Otec samoživitel - jak vám jde praní, žehlení, vaření?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Taťulda tří píše:
Ale ty jsi mi zvědavý… To tu psát na sklo nebudu. Víš kolik bych měl ženských?
A ty o ně nestojíš?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Znam par. Prani je lehke, dneska je LG, a susicka. Neznam uz nikoho kdo zehli, a vareni je take lehke se naucit, hlavne kdyz udelate vegeterianske. Nebo muzes jako hodne lidi dneska koupit v restauraci.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Znam par. Prani je lehke, dneska je LG, a susicka. Neznam uz nikoho kdo zehli, a vareni je take lehke se naucit, hlavne kdyz udelate vegeterianske. Nebo muzes jako hodne lidi dneska koupit v restauraci.
já teda žehlím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak dnes jsem půl hodiny vařil polévku, než jsem si všiml, že nemám zapálenej hořák. To jsou věci… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Netopirek píše:
@Taťulda tříJá byla svobodná matka a musela jsem se taky všechno učit. Toho zničeného prádla blbým praním, nepoživatelného jídla…
nejvíc se mi osvědčilo jet podle terapie domova. Jsou to stránky o uklízení. Prostě manuál co každý den udělat, aby jsi měl doma uklizeno. Nezapomněl udělat nákupní seznam, jídelníček…
Koukl jsem na tu terapii domova. Je to dobrý nápad. Ale za 1. nemám každý den čas, takže nelze postupovat dle plánu.
A hlavně za 2.: Úkoly tohoto dne
Vyměňte povlečení
Vyhoďte starý tisk, katalogy, letáky
Vyleštěte zrcadla a dveře
Utřete prach
Vyluxujte všechny podlahy
Vytřete podlahy (kromě předsíně a zádveří)
Vysypte odpadkové koše
Tohle udělat, tak si myslím, že mám měsíc lébes a nohy hore. Takže škoda, ale asi ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Taťulda tří píše:
Koukl jsem na tu terapii domova. Je to dobrý nápad. Ale za 1. nemám každý den čas, takže nelze postupovat dle plánu.
A hlavně za 2.: Úkoly tohoto dneVyměňte povlečení
Utřete prach
Vysypte odpadkové koše
Tohle udělat, tak si myslím, že mám měsíc lébes a nohy hore. Takže škoda, ale asi ne.
Jo není to prokaždého. Ale můžeš ti vzít jako inspiraci a udělat si svůj seznam úkolů. Já mám taky svůj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Taťulda tří píše:
A hlavně za 2.: Úkoly tohoto dneVyměňte povlečení
Utřete prach
Vysypte odpadkové koše
Přesně.. Taky jsem se chtěla kouknout, ale to je nejak moc práce na den ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venetia píše:
Přesně.. Taky jsem se chtěla kouknout, ale to je nejak moc práce na den
Tohle je jen pondělí. To se dělá velký úklid. Po zbytek týdne je toho podstatně méně. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Taťulda tří píše:
Tak dnes jsem půl hodiny vařil polévku, než jsem si všiml, že nemám zapálenej hořák. To jsou věci…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Netopirek píše:
Tohle je jen pondělí. To se dělá velký úklid. Po zbytek týdne je toho podstatně méně.
Velký úklid v pondělí, když se chodí do práce? Kdy by to běžný člověk dělal?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markéta80 píše:![]()
stane se
@Venetia já taky žehlím
, do Vánoc musím vyžehlit to co tady je. Ale moc toho nebude ale at to zmizí
Taky bych mela, ale standartne nestíhám
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venetia zítra mám Vali doma tak to ne, musím uvařit tak asi ve středu dopoledne. Moc toho není. No na půl hodiny to ale bude
Mnažel měl mít od 13 až do 26 volno a zítra- čt stejně jde do práce a to mu volal jestli nepůjde až do neděle
. Tak jim řekl že max do čtvrtka pak už to nejde
A v pátek už je Tom doma,ale když bude doma sám tak by mohl být v klidu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Netopirek píše:
Tohle je jen pondělí. To se dělá velký úklid. Po zbytek týdne je toho podstatně méně.
Jenže já jsem v pondělí třeba od 4 do 18 v práci a druhý den vstávám ve 3, tak to už bych fakt padal na hubu. Uklízím když mám volno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Taťulda tří Nosíš v práci košile, ale šichtu máš, jak kdybys fáral v dolech ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit