Otec samoživitel - jak vám jde praní, žehlení, vaření?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5571
17.12.18 22:34

@Taťulda tří Nosíš v práci košile, ale šichtu máš, jak kdybys fáral v dolech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
18.12.18 10:04
@Venetia píše:
Velký úklid v pondělí, když se chodí do práce? Kdy by to běžný člověk dělal?

Po práci. :mrgreen: nebo si to rozložíš ma víc dní. Je to dělané tak, aby jsi o víkendu nemusel uklízet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
18.12.18 10:17
@Taťulda tří píše:
Jenže já jsem v pondělí třeba od 4 do 18 v práci a druhý den vstávám ve 3, tak to už bych fakt padal na hubu. Uklízím když mám volno.

Já když byla sama, tak jsem vstávala každý den ve 4 a domů dorazila nejdřív v sedm. Ale raději jsem každý den uklízela půl hodiny a ve dnech volna měla volno. Než ve volnu trávit den uklízením. :nevim: Každý to má jinak. Já ty stránky dala jako inspiraci. Ne manuál kterého je třeba se držet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106321
18.12.18 10:36
@Netopirek píše:
Po práci. :mrgreen: nebo si to rozložíš ma víc dní. Je to dělané tak, aby jsi o víkendu nemusel uklízet

No to by se mi v 9.vecer po dvanáctce fakt chtelo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
18.12.18 11:25
@Venetia píše:
No to by se mi v 9.vecer po dvanáctce fakt chtelo :D

No já dělala od po-pá 7hod a jednou za 14 dní 14hod. v sobotu. Takže volné dny se mi už fakt nechtělo nic dělat.

Tak z diskuzí si pamatuji, že tak holky psali. Že si pondělí úklid udělají třeba ve středu, když mají volno, jiné si ten úklid rozložili na víc dní.

Já si vždycky opsala úkoly na celý týden a dělala to tak, abych do pátku, ideálně čtvrtka měla hotovo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106321
18.12.18 11:33
@Netopirek píše:
No já dělala od po-pá 7hod a jednou za 14 dní 14hod. v sobotu. Takže volné dny se mi už fakt nechtělo nic dělat.

Tak z diskuzí si pamatuji, že tak holky psali. Že si pondělí úklid udělají třeba ve středu, když mají volno, jiné si ten úklid rozložili na víc dní.

Já si vždycky opsala úkoly na celý týden a dělala to tak, abych do pátku, ideálně čtvrtka měla hotovo :mrgreen:

Jo, to je dobrý nápad… Já zase raději ve volnu, po práci už na nějaký větší úklid nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
18.12.18 11:37
@Venetia píše:
Jo, to je dobrý nápad… Já zase raději ve volnu, po práci už na nějaký větší úklid nemám

To chápu. Prostě si to musí člověk přizpůsobit sobě. Já jsem začala uklízet podle Fly lady - usa stránky- před sedmi lety. Teď mi velký, když nejsou doma děti, trvá půl hodiny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106321
18.12.18 11:42
@Netopirek píše:
To chápu. Prostě si to musí člověk přizpůsobit sobě. Já jsem začala uklízet podle Fly lady - usa stránky- před sedmi lety. Teď mi velký, když nejsou doma děti, trvá půl hodiny :mrgreen:

Tak to to by se mi taky líbilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.12.18 12:12
@Netopirek píše:
To chápu. Prostě si to musí člověk přizpůsobit sobě. Já jsem začala uklízet podle Fly lady - usa stránky- před sedmi lety. Teď mi velký, když nejsou doma děti, trvá půl hodiny :mrgreen:

Ano, já jsem ti za ty stránky vděčný. Vezmu si z toho co se mi hodí. Já radši uklízím když mám volno. Pustím si nějaký big beat a práce odsejpá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
18.12.18 12:28
@Venetia píše:
Tak to to by se mi taky líbilo

Je to super jednoduché. Vyhazovat, vyhazovat, vyhazovat :mrgreen:

Čím míň věcí, tím snazší úklid ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.12.18 12:42
@Netopirek píše:
Je to super jednoduché. Vyhazovat, vyhazovat, vyhazovat :mrgreen:Čím míň věcí, tím snazší úklid ;)

To je to, co naše /starší/ generace neumí. Za socíku se všechno hodilo a schovávalo. A když ne hned šiklo se později, nebo někomu jinému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
malone.v
18.12.18 12:46
  • Citovat
  • Upravit
23966
18.12.18 13:11
@Taťulda tří píše:
To je to, co naše /starší/ generace neumí. Za socíku se všechno hodilo a schovávalo. A když ne hned šiklo se později, nebo někomu jinému.

Já to vidím u svý mámy. Z baráku se pomalu stává skladiště. Ale pořád se schovává. :zed:
Sice už občas vyhazuje, ale stejně pořád hodně schovává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106321
18.12.18 13:35
@Netopirek píše:
Je to super jednoduché. Vyhazovat, vyhazovat, vyhazovat :mrgreen:Čím míň věcí, tím snazší úklid ;)

To já vyhazuju hodně, ale taky máme dost věcí a dva lidi na malem prostoru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
18.12.18 15:42
@Venetia píše:
To já vyhazuju hodně, ale taky máme dost věcí a dva lidi na malem prostoru

Nás je pět na 40m². :mrgreen: Trumfni to :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit