Otec samoživitel - jak vám jde praní, žehlení, vaření?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Mne to teda bavi silene, pro mne to je highlight vanoc. Klidne bych ozelela darky, ale zdobeni stromu fakt musi byt.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Taťulda tří píše:
Baví vás zdobení stromečku? Nevím proč, ale mě tedy ne.
My už máme nazdobeno - jsme u dědečka a babičky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Netopirek píše:
Tak ono záleží jak to máte řešené.
Naše děti mají dětský pokoj a my máme vyklápěcí postel v obýváku. A hlavně jsme minimalisti. Teda chlap a já se o to co nejvíc snažím u sebe i dětí.
Dokonce kamarád řek, že tu máme.Snad víc místa než oni. A to mají 90m²
My máme jen jednu místnost, další postel. Už se nevejde… a léto miluju. Minimalisti asi nejsem, moc věcí a málo místa
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venetia píše:
My máme jen jednu místnost, další postel. Už se nevejde… a léto miluju. Minimalisti asi nejsem, moc věcí a málo místa
Tak to máte spíš 1kk než 2kk. My minulý byt měli 1+1 a tak jsme v kuchyni měli rozkládací gauč.
Ale sem jsme si pořídili skříňovou postel a super. Když rozložíme máme každý tři poličky. A když složíme máme gauč s uloženým prostorem.
Jen to není nejlevnější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Netopirek píše:
Tak to máte spíš 1kk než 2kk. My minulý byt měli 1+1 a tak jsme v kuchyni měli rozkládací gauč.
Ale sem jsme si pořídili skříňovou postel a super. Když rozložíme máme každý tři poličky. A když složíme máme gauč s uloženým prostorem.Jen to není nejlevnější.
garsonku … na to jsem taky koukala ..ale je to dost drahe
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mango_Lassi píše: Žádný stromeček nemáme, hurá! 🎊
my jo ..ale jestli tam jeste vecer bude ,az prijdu z prace ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venetia píše:
my jo ..ale jestli tam jeste vecer bude ,az prijdu z prace
Ty ho potřebuješ?
- Citovat
- Upravit
@Venetia píše:
garsonku … na to jsem taky koukala ..ale je to dost drahe
Nás vyšla něco kolem 30tis. Ale rozhodně to za tu investici stálo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak dnes si matinka usmyslela, že si vezme syna až ráno. /Asi postelové radovánky./ Tak jsem mu vysvětlil, že návštěvy jsou podle dohody a myslím že pochopil i ostatní, tak tam s úsměvem jde. Jsem holt kazišuk.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Taťulda tří píše:
Tak dnes si matinka usmyslela, že si vezme syna až ráno. /Asi postelové radovánky./ Tak jsem mu vysvětlil, že návštěvy jsou podle dohody a myslím že pochopil i ostatní, tak tam s úsměvem jde. Jsem holt kazišuk.
chudaci milenci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venetia píše:
chudaci milenci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markéta80 píše:![]()
tak budou muset počkat no. jestli tam chodí kluk ob víkend tak na sex času dost ne
nic jineho jim asi nezbyde
nebo v noci , az usne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venetia to si snad sex dokáže naplánovat ne? Co chudáci nerozvedení co mají děti doma pořád ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markéta80 píše:
@Venetia to si snad sex dokáže naplánovat ne? Co chudáci nerozvedení co mají děti doma pořád
ti maji smulu..kde jsou deti neni sex
A planovany stoji za prd ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit