Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Možné je vše
protože samozřejmě první menstruaci předchází ovulace..
Je to málo pravděpodobné, ale je to možné. Kamarádka má takto děti po 11 měsících. Já jsem taky otěhotněla během kojení a bez ms, ale o něco později než po 7 týdnech.
Ano. Známá má děti přesně rok od sebe: po necelých třech měsících od porodu na to poprvé vlítli, a už bylo zaděláno…
Samozrejme, ze je to mozne. Pravdepodobnost je asi mala, ale nikdy nevis, kdy muze dojit k ovulaci a kojeni neni antikoncepce.
@Anonymní píše:
Dobrý den mohu se zeptat je možné otěhotnět 7 týdnů po porodu když plně kojím a menstruace ještě nebyla? Děkuji za odpověď
ano je to možné, kojení není antikoncepce
Dnes mě na to výslovně upozornila gynekoložka, že nejsem chráněná ani když kojím a MS se po porodu ještě nedostavila. Takže ano, je to možné.
Ja teda nevim jak je to s tou pravdepodobnosti… ale moje vami popisovana nepravdepodobnost pujde v zari do prvni tridy
Takze bacha!
Samozřejmě. To tady nikdo neví nic o biologii? Ovulace předchází menstruaci, jak víš, že se za týden nespustí?
Dnes na kontrole mudr říkal že na MS se to nechysta a že kdy je dostanu je ve hvězdach.. ovulaci by poznal ne?
Jenom tak pro zajimavost - jak jste dosly na to, ze jste tehotne, kdyz jste nemely ms? Ja jsem necele tri mesice po porodu a ms zatim nemam, s manzelem si davame pozor, protoze do sebe nechci cpat hormony a vcera me tak napadlo, jak bych poznala, ze jsem tehotna. V prvnim tehotenstvi jsem nemela vubec zadne priznaky ![]()
Dobrý den mohu se zeptat je možné otěhotnět 7 týdnů po porodu když plně kojím a menstruace ještě nebyla? Děkuji za odpověď