Otec samoživitel - jak vám jde praní, žehlení, vaření?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
122406
16.12.18 15:17
@Taťulda tří píše:
Ale ty jsi mi zvědavý… To tu psát na sklo nebudu. Víš kolik bych měl ženských?

A ty o ně nestojíš? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.12.18 22:57
@mrav píše:
A ty o ně nestojíš? :think: :nevim:

Proto tady nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.18 02:21

Znam par. Prani je lehke, dneska je LG, a susicka. Neznam uz nikoho kdo zehli, a vareni je take lehke se naucit, hlavne kdyz udelate vegeterianske. Nebo muzes jako hodne lidi dneska koupit v restauraci.

• Citovat
  • Upravit
106377
17.12.18 09:52
@Anonymní píše:
Znam par. Prani je lehke, dneska je LG, a susicka. Neznam uz nikoho kdo zehli, a vareni je take lehke se naucit, hlavne kdyz udelate vegeterianske. Nebo muzes jako hodne lidi dneska koupit v restauraci.

já teda žehlím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.18 15:31

Tak dnes jsem půl hodiny vařil polévku, než jsem si všiml, že nemám zapálenej hořák. To jsou věci… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.18 15:36
@Netopirek píše:
@Taťulda tří

Já byla svobodná matka a musela jsem se taky všechno učit. Toho zničeného prádla blbým praním, nepoživatelného jídla… :mrgreen:

nejvíc se mi osvědčilo jet podle terapie domova. Jsou to stránky o uklízení. Prostě manuál co každý den udělat, aby jsi měl doma uklizeno. Nezapomněl udělat nákupní seznam, jídelníček… ;)

Koukl jsem na tu terapii domova. Je to dobrý nápad. Ale za 1. nemám každý den čas, takže nelze postupovat dle plánu.
A hlavně za 2.: Úkoly tohoto dne

Vyměňte povlečení
Vyhoďte starý tisk, katalogy, letáky
Vyleštěte zrcadla a dveře
Utřete prach
Vyluxujte všechny podlahy
Vytřete podlahy (kromě předsíně a zádveří)
Vysypte odpadkové koše
Tohle udělat, tak si myslím, že mám měsíc lébes a nohy hore. Takže škoda, ale asi ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
17.12.18 16:57
@Taťulda tří píše:
Koukl jsem na tu terapii domova. Je to dobrý nápad. Ale za 1. nemám každý den čas, takže nelze postupovat dle plánu.
A hlavně za 2.: Úkoly tohoto dneVyměňte povlečení
Utřete prach
Vysypte odpadkové koše
Tohle udělat, tak si myslím, že mám měsíc lébes a nohy hore. Takže škoda, ale asi ne.

Jo není to prokaždého. Ale můžeš ti vzít jako inspiraci a udělat si svůj seznam úkolů. Já mám taky svůj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106377
17.12.18 17:55
@Taťulda tří píše:
A hlavně za 2.: Úkoly tohoto dneVyměňte povlečení
Utřete prach
Vysypte odpadkové koše
Tohle udělat, tak si myslím, že mám měsíc lébes a nohy hore. Takže škoda, ale asi ne.

Přesně.. Taky jsem se chtěla kouknout, ale to je nejak moc práce na den 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
17.12.18 18:35
@Venetia píše:
Přesně.. Taky jsem se chtěla kouknout, ale to je nejak moc práce na den 8o

Tohle je jen pondělí. To se dělá velký úklid. Po zbytek týdne je toho podstatně méně. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
17.12.18 18:42
@Taťulda tří píše:
Tak dnes jsem půl hodiny vařil polévku, než jsem si všiml, že nemám zapálenej hořák. To jsou věci… :,(
:lol: :lol: stane se ;) @Venetia já taky žehlím :jazyk: , do Vánoc musím vyžehlit to co tady je. Ale moc toho nebude ale at to zmizí :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106377
17.12.18 18:42
@Netopirek píše:
Tohle je jen pondělí. To se dělá velký úklid. Po zbytek týdne je toho podstatně méně. ;)

Velký úklid v pondělí, když se chodí do práce? Kdy by to běžný člověk dělal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106377
17.12.18 18:43
@Markéta80 píše: :lol: :lol: stane se ;) @Venetia já taky žehlím :jazyk: , do Vánoc musím vyžehlit to co tady je. Ale moc toho nebude ale at to zmizí :lol:

Taky bych mela, ale standartne nestíhám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
17.12.18 18:47

@Venetia zítra mám Vali doma tak to ne, musím uvařit tak asi ve středu dopoledne. Moc toho není. No na půl hodiny to ale bude :jazyk: Mnažel měl mít od 13 až do 26 volno a zítra- čt stejně jde do práce a to mu volal jestli nepůjde až do neděle :jazyk: . Tak jim řekl že max do čtvrtka pak už to nejde ;) A v pátek už je Tom doma,ale když bude doma sám tak by mohl být v klidu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.18 22:15
@Netopirek píše:
Tohle je jen pondělí. To se dělá velký úklid. Po zbytek týdne je toho podstatně méně. ;)

Jenže já jsem v pondělí třeba od 4 do 18 v práci a druhý den vstávám ve 3, tak to už bych fakt padal na hubu. Uklízím když mám volno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
17.12.18 22:34

@Taťulda tří Nosíš v práci košile, ale šichtu máš, jak kdybys fáral v dolech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí