Ovulace a BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6094
3.8.12 09:59

@pavlina-strakova Mě bolelo břicho jako na MS asi 14 dní v kuse po otěhotnění, asi je to normální, má to téměř každá čerstvá těhulka. Je to teda o nervy, protože jsem furt chodila koukat, jestli nekrvácím, měla jsem od začátku silnější bílý výtok a to mokro na kalhotkách mě přivádělo k šílenství, vždycky jsem zpanikařila, že je to krev a pak na záchodě šíííííílená úleva!!! Ale tak uvidíš, buď MS přijde nebo ne, každopádně ti moc přeju, aby nepřišla!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mischulka
3.8.12 09:59

Jani a jak jsi poznala těhu podle čípku???

• Citovat
  • Upravit
6094
3.8.12 10:04

@mischulka Po každé ovulaci je čípek tvrdý a zavřený, to asi víš, tak jsem to měla vždycky. Ale po otěhotnění je tak 5 dní po ovu malinko výš než normálně, jakoby uprostřed pochvy, je stočený vchodem k děloze a hůř se nahmatává otvor tím, že je tak stočený. Taky mnohem víc trčí do pochvy, je jakoby víc vylezlý, nevím, jak to popsat. Byla jsem těhotná 2× (teda jednou ještě jsem :mrgreen: ) a pokaždé to tak bylo. I Eliška, co chodila myslím taky sem do diskuze, to měla stejné, tak jsme to nazvaly těhotenským čípkem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
3.8.12 10:05

@mischulka Pokud kontroluješ čípek pravidelně a už víš, jaký ho normálně máš, tak bys to možná poznala, ale každá jsme jiná, já to měla tak a ty to můžeš mít jinak :nevim: Těhotenství jsem poznala i podle teploty už pár dní po ovulaci, byla prostě jiná a tím, že mám srovnání z předchozího těhotenství tak vím, že to mám pokaždé dost podobné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mischulka
3.8.12 10:12

Tak to asi nepoznám, protože tím, že jsem asi ovu doteď neměla, tak těžko říct, jak u mě po ovu čípek vypadá :nevim: Škoda :(

• Citovat
  • Upravit
3.8.12 10:15

@Janinka1983 Děkuju snad nepříjde, budu informovat jak pokračuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mischulka
3.8.12 10:16
@pavlina-strakova píše:
@Janinka1983 Děkuju snad nepříjde, budu informovat jak pokračuju :mrgreen:

Držím palce, ať ms nedorazí :palec:

• Citovat
  • Upravit
6094
3.8.12 10:18

@mischulka No jo, to je pravda, koukám, že jsi ten čípek měla všelijak :( Tak se na to vyprdni, pokud se tím nechceš zbytečně stresovat, ale mně to prostě nedalo, jsem hrozně zvědavá a strašně mě zajímalo, jak to tam vypadá a jestli těhotenství lze poznat nebo ne podle čípku a teploty :mrgreen: Pro mě už to byl normálně adrenalinovej sport, bylo to tak napínavý!!! Samozřejmě zklamání pak vždycky hrozný, ale nikdy jsem neupadla do nějaké deprese, pár dní při MS mi bylo smutno a byla jsem nešťastná, ale pak se blížila ovulace a nával nového elánu a pocitu, že teď už to určitě vyjde, že teď je to ono!!! :D A vidíš, dočkala jsem se. Věřím, že u tebe už to taky bude brzo, třeba zrovna teď :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mischulka
3.8.12 10:21
@Janinka1983 píše:
@mischulka No jo, to je pravda, koukám, že jsi ten čípek měla všelijak :( Tak se na to vyprdni, pokud se tím nechceš zbytečně stresovat, ale mně to prostě nedalo, jsem hrozně zvědavá a strašně mě zajímalo, jak to tam vypadá a jestli těhotenství lze poznat nebo ne podle čípku a teploty :mrgreen: Pro mě už to byl normálně adrenalinovej sport, bylo to tak napínavý!!! Samozřejmě zklamání pak vždycky hrozný, ale nikdy jsem neupadla do nějaké deprese, pár dní při MS mi bylo smutno a byla jsem nešťastná, ale pak se blížila ovulace a nával nového elánu a pocitu, že teď už to určitě vyjde, že teď je to ono!!! :D A vidíš, dočkala jsem se. Věřím, že u tebe už to taky bude brzo, třeba zrovna teď :kytka:

Děkuju, teď tomu taky hodně věřím, tak snad už :oops:

• Citovat
  • Upravit
3.8.12 10:27

@mischulka Děkuju moc, já tobě taky, aby si MS dala pauzu do poloviny příštího roku a našlas //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.8.12 09:10

Tak já sem dneska tesla, mrcha nikde, na testu bílo a teplota klesla na 36,4,takže se hlásím na další kolo a vidím to na to, že sem si tělo akorát krásně rozházela tím kotvičníkem :zed: :zed: :zed:.Tady je graf http://www.womenzone.cz/…juuska/grafy?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.8.12 09:32

@Janinka1983 sem chtěla jít studovat ty stránky cos mě posílala a ta první mě nejde načíst :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
4.8.12 11:47

@pavlina-strakova Myslíš ta www.merenibt.xf.cz?? Mně to funguje… :think: Proč myslíš, že sis tělo rozházela tím kotvičníkem?? Teplota klesla, takže ještě dnes nebo zítra bohužel přijde MS, ale nebuď smutná, příště to vyjde!!! :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
4.8.12 11:50

@pavlina-strakova K ovulaci dochází, ovu test pozitivní, luteální fázi máš zhruba 13 dní, takže u tebe žádný problém nevidím, mělo by to jít v pohodě, jde jen o štěstí a je to prostě otázka času. Zkus příteli (manželovi) koupit Selzink plus a vitamín E, pro sebe nějaký vitamíny před otěhotněním, já doporučuju Femibion 800. A držím pěstičky do příštího cyklu!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.8.12 13:04

@Janinka1983 jj to sem myslela, teď už mě to de, ale ráno mě to psalo, že stránka neexistuje. Femibion beru už od začátku a pila sem kontryhel, kterej sem tento cyklus vynechala a beru kotvičník, přítek bere kotvičník a vitamíny, tady ty http://www.otehotnet.cz/…9350442.html máš tam i složení. Jinak používáme Conceive plus gel, protože mám strašně málo plodného hlenu. Že sem si to rozházela si myslím, protože mě celou dobu bolí břicho, buď mám tlak v podbřišku, nebo poslední 2 dny jak když mám dostat MS a pořát nic, to mě nikdy nedělalo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí