Otěhotnění dva dny před menstruací

487
7.5.15 11:20

otěhotnění dva dni před menstruací

Ahoj děvčatamám prosbu, stalo se vám některé, že ste otěhotněli při nehkídaném sexu dva dni před mentruací? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41285
7.5.15 11:27

Ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
7.5.15 11:30

Podívej, jde o to, kdy byla ovulace a jak dlouhá byla luteální fáze. Pokud nevíš, kdy byla ovulace, nemůžeš ani zjistit, kdy by měla ve skutečnosti přijít MS. Luteální fáze je 10 - 16 dnů po ovulaci. Můžeš mít zpožděnou ovulaci, pak by ve skutečnosti MS dorazila těch 10 (spíš 12) - 16 dnů po ovulaci. Dopředu nevíš, jak dlouhý bude ve skutečnosti cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
7.5.15 11:30

@veverka2013 jj :-)) nam se to stalo..a uz mam rok a pul starou certici:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
7.5.15 11:51

@veverka2013 Znám holku co otěhotněla při menstruaci..Takže možný je všechno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
7.5.15 12:17

Máme první dítě po druhym IVF a s malou šancí otěhotnět. Přítel se hlidal tak, že vyvrcholení bylo venku a jednou jsem to tak nechtěla a menstruace přišla tak jak měla, ale ta druhá už přišla v termínu a velmi slabá a asi jen půl dne. Mám policistický syndrom vaječníků, špatnou štítnou žlázu(ta co se přibírá),doktor mi našel na žláze cystu a špatné hormony a nedoporučil otěhotnět. Jenže ten sex byl před asi týden před tou kontrolou u doktora a teď mám strach, že jsem těhotná a nemám sílu udělat si test, tak mě zajímalo jestli se to někomu stalo taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
7.5.15 12:22

Ano, začátky MS u mě bylo jen slabé špinění a v tom jsme měli nechráněný sex jelikož jsem si myslela že při MS otěhotnět nejde :D aaa jde ;-)… Ale jelikož jsem měla čerstvě vysazenou antikoncepci a dali jsme tomu volný průběh tak úplně neplánovaný malý nebyl a jsem za něj moc ráda, jen to bylo nečekaně rychlé :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.5.15 13:12
@veverka2013 píše:
Ahoj děvčatamám prosbu, stalo se vám některé, že ste otěhotněli při nehkídaném sexu dva dni před mentruací? :think:

můj chlap má takhle 2 děti, nic není nemožné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
7.5.15 13:21

Přála bych ti prožít si to co mi a teď se to ještě komplikuje. závidim těm které do toho vlítnou hned. Jinak nemám velkou šwnci otěhotnět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.15 15:38

Já doufám, že ano, jsem na tom podobně :) Co myslíte: Potencionální možnost početí 30. den, menstruace chodí skoro na hodiny přesně 35. den. Tentokrát ale přišla už 34. brzy ráno, večer skoro nic a druhý den ticho po pěšině. Následující den přišlo špinění, které trvalo téměř pět dní, zpočátku silnější, dále sláblo (menstruuju max. 4 dny). Jako by se mi to tam dole zbláznilo. Nyní je to 14 dní po možném početí, ale test je negativní - k čemuž nepřikláním moc váhu, protože před několika měsíci jsem byla v 8tt a testy byly negativní, pak přišel konec. Víc věřím svým bolavým prsům a píchání v břiše, ale musím si hold počkat, jestli se dáma menstruace dostaví nebo ne. Ale chodit nemusí, budu jen ráda Hodně štěstí, ať to dopadne, jak si přeješ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí