Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@admin píše:
Dobrý den,pro vaši informaci - uživatelku, která spamovala v několika (cca 15diskuzích) jsem eliminovala. Doufejme, že jí to omrzí a nebude si zde již vymýšlet a zahlcovat diskuze.
Přeji pěknou neděli
Martina
A je to tady
Jsem říkala, že se někdo nudí ![]()
@lleennttiillkkaa nám ‚nezodpovědným‘ v domácnosti nevadilo být na ÚP a otěhotnět ![]()
@Kies ale tak jo, stát se to samozřejmě může, ale já bych do toho nešla cíleně. Jakože teď nutně toužím po miminu, tak si ho pořídím.
Asi bych do toho šla pouze tehdy, pokud by mě tlačil věk a já byla bezdětná…
„@lleennttiillkkaa“: to směřuješ na zakladatelku?! Mno každý svého štěstí strůjce, ne?
@Kies ano bylo to směrem k zakladatelce. Jako jo, ať si to každý dělá jak chce…
Dobry den, chtela bych poprosit o radu jak je to v mem pripade prosim. Pracovala jsem 4,5roku. Pote vzajemnou dohodou skoncila. Na pracak jsem nastoupila od Rijna2014. Ted je prosinec takze jsem tam 3 mesice. NEJSEM SI JISTA ZDA JSEM OTEHOTNILA UZ TED.Budu zjistovat. Jde mi o to kdybych do mesice treba otehotnila, jak to sembou bude? Co mam delat? Jake mam moznosti abych nebyla bez koruny? Ted pobiram 5200kc davky. To pak ale skonci. Dekuju mnohokrat za radu
@jouy.15 Na peněžitou pomoc v mateřství se musíte vejít do ochranné lhůty 180 dní. Na PPM se nastupuje 8-6 týdnů před porodem, ve vašem případě někdy na konci března.
Ještě doplním. Když tu lhůtu nestihnete, nebudete mít nárok na nic až do porodu dítěte.
Jeste jsem se chtela zeptat, cetla jsem ze ta ochrana lhuta je platna pouze kdyz otehotnite jeste v praci a musite to prokazat. Jestli je to tak, tak se to na me nevztahuje. Jelikoz ja az na UP.