Ostruha na patě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9269
24.3.19 17:22

@pajuskawolfu žádná hrůza to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
8.9.19 23:14
@Carrie Bradshaw píše:
Mám a bohužel špatné, vždycky to skončilo operací (3×) a ostruhy se dělají pořád. Ty kortikoidy nedoporučuju, mě je teda dávali injekčně a díky tomu se mi utrhla Achillovka.

Chci se zeptat, jak dlouho Vam trvala rekonvalescence po operaci? Přijde mi to jako drsný zasah a že se to musi dlouho hojit. Ještě prosim o info v jake nemocnici vam to dělali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
8.9.19 23:36
@zatáčka píše:
Tak jsem už dva měsíce po operaci a stejně pajdám. Hybnost je ok, ale při došlapu je v noze nějaký tlak, který mi neumožňuje chodit jako dřív. Chodím na RHB a doufám, že se to zlepší…

Zdravím, chci se zeptat, zda se to zlepšilo? Řešíme co dál u manžela, už měl i ozářky jedné nohy a teď trápí druhá noha. Diky moc za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
9.9.19 06:20

@JarčaZ dobry den, ano pomohlo, asi na 3 mesice. Pak se mi to vratilo. Je mozny, ze je to z obuvi, zacala ksem nosit zabky a z jedny mi bolela hodne pata. Takze se snazim nosit spravnou obuv. Ale aspon to neni tak hrozny jako predtim, boli me jen nekdy, ne kazdy den. Nekdy mi ji poboucha manzel palici na maso nebo valeckem a za par dni je to dobry. Na opich uz ale nejdu. Pro me to bylo hrozny,🙈 nesnasim injekce, takze to snasim hur, takze mi bylo blbe. Ale pisu, ze mi to pomohlo, takze aspon to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.7.21 01:47

Prosím jak dlouho jste po zákroku museli ležet v nemocnici moc děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.9.25 17:02

Já byla včera na obstřiku, jiný lékař než loni. a musela jsem brečet jak malý dítě. přímo jsem řvala. je to u levé nohy zatím jen mírné zlepšení. u pravé dobrý. loni mně ten obstrik tak nebolel a řekla bych že pomohl hned. tak nevím…zažil to někdo? a co vám pomohlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí