Otec samoživitel - jak vám jde praní, žehlení, vaření?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Taťulda tří Nosíš v práci košile, ale šichtu máš, jak kdybys fáral v dolech ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venetia píše:
Velký úklid v pondělí, když se chodí do práce? Kdy by to běžný člověk dělal?
Po práci.
nebo si to rozložíš ma víc dní. Je to dělané tak, aby jsi o víkendu nemusel uklízet
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Taťulda tří píše:
Jenže já jsem v pondělí třeba od 4 do 18 v práci a druhý den vstávám ve 3, tak to už bych fakt padal na hubu. Uklízím když mám volno.
Já když byla sama, tak jsem vstávala každý den ve 4 a domů dorazila nejdřív v sedm. Ale raději jsem každý den uklízela půl hodiny a ve dnech volna měla volno. Než ve volnu trávit den uklízením.
Každý to má jinak. Já ty stránky dala jako inspiraci. Ne manuál kterého je třeba se držet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Netopirek píše:
Po práci.nebo si to rozložíš ma víc dní. Je to dělané tak, aby jsi o víkendu nemusel uklízet
No to by se mi v 9.vecer po dvanáctce fakt chtelo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venetia píše:
No to by se mi v 9.vecer po dvanáctce fakt chtelo
No já dělala od po-pá 7hod a jednou za 14 dní 14hod. v sobotu. Takže volné dny se mi už fakt nechtělo nic dělat.
Tak z diskuzí si pamatuji, že tak holky psali. Že si pondělí úklid udělají třeba ve středu, když mají volno, jiné si ten úklid rozložili na víc dní.
Já si vždycky opsala úkoly na celý týden a dělala to tak, abych do pátku, ideálně čtvrtka měla hotovo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Netopirek píše:
No já dělala od po-pá 7hod a jednou za 14 dní 14hod. v sobotu. Takže volné dny se mi už fakt nechtělo nic dělat.Tak z diskuzí si pamatuji, že tak holky psali. Že si pondělí úklid udělají třeba ve středu, když mají volno, jiné si ten úklid rozložili na víc dní.
Já si vždycky opsala úkoly na celý týden a dělala to tak, abych do pátku, ideálně čtvrtka měla hotovo
Jo, to je dobrý nápad… Já zase raději ve volnu, po práci už na nějaký větší úklid nemám
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venetia píše:
Jo, to je dobrý nápad… Já zase raději ve volnu, po práci už na nějaký větší úklid nemám
To chápu. Prostě si to musí člověk přizpůsobit sobě. Já jsem začala uklízet podle Fly lady - usa stránky- před sedmi lety. Teď mi velký, když nejsou doma děti, trvá půl hodiny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Netopirek píše:
To chápu. Prostě si to musí člověk přizpůsobit sobě. Já jsem začala uklízet podle Fly lady - usa stránky- před sedmi lety. Teď mi velký, když nejsou doma děti, trvá půl hodiny
Tak to to by se mi taky líbilo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Netopirek píše:
To chápu. Prostě si to musí člověk přizpůsobit sobě. Já jsem začala uklízet podle Fly lady - usa stránky- před sedmi lety. Teď mi velký, když nejsou doma děti, trvá půl hodiny
Ano, já jsem ti za ty stránky vděčný. Vezmu si z toho co se mi hodí. Já radši uklízím když mám volno. Pustím si nějaký big beat a práce odsejpá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venetia píše:
Tak to to by se mi taky líbilo
Je to super jednoduché. Vyhazovat, vyhazovat, vyhazovat ![]()
Čím míň věcí, tím snazší úklid ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Netopirek píše:
Je to super jednoduché. Vyhazovat, vyhazovat, vyhazovatČím míň věcí, tím snazší úklid
To je to, co naše /starší/ generace neumí. Za socíku se všechno hodilo a schovávalo. A když ne hned šiklo se později, nebo někomu jinému.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Taťulda tří píše:
To je to, co naše /starší/ generace neumí. Za socíku se všechno hodilo a schovávalo. A když ne hned šiklo se později, nebo někomu jinému.
Já to vidím u svý mámy. Z baráku se pomalu stává skladiště. Ale pořád se schovává. ![]()
Sice už občas vyhazuje, ale stejně pořád hodně schovává.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Netopirek píše:
Je to super jednoduché. Vyhazovat, vyhazovat, vyhazovatČím míň věcí, tím snazší úklid
To já vyhazuju hodně, ale taky máme dost věcí a dva lidi na malem prostoru
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venetia píše:
To já vyhazuju hodně, ale taky máme dost věcí a dva lidi na malem prostoru
Nás je pět na 40m².
Trumfni to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit