Otec samoživitel - jak vám jde praní, žehlení, vaření?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7.12.18 12:45
@Kfětoslava píše:
Hihi, já jsem manželovi ve 24 letech jako první jídlo udělala (čti koupila) plněné knedlíky a k tomu vyklopila sáček kyselého zelí. :roll: No, dnes už vím, že se zelí vaří, ale vedla k tomu dlouhá cesta. Vzhledem k tomu, že bych se nechytla ani jako lovec, tak nevím, co se mnou. Možná byla odpradávna ještě třetí skupina lidí a ti byli na ozdobu :lol:Příspěvek upraven 07.12.18 v 12:42

Třeba jsi ozdoba ložnice. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59397
7.12.18 12:47

@Taťulda tří tak to bude pěkně přeslazený :mrgreen: . Ne vosí hnízda jsou nepečené a dělají se na poslední chvíli. Já začnu s pečeným tak v půlce prosince ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.12.18 12:49

To je recept profikuchaře. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106439
7.12.18 13:22
@Markéta80 píše:
@Taťulda tří tak to bude pěkně přeslazený :mrgreen: . Ne vosí hnízda jsou nepečené a dělají se na poslední chvíli. Já začnu s pečeným tak v půlce prosince ;)

Já chci začít zítra… to jsem fakt zvedava :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59397
7.12.18 14:44

@Venetia co děláš? Já začínám vždy po výročí a jako vždy nejvíc práce 23 :mrgreen: @Taťulda tří ale samý cukr :lol: Já vždy lila jen domácí vaječnák :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.12.18 15:42
@Venetia píše:
to se vubec o dite nezajima ..s tim oblecenim by mohla pomoci

Ta mě leda zdrbe, že má u ní kluk málo prádla. A když jsem se ho ptal, tak prý ho má ve špíně a ona mu ho nevypere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59397
7.12.18 15:43

@Taťulda tří 8o a to taková byla vždycky? To je neuvěřitelné :? Ještě že kluka máš v péči ty ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.12.18 16:08
@Markéta80 píše:
@Taťulda tří 8o a to taková byla vždycky? To je neuvěřitelné :? Ještě že kluka máš v péči ty ;)

Už jsem to přestal řešit. Nebyla taková vždy, jinak bych s ní neměl dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106439
7.12.18 16:15
@Markéta80 píše:
@Venetia co děláš? Já začínám vždy po výročí a jako vždy nejvíc práce 23 :mrgreen: @Taťulda tří ale samý cukr :lol: Já vždy lila jen domácí vaječnák :mrgreen:

Pravidelně nestíhám… ale letos budu hodně v práci i na Štědrý den, tak to musím mít připravené. Něco dostanu, tak to nebudu přehánět.. určitě musí být vosí hnízda a pak dělám takové ořechové placičky.. to jsou nejoblíbenější. kvuli dětem.. teď pokud bude čas tak nějaké pečene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59397
7.12.18 17:21

@Venetia :palec: manžel by měl letos být od 13-26 doma takže dost pomůže. Loni dorazil až k večeři :lol: Já dřív pekla víc ale nikdo to moc nejí takže co s tím pak :jazyk: . Takže linecké, vanilkové, citr hvězdičky ale vše z půl dávky a z celé slané sýrové a manžel se hlavně zajímal jestli bude dostatek chlebíčků. Takže určitě budu péct z dvojité dávky veky na chlebíčky :mrgreen: a tiramisu ale to je rychlovka a zmizí okamžitě a vánočku :lol: a Vali hlavně aby bylo hodně řízků :mrgreen: @Taťulda tří ale je to smutné :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106439
7.12.18 17:31
@Markéta80 píše:
@Venetia :palec: manžel by měl letos být od 13-26 doma takže dost pomůže. Loni dorazil až k večeři :lol: Já dřív pekla víc ale nikdo to moc nejí takže co s tím pak :jazyk: . Takže linecké, vanilkové, citr hvězdičky ale vše z půl dávky a z celé slané sýrové a manžel se hlavně zajímal jestli bude dostatek chlebíčků. Takže určitě budu péct z dvojité dávky veky na chlebíčky :mrgreen: a tiramisu ale to je rychlovka a zmizí okamžitě a vánočku :lol: a Vali hlavně aby bylo hodně řízků :mrgreen: @Taťulda tří ale je to smutné :?

ja chlebicky a slane nedelam , u nas to nebylo zvykem …mozna pritel neco vyrobi ,
Taky planuju linecke a rohlicky , zvazuju plnene orechy a kokosky …a chtela bych zkusit neco jako laskonky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59397
7.12.18 17:36

@Venetia já právě toho sladkého moc už nedělám, ale chlebíčky ty budou mizet. jsou vždy na balkoně a bylo jich loni dost a najednou manžel mne přinesl dva na talířku at si vezmu tak říkám že až budu mít chut tak si vezmu sama a prý mne je nese abych alespoň ochutnala :mrgreen: Chodil s nejstarším pořád na balkon, manžel tam chodil i v noci a v krabici na dně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106439
7.12.18 17:39
@Markéta80 píše:
@Venetia já právě toho sladkého moc už nedělám, ale chlebíčky ty budou mizet. jsou vždy na balkoně a bylo jich loni dost a najednou manžel mne přinesl dva na talířku at si vezmu tak říkám že až budu mít chut tak si vezmu sama a prý mne je nese abych alespoň ochutnala :mrgreen: Chodil s nejstarším pořád na balkon, manžel tam chodil i v noci a v krabici na dně :mrgreen:

my to na vanoce nikdy nedelali , to se spis jedli ty rizky , bram.salat , kapr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59397
7.12.18 17:51

@Venetia já doma taky nebyla zvyklá ale manžel ano tak to děláme taky. Já přes rok chlebíčky skoro nedělám ;) Kapra a salát nejim :jazyk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106439
7.12.18 17:54
@Markéta80 píše:
@Venetia já doma taky nebyla zvyklá ale manžel ano tak to děláme taky. Já přes rok chlebíčky skoro nedělám ;) Kapra a salát nejim :jazyk: :lol:

ja zase kapra miluju … I studeneho k pohadce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí