Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ettelwen píše:
Asi taky něco takovýho budu cpát do každý diskuse…![]()
Třeba zjistím co z toho mají
popularitu
![]()
@dani24687 píše:
nápodobně![]()
Tak děti už máme zadělané, tak na co nějaký sex, že?
![]()
Dobrý den,
pro vaši informaci - uživatelku, která spamovala v několika (cca 15diskuzích) jsem eliminovala. Doufejme, že jí to omrzí a nebude si zde již vymýšlet a zahlcovat diskuze.
Přeji pěknou neděli ![]()
Martina
@lleennttiillkkaa píšeš tu kraviny… I mateřská jde vypočítat z manželova platu…
kdy je napsána na otce a pobírá jí otec
@Anonymní píše:
Ahoj holky jsem na ÚP ted první měsíc a hrozně bych chtěla miminko myslíte, že bych mohla otěhotnět když budu brát půl rok podporu a pak nechat mateřskou spočítat z chlapova platu a normálně mít mateřskou jde to takhle?? Rok odpracovanej mám jen mi skoncila po roce a nepordlouzili ji.
Já otěhotněla na ÚP (ale nedostávala jsem podporu-jen tam byla hlášená), mateřská byla napsaná na manžela a poté i rodičák… Jak se narodil malý, z ÚP jsem se odhlásila), do té doby za mě platili zdravotní…
Příspěvek upraven 23.03.14 v 11:14
@admin píše:
Dobrý den,pro vaši informaci - uživatelku, která spamovala v několika (cca 15diskuzích) jsem eliminovala. Doufejme, že jí to omrzí a nebude si zde již vymýšlet a zahlcovat diskuze.
Přeji pěknou neděli
Martina
Děkujeme ![]()
@Ettelwen píše:
Tak děti už máme zadělané, tak na co nějaký sex, že?![]()
@Kies vypočítat z manželova platu nelze (aby ji bral někdo jiný), ale otec dítěte ji po po skončení sestinedeli může brát sám za stejných podmínek jako matka.
@mag no to myslim - je napsaná na otce a pobírá jí samozřejmě otec a je vypočítána z otcova platu… ![]()
@Kies píše:
@mag no to myslim - je napsaná na otce a pobírá jí samozřejmě otec a je vypočítána z otcova platu…
ale otec na ní v tom případě musí být nebo ne? Nemůže chodit do práce
@lleennttiillkkaa píše:
ale otec na ní v tom případě musí být nebo ne? Nemůže chodit do práce
Může, ale ne na původní smlouvu a pozici. Prostě úplně stejně jako matka.
@lleennttiillkkaa jde to za předpokladu, že vykonává jinou práci, než na kterou pobírá mateřskou (alespoň smluvně na toto období)…
@Kies @mag jo tak to jo. Já myslela, že to platí jen u RP.
Nikdy jsem se o to nezajímala, protože bych na ÚP neotěhotněla, jsem na to asi moc zodpovědná.
@lleennttiillkkaa u rp ale do prace může. Otec i matka a to i na původní smlouvu.