Ostruha na patě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.1.13 14:19

@Oldovka já nkdy potpatky nenosila a i teď nenosím. Převážně sportovní boty či přímo botasky a to kvalitní kožené. mě se to nejvíce právě rozjelo v těhotenství

• Citovat
  • Upravit
4
22.1.13 16:03

Já je nosila před mateřskou, to jsem vedla ryze městský život a sportvní boty používala při sportu, kterého jsem užívala hojně. Teď mám 5 let po mateřské(3 děti, osm let doma)a 5 let většinu pracovní doby trávím v holínkách a chůzí. Napřed mi nohy děsně otékaly, měla jsem borelku a po přeléčení antibiotiky to bylo rok o. k., no a teď zas tohle a k tomu tenisový loket! Ale práce mě baví a měnit ji nechci, pokud to aspoň trochu půjde. Fakt je, že volný čas trávím, jako akční matka, s dětmi turistikou, na kole, na vodě, no prostě přetížení je jasná příčina. No a poslední boty na podpadku jsem vyhodila před 2 lety, takže buď botasky, trekáče, gumáky, nebo pantofle= noha furt v jedné poloze, tak to teď zkusím trochu střídat a treba to bude lepší. I když už se vidím, jak jdu na výšlap v podpadcích, nebo na houby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
22.1.13 19:19

Jé, tak to já si naopak v podpatcích lebedím :D A do bot bez podpatku musím nosit ty podpatěnky, jinak bych toho moc neušla :mrgreen: Holt, co člověk, to originál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jarmila Skupnikova
29.8.13 10:59

ostruha na patě

Dobrý den, chci se podělit se zkušenostmi s ostruhou.Dva měsíce jsem nemohla došlápnout na patu, když mě viděla moje maminka, ihned věděla čím trpím, protože to taky měla. Chodil k ní na pivo bylinkář a ten když jí viděl, věděl taky hned co jí trápí, jí doporučil sednout si na nějakou betonovou zídku, nebo doma na vanu a kopat patou do ní. Nevěřila jsem tomu, ale řekla jsem si, že to vyzkouším. Kopání ale dost bolelo, měla jsem strach, že jsem si víc ublížila, ale ráno jsem vstala a skoro už žádnou bolest necítila, večer jsem to zopakovala a další den už žádná bolest nebyla.Je to až neuvěřitelné, protože kolik mastí a všeho od bolesti jsem na to dala a nic mi nepomohla a kopání patou do betonu z vnějšího boku vany mi pomohlo. Nikomu nevnucuji tento postup, jen se chci podělit, co pomohlo mi Jarka :)

• Citovat
  • Upravit
33
21.10.14 11:36

operace

Máte někdo zkušenosti s operací patní ostruh? (konkrétně Haglundova pata) V listopadu nastupuju do nemocnice, budou mi jako první dělat pravou nohu. Zajímá mě kolik dní po operaci se v nemocnici se leží a hlavně jak to je pak s chozením po té noze? Jestli se nějak zvládnu dobelhat do práce nebo na to mám rovnou zapomenout :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
7.11.14 17:15

Takuž jen 14 dní a jdu na to. I když operace to není žádná velká a složitá, tak začínám být celkem nervozní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
15.11.14 17:20

@Carrie Bradshaw a muzes nejaky sport?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
15.11.14 17:22

@zatáčka ahoj,jak to dopadlo? mam to same

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
16.11.14 07:14

Jeste nijak. Jdu 25.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
16.11.14 12:41

@zatáčka tak pak prosim napis…drzim pesti! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
18.11.14 12:19

Ahoj holky, chci poprosit o navstevu mnou zalozene jine diskuse na ostruhu viz nize odkaz a zeptat se:jak se mi mohla jen tak bez padu odstepit struha? TO JE TAK KREHKA? doktori jen pokrcili ranemy…moc to boli.Dik moc :mavam:
 https://www.emimino.cz/…-tim-209029/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13476
18.11.14 13:00

@jancakral Můžu dělat všechno bez omezení. Respektive omezuje mě rozsah pohybu achillovky, ale to s ostruhou nemá co dělat. Další omezení je ve výběru bot, ale co se týče sportu, tak ne. Ale já byla primárně na operaci s achillovkama a u toho mi sekali ostruhu, takže to může být jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
19.11.14 11:20
@jancakral píše:
@zatáčka tak pak prosim napis…drzim pesti! :kytka:

jasan, pak se ozvu :)

prozatím procházím předoperačkou, s kterou si užívám taky :D sestra není schopná mi odebrat krev, mám malý žíly, když už napíchla, tak krev pro změnu moc netekla… zítra jdu znovu, tak snad se povede :)

těší mě, že venku je stále dobře, žádnej mráz a sníh, když už mám pajdat o berlách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
24.11.14 15:22

Tak tip vsem! vyhla jsem se operaci, ve ctvrtek jsdm podstoupila terapii MFK, vygooglete si ji, a nohy mam jako nove :-) Takze fakt doporucuji, provadeji ji proskoleni fyzioterapeuti a lekari. Drzim vsem pesti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
24.11.14 15:27

@zatáčka ahoj,pisi tu o terapii mfk, nechces ji zkusit? operace neutece, fakt mi to zabralo…ale to je tva volba…mam stejnou diagnozu jako ty…byla jsem v praze u terapeutky jany exnarove, viz clanek o ni, chtela jsem sem vlozit odkaz, ale system mi ho maze, je to v internetovem magazinu primalidi, vygoogli si

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí