Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kajkaww píše:
Kamaradovi bylo 13. V lete mu bude 14.
tak to je v pohodě, není terstně odpovědný, takže se to zastaví, ale řešit to budou kurátoři.
@kajkaww Proboha
Val okmažitě pro ten test v prvé řadě a pak tady přijdi řešit něco dalšího!!! To že jsi nedostala krámy může být způsobený třeba nervama.. čimkoliv… hlavně už val do té lékárny a pak napiš ![]()
@donaga píše:
Zas na druhou stranu, kromě otravnosti tohle nikomu neublíží. A obdivuju když se vtip dokáže rozvést. To už chce nějakou fantazii a té je poslední dobou nějak málo
mně už to rozvádění tohoto ze začátku vtipu přijde spíš trapný ![]()
@dani24687 píše:
ve 13 letech 4× za hodinu a půl? to nedokáže ani můj ve 28zakladatelko
![]()
![]()
![]()
@dani24687 píše:
neke![]()
trapka trapka trapka
Dneska snad třetí diskuse co čtu, každá na úplně jiné téma a všude tohle… ![]()
@Ettelwen píše:![]()
![]()
Hele ani ten můj ne ve 32
to už lepší nebude ![]()
@Ettelwen hlavně to dá do diskuse o barvě na vlasy, no chce být zajímavá ![]()
Tak jak se tak dívám, do kterých dizkuzí všude psala tak nás tady někdo chtěl pěkně napálit
![]()
@dani24687 píše:
to už lepší nebude
Mě to ani nevadí.
Nemusím to zas až tak často ![]()
@Ettelwen píše:
A taky do diskuse o OPVšak říkám, někdo se nudí…
tak když se vždycky najde někdo, kdo uvěří, tak co by ne, že ![]()
@Ettelwen píše:
Mě to ani nevadí.Nemusím to zas až tak často
nápodobně
![]()
@dani24687 píše:
tak když se vždycky najde někdo, kdo uvěří, tak co by ne, že
Asi taky něco takovýho budu cpát do každý diskuse…
Třeba zjistím co z toho mají ![]()
@MarkétkaBeruška
§ 187 Pohlavní zneužití
(1) Kdo vykoná soulož s dítětem mladším patnácti let nebo kdo je jiným způsobem pohlavně zneužije, bude potrestán odnětím svobody na jeden rok až osm let.
(2) Odnětím svobody na dvě léta až deset let bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 na dítěti mladším patnácti let svěřeném jeho dozoru, zneužívaje jeho závislosti nebo svého postavení a z něho vyplývající důvěryhodnosti nebo vlivu.
(3) Odnětím svobody na pět až dvanáct let bude pachatel potrestán, způsobí-li činem uvedeným v odstavci 1 těžkou újmu na zdraví.
(4) Odnětím svobody na deset až osmnáct let bude pachatel potrestán, způsobí-li činem uvedeným v odstavci 1 smrt.
(5) Příprava je trestná.
Kdo vykoná soulož…