Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@michaelas2010 Ahoj, jak se máš ty?? Koukám na grafík a vypadá to nadějně!!!
![]()
@Janinka1983 jojo ale moc neverim po roce ale zase si prijdu nejak jinak nevim jak to popsat
![]()
@michaelas2010 Třeba ten detox zabral a konečně se zadařilo, juuuuuuu, to by bylo úžasný!!!
Kdy budeš testovat???
@Janinka1983 no nevim bud v sobotu nebo v nedeli ale spis asi v nedeli ![]()
@michaelas2010 A jak se cítíš? Nějaké příznaky??? I když já po otěhotnění téměř žádný neměla, víc jsem jich měla ty měsíce předtím, kdy se nezadařilo ![]()
@Janinka1983 jakoby me tlaci prsa a poli uz od nedele bricho jako by mela prijit mrcha
Prosím o vaši zkušenost, už nějaký čas měřím BT a hlídám ovulaci, 11DC mě začalo dost bolet břicho, teplota 36,3, myslela jsem, že se jedná o ovulaci, další dny teplota 36,4 a 36,4, ale 15DC znovu 36,3. Břicho mě bolí pořád, dnes už méně. Je možné, že ovu ještě nebyla? Čemu věřit víc, bolesti nebo teplotě (měřím pořád stejně. Poslední 2 cykly byla ovu kolem 12. dne, dříve (před revizí) i 17DC…
To já měla zvýšenou teplotu cele dny a cítila se tak divne. A ta bolest břicha jako na MS, to jsem měla taky, už týden před očekávanou MS. Moooooc držím pesticky, ať mas konečně v brisku miminko!!! ![]()
Hanko, víc věř teplotě, než bolestem na vaječníku. Vaječník tě může bolet i týden před ovulací, jak folíci rostou ![]()
Holčiny těhulky jak vypadá čípek po otěhotnění? A neměly jste bílý krémovo-rosolovitý hlen ve větším množství na počátku těhu? Jsem 8 DC a dneska toho hlenu bylo hodně, žádné bolesti jako u výtoku nic, tak mě to překvapilo. Jinak MS dostávám 10DC, takže teď by žádný hlen být asi neměl, ne?
Lebudik, čípek je po otěhotnění dole v pochvě, tvrdý, uzavřený a tak jakoby hodně trčí do pochvy a otvor v čípku může být stočený směrem nahoru k děloze. Tak jsem to měla 2× a i jiné holky se na tom shodly. Výtok být může a nemusí, ale je pravda, že čípek po otěhotnění produkuje větší množství hlenu. Tak snad to u vás vyšlo!!! ![]()
@Janinka1983 děkuji, já mám čípek stěhovavý, ráno nahoře, přes den tak uprostřed, je tvrdý, hrozně malinký a otvor otočený nahoru. Už mám 2 děti, ale přijdu si jako bych se snažila o první. Asi je to tím, že je od prvního těhotenství 7 let a ve 24 letech jsem to tolik neřešila jako teď. ![]()