Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@terinka4444 píše:
to vzal podle hrnce, ne?
kdepak, chtěl ho vzít strojkem, ale mladší má tak jemné vlasy, že mu je strojek nevezme ani teď ve třech letech.. takže mu to takhle s prominutím doku*vil ![]()
Jsem kráva všech kráv… Zapomněla jsem vyměnit nástavce a skoro čtyřleťáčkovi jsem místo zkrácení udělala de facto holou hlavu… Nejradši bych si nakopala… Jemu se to líbí, ale mě to hrozně mrzí
@Anonymní píše: VíceKlukovi? Vždyť to má za 14 dní zpět, co řešíš? Dlouhovlasé holčičky by mi bylo líto, ale kluci se tak stříhají běžně, v létě je to praktický. A teď se nosí čepice. Neřeš to, vždyť o nic nejde.
@Anonymní píše: Více
Když je spokojený, neřeš. Stanou se mnohem horší věci.
Já se na začátku čtení lekla, žes mu ufikal ucho
Vlasy za chvilku dorostou.
Stalo se mi kdysi skoro to samé
Ale ne, že jsem zapomněla vyměnit nástavce, já ho tam úplně zapomněla dát. A začala jsem stříhat zepředu veprostřed
No hele nevypadalo to kdo ví jak, ale zbytek jsem dala na pár mm, aby se to trochu vyrovnalo. A syn byl s tím úplně v pohodě
Nikdo to neřešil, celkem se to ztratilo, za chvíli to dorostlo.
Taky se mi to stalo
nezkontrolovala jsem nástavec a ten byl zacvaklý na trojku… No za 14 dní už vypadal normálně. Vůbec to neřeš. 😁 😁 😁 Vżdyť je to vlastně jen k pobavení.
Nedivim se, ze te to mrzí, oholeny deti vypadají jal kdyby utekly z polepšovny.. Jesteze jde o kluka, vlasy rychle dorostou.
😃 já takhle vzala jednou dcerku, vlasy měla dlouhé až na záda. Ale nechtěla se nechat česat. Tak jsem jí dala na výběr, buď hřeben nebo mašinka. Vybrala si mašinku. Když jsem poslala fotku kamarádce, tak si ťukala na hlavu, že jsem se zbláznila.
Teď je má do pasu a nenechá si na ně sáhnout. Takže jsem zainvestovala do vlasové kosmetiky.
Klid. Má letní sestřih. Mu to dýl vydrží ![]()