velký šok 8-o
Moje máma jen tak ze srandy juniora nalíčila. Přivedla ho a děsně se smála tomu, že je z něj nyní zcela jistě vyroste homosexuál, protože se mu to velmi líbilo :cert: :cert: :cert:

Tak já sama Kubíkovi dávala na dlouhé vlásky sponky a gumičky, a líbil se mi v nich :oops: :oops: …ale předpověď gaye jsme teda neříkala a ani si to nemyslela :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
faj
396
8.8.11 21:00
zoubky píše:
faj píše:
Jóo poprvé sama po dvou letech na dopoledne a člověk se nstačí divit 8-o 8-o
A vysvětlila alespoň, proč to udělala :think: Malá měla moc vlásky dlouhé, nerovnoměrné nebo jí padaly do očí? (myslím tím tu trošku vlásků, co píšeš, že má :wink: )

No vůbec :evil: ,. ono jí to nedochází,vůbec nepadaly do očí, měla hezkou ofinku a trochu už to začínalo mít nějaký tvar, jestli se to dá vůbec říct, moc tam toho neměla, no a teď vypadá jako z Dachau :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová