Otec samoživitel - jak vám jde praní, žehlení, vaření?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Kfětoslava píše:
Hihi, já jsem manželovi ve 24 letech jako první jídlo udělala (čti koupila) plněné knedlíky a k tomu vyklopila sáček kyselého zelí.No, dnes už vím, že se zelí vaří, ale vedla k tomu dlouhá cesta. Vzhledem k tomu, že bych se nechytla ani jako lovec, tak nevím, co se mnou. Možná byla odpradávna ještě třetí skupina lidí a ti byli na ozdobu
Příspěvek upraven 07.12.18 v 12:42
Třeba jsi ozdoba ložnice. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Taťulda tří tak to bude pěkně přeslazený
. Ne vosí hnízda jsou nepečené a dělají se na poslední chvíli. Já začnu s pečeným tak v půlce prosince ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markéta80 píše:
@Taťulda tří tak to bude pěkně přeslazený. Ne vosí hnízda jsou nepečené a dělají se na poslední chvíli. Já začnu s pečeným tak v půlce prosince
Já chci začít zítra… to jsem fakt zvedava ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venetia co děláš? Já začínám vždy po výročí a jako vždy nejvíc práce 23
@Taťulda tří ale samý cukr
Já vždy lila jen domácí vaječnák ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venetia píše:
to se vubec o dite nezajima ..s tim oblecenim by mohla pomoci
Ta mě leda zdrbe, že má u ní kluk málo prádla. A když jsem se ho ptal, tak prý ho má ve špíně a ona mu ho nevypere.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Taťulda tří
a to taková byla vždycky? To je neuvěřitelné
Ještě že kluka máš v péči ty ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markéta80 píše:
@Taťulda třía to taková byla vždycky? To je neuvěřitelné
Ještě že kluka máš v péči ty
Už jsem to přestal řešit. Nebyla taková vždy, jinak bych s ní neměl dítě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markéta80 píše:
@Venetia co děláš? Já začínám vždy po výročí a jako vždy nejvíc práce 23@Taťulda tří ale samý cukr
Já vždy lila jen domácí vaječnák
Pravidelně nestíhám… ale letos budu hodně v práci i na Štědrý den, tak to musím mít připravené. Něco dostanu, tak to nebudu přehánět.. určitě musí být vosí hnízda a pak dělám takové ořechové placičky.. to jsou nejoblíbenější. kvuli dětem.. teď pokud bude čas tak nějaké pečene
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venetia
manžel by měl letos být od 13-26 doma takže dost pomůže. Loni dorazil až k večeři
Já dřív pekla víc ale nikdo to moc nejí takže co s tím pak
. Takže linecké, vanilkové, citr hvězdičky ale vše z půl dávky a z celé slané sýrové a manžel se hlavně zajímal jestli bude dostatek chlebíčků. Takže určitě budu péct z dvojité dávky veky na chlebíčky
a tiramisu ale to je rychlovka a zmizí okamžitě a vánočku
a Vali hlavně aby bylo hodně řízků
@Taťulda tří ale je to smutné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markéta80 píše:
@Venetiamanžel by měl letos být od 13-26 doma takže dost pomůže. Loni dorazil až k večeři
Já dřív pekla víc ale nikdo to moc nejí takže co s tím pak
. Takže linecké, vanilkové, citr hvězdičky ale vše z půl dávky a z celé slané sýrové a manžel se hlavně zajímal jestli bude dostatek chlebíčků. Takže určitě budu péct z dvojité dávky veky na chlebíčky
a tiramisu ale to je rychlovka a zmizí okamžitě a vánočku
a Vali hlavně aby bylo hodně řízků
@Taťulda tří ale je to smutné
ja chlebicky a slane nedelam , u nas to nebylo zvykem …mozna pritel neco vyrobi ,
Taky planuju linecke a rohlicky , zvazuju plnene orechy a kokosky …a chtela bych zkusit neco jako laskonky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venetia já právě toho sladkého moc už nedělám, ale chlebíčky ty budou mizet. jsou vždy na balkoně a bylo jich loni dost a najednou manžel mne přinesl dva na talířku at si vezmu tak říkám že až budu mít chut tak si vezmu sama a prý mne je nese abych alespoň ochutnala
Chodil s nejstarším pořád na balkon, manžel tam chodil i v noci a v krabici na dně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markéta80 píše:
@Venetia já právě toho sladkého moc už nedělám, ale chlebíčky ty budou mizet. jsou vždy na balkoně a bylo jich loni dost a najednou manžel mne přinesl dva na talířku at si vezmu tak říkám že až budu mít chut tak si vezmu sama a prý mne je nese abych alespoň ochutnalaChodil s nejstarším pořád na balkon, manžel tam chodil i v noci a v krabici na dně
my to na vanoce nikdy nedelali , to se spis jedli ty rizky , bram.salat , kapr
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venetia já doma taky nebyla zvyklá ale manžel ano tak to děláme taky. Já přes rok chlebíčky skoro nedělám
Kapra a salát nejim
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markéta80 píše:
@Venetia já doma taky nebyla zvyklá ale manžel ano tak to děláme taky. Já přes rok chlebíčky skoro nedělámKapra a salát nejim
![]()
ja zase kapra miluju … I studeneho k pohadce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit