Otec samoživitel - jak vám jde praní, žehlení, vaření?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Netopirek píše:
Nás je pět na 40m².Trumfni to
To už se ani nerozmnožujete, že?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Taťulda tří píše:
To už se ani nerozmnožujete, že?
Ale nedostatek sexu rozhodně nemáme
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Netopirek píše:
Nás je pět na 40m².Trumfni to
Ty jo, to je teda husty. My jsme 3 na 55m a sotva dycham.
Vseobecne sice plati, ze mensi prostory se rychleji uklidi, to ale plati pouze tehdy, kdyz neni domacnost zahlcena kramama, protze pokud ulozne prostory pretekaji ci v nich neni system, tak se uklid stava trestem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@warita píše:
Ty jo, to je teda husty. My jsme 3 na 55m a sotva dycham.Vseobecne sice plati, ze mensi prostory se rychleji uklidi, to ale plati pouze tehdy, kdyz neni domacnost zahlcena kramama, protze pokud ulozne prostory pretekaji ci v nich neni system, tak se uklid stava trestem.
Přesně tak.. Náš případ. Když jsem byla sama, měla jsem bytecek jako klícku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venetia píše:
Přesně tak.. Náš případ. Když jsem byla sama, měla jsem bytecek jako klícku
Pravdu dis.
Taky to zvyklo vypadat u nas jinak, kdyz jsem zila sama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Milí tatínci,
máte můj obdiv ![]()
Jen chci Vám poradit pár vychytávek, které sice něco stojí jako počáteční investice, ale hodně a neskutečně ulehčí v domácnosti.
- Pračka - tu snad už má téměř každý

- Sušička - velmi doporučuju, pokud se prádlo vyndá a složí hned po usušení, nemusí se v drtivé většině žehlit
- Myčka nádobí - tu už vlastní také hodně rodin
- Vychytávka, kterou mám necelý rok a vařím a klohním v ní defacto denně - kuchyň robot cooking chef od Kenwoodu. Je to kuch robot a tedy krom zpracování všech druhů těst, s nástavci krájení, sekání, mletí atd. atd. to má ještě v základně zabudovaný indukční vařit a tak můžete v míse vařit třeba polévku nebo gulášek a on vám robot to sám vaří a míchá a vy můžete u toho dělat něco jiného. Nejdřív muž nadával, bylo to drahé a že to nevyužiju, ale využívám to denně, i tu indukci. Ráno kaše pro děti - dám vařit a mezitím dělám něco jiného a zdravou snídani to uvaří samo a nemusím stát u plotny a míchat. A polévky, také skoro denně..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Evulina píše:
Milí tatínci,
máte můj obdiv
Jen chci Vám poradit pár vychytávek, které sice něco stojí jako počáteční investice, ale hodně a neskutečně ulehčí v domácnosti.
- Pračka - tu snad už má téměř každý
- Sušička - velmi doporučuju, pokud se prádlo vyndá a složí hned po usušení, nemusí se v drtivé většině žehlit
- Myčka nádobí - tu už vlastní také hodně rodin
- Vychytávka, kterou mám necelý rok a vařím a klohním v ní defacto denně - kuchyň robot cooking chef od Kenwoodu. Je to kuch robot a tedy krom zpracování všech druhů těst, s nástavci krájení, sekání, mletí atd. atd. to má ještě v základně zabudovaný indukční vařit a tak můžete v míse vařit třeba polévku nebo gulášek a on vám robot to sám vaří a míchá a vy můžete u toho dělat něco jiného. Nejdřív muž nadával, bylo to drahé a že to nevyužiju, ale využívám to denně, i tu indukci. Ráno kaše pro děti - dám vařit a mezitím dělám něco jiného a zdravou snídani to uvaří samo a nemusím stát u plotny a míchat. A polévky, také skoro denně..
já bych ještě jako pomocníka dodala ROBOTICKÝ VYSAVAČ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@warita píše:
Ty jo, to je teda husty. My jsme 3 na 55m a sotva dycham.Vseobecne sice plati, ze mensi prostory se rychleji uklidi, to ale plati pouze tehdy, kdyz neni domacnost zahlcena kramama, protze pokud ulozne prostory pretekaji ci v nich neni system, tak se uklid stava trestem.
mně to nevadí. Většinou jsme venku a doma spíš jen přespáváme. Je to o životním stylu. Ale do budoucna stěhování plánujeme
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Netopirek píše:
ten ja zase nedoporucuju. Viri to prach. Ono to totiz doopravdy nevysava. Ma to 2 rotujici stetinky v predni casti, ktere prach a drbky smetavaji do utrob vysavace. Neni na skodu pozorovat proti svetlu, co to udela, kdyz vysavac narazi na koudel prachu. Kdyz dopada slunce v tom spravnem uhlu, je krasne videt, jak ten koudel prachu vysavac doslova rozmeta do prostoru. A ano, podlaha se jevi takova cistejsi potom, ale jenom proto, ze velka cast toho prachu nelezi na zemi, ale na nabytku a clovek muze vzit kybel a hadr a zacat utirat prach z policek a nabytku. Osobne radsi popadnu vysavac, probehnu bytem a vysaju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Netopirek píše:
Ten jsem nedala, protože s ním nemám zkušenost. Mám ho v merku.. ale u nás je tolik překážek, že si myslím, že by to stejně neudělal pořádně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@warita píše:
ten ja zase nedoporucuju. Viri to prach. Ono to totiz doopravdy nevysava. Ma to 2 rotujici stetinky v predni casti, ktere prach a drbky smetavaji do utrob vysavace. Neni na skodu pozorovat proti svetlu, co to udela, kdyz vysavac narazi na koudel prachu. Kdyz dopada slunce v tom spravnem uhlu, je krasne videt, jak ten koudel prachu vysavac doslova rozmeta do prostoru. A ano, podlaha se jevi takova cistejsi potom, ale jenom proto, ze velka cast toho prachu nelezi na zemi, ale na nabytku a clovek muze vzit kybel a hadr a zacat utirat prach z policek a nabytku. Osobne radsi popadnu vysavac, probehnu bytem a vysaju.
Ty brďo, tak do toho nejdu. Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit