Otec samoživitel - jak vám jde praní, žehlení, vaření?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Netopirek píše:
mně to nevadí. Většinou jsme venku a doma spíš jen přespáváme. Je to o životním stylu. Ale do budoucna stěhování plánujeme
i v zimě jste pořád venku ? Co tam děláte ?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venetia píše:
Tak snad se koulujou a staví sněhuláky ne???
Sušičku nepotřebuju, mám dva balkony. Robotický vysavač ani náhodou. Mám anglický, co mi zdvihá koberec. Ten přes strop vysaje i sousedy. A myčku na nádobí už vůbec. Já meju, syn utírá. A u toho pokecáme o škole a co kdo zažil. Idylka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venetia píše:
Bydlíme v Praze. Takže chodíme do heren, knihovny. A s vhodným oblečením není problém být venku i v zimě. Ono teda když moc nefouká tak to zima moc není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venetia píše:
to snad ani není možné
Známých je dokonce o jednoho víc. A druhý mají navíc dva velké psy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Taťulda tří píše:
Sušičku nepotřebuju, mám dva balkony. Robotický vysavač ani náhodou. Mám anglický, co mi zdvihá koberec. Ten přes strop vysaje i sousedy. A myčku na nádobí už vůbec. Já meju, syn utírá. A u toho pokecáme o škole a co kdo zažil. Idylka.
U vás je sníh ?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Taťulda tří píše:
Tak ono ve dvou toho tolik nemáte. My s dcerou toho teda aspoň tolik neměli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Netopirek píše:
Bydlíme v Praze. Takže chodíme do heren, knihovny. A s vhodným oblečením není problém být venku i v zimě. Ono teda když moc nefouká tak to zima moc není.
zajímavé …já zimu nesnáším ,pokudnemusím tak ven nelezu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Netopirek píše:
Známých je dokonce o jednoho víc. A druhý mají navíc dva velké psy
nedovedu si představit už jen spaní …my máme asi 36 m , obcas přítelovo dítě na noc a je to dost problém
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Netopirek píše:
jezis, hernicky. Byla jsem jednou v jedne. Tam ne uz nikdo nedostane. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venetia píše:
zajímavé …já zimu nesnáším ,pokudnemusím tak ven nelezu
Já zas nesnáším léto. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venetia píše:
nedovedu si představit už jen spaní …my máme asi 36 m , obcas přítelovo dítě na noc a je to dost problém
Tak ono záleží jak to máte řešené.
Naše děti mají dětský pokoj a my máme vyklápěcí postel v obýváku. A hlavně jsme minimalisti. Teda chlap a já se o to co nejvíc snažím u sebe i dětí.
Dokonce kamarád řek, že tu máme.Snad víc místa než oni. A to mají 90m² ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Taťulda tří u nás zdobí manžel a nejstarší syn a letos asistovala i malá. prý celou dobu hlídala jednu ozdobu
. Mne to nebavilo ani jako malou takže zdobí jen manžel. Dneska to měli za půl hodiny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markéta80 píše:
@Taťulda tří u nás zdobí manžel a nejstarší syn a letos asistovala i malá. prý celou dobu hlídala jednu ozdobu. Mne to nebavilo ani jako malou takže zdobí jen manžel. Dneska to měli za půl hodiny
Lépe když zdobí, než když zlobí. To jsem rád, že nejsem sám. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit