Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@hdanca
Ahoj, hledala jsem tady jestli 17 DPO může jít vidět na UTZ gestační váček. Četla jsem, že jsi šla doktorovi taky co nejdříve kvůli práce. Já dělám na infekčním a taky potřebuji přeložit nebo dát na rizikové. Můžeš mi napsat, jak jsi na tom byla ty. Kdy si šla, jestli bylo co vidět atd
Děkuji ![]()
@lasecta Ahoj, když jsem objevila // na testu, tak jsem měla 2 dny zpoždění MS, což bylo asi 14DPO, ale to fakt jen typuju, vím, že jsem ovulaci mívala kolem 22-24 DC. Hned ten den jsem šla k Dr. že mám pozitivní test, na UTZ nic neviděla, ale vzala mi krev a ta byla pozitivní, HCG bylo tuším 24. Za 14 dnů mě čekala kontrola, ale tušila jsem, že něco možná bude špatně a bohužel bylo
, na UTZ nic a HCG 81
. to byl pátek, v pondělí jsem měla jít znovu na HCG a do nemocnice, ale v neděli přišla MS, a v pondělí jsem byla čistá, tak jsem na revizi nemusela. Držím palce, ať to tobě dopadne dobře!!! Jestli 17DPO může jít něco vidět ti nepovím, ještě jsem se tak daleko nedostala
Já jsem teď 6DPO, a už od 1DPO mě hodně bolí prsa a včera jsem zjistila, že i porostla, tak doufám, že MS nepřijde a vše už bude v pořádku. Před MS mě prsa bolívají sice taky, ale rozhodně ne tak moc a ne tak brzo a už vůbec se nezvětšujou. ![]()
@hdanca tak to je mi moc líto, že to tak proběhlo.
Já jdu k doktorce v pondělí, po týdnu co jsem zjistila //.A mám strach co z toho bude, jestli něco uvidí. Tak se drž a díky
Ahoj, prosím o radu, kdy myslíte, že byla ovulace? Já bych řekla 24dc ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím o radu, kdy myslíte, že byla ovulace? Já bych řekla 24dc
24DC ![]()
Ahoj holky, muzu se zase vtirnout? Zacla jsem znova merit a chci se zeptat. Po ov ma teptkota stoupnout hned rapidne nebo pomalu vystoupat? Diky
Ahoj holky, muzu se zase vtirnout? Zacla jsem znova merit a chci se zeptat. Po ov ma teptkota stoupnout hned rapidne nebo pomalu vystoupat? Diky
Ahoj holky, pár měsíců už měřím, co říkáte na tento graf? dnes je teplota 37,1 ![]()
@Tereza 1982 píše:
Ahoj holky, pár měsíců už měřím, co říkáte na tento graf? dnes je teplota 37,1
Vypadá to nadějně
Zítra bych testla ![]()
@mischulka myslíš? no chci testovat až v neděli, mám delší menzes kolem 32 dní, někdy i víc, tak si počkám, příznaky žádné, nic mi neni… tak uvidím děkuji a dám vědět ![]()
Teri, taky se mi Tvůj grafík líbí…
Držím pěstičky na testík…
No já mám dnes 9 DPO a grafík v podpisu…
Nějaký pokles tam je, ale asi malý skok…
Chci testnout v pátek, protože večer máme jít na oslavu, tak přemýšlím jak moc se můžu rozšoupnout!
MS má ( ne )přijít v neděli… ![]()
Holky koukám, že vámt o všem lítá nahoru a dolů, co to znamená, když já mám rovný čáry? vždycky to klesne na MS na 36,8 pak to klesne v době ovulace na 36,4 a pak to zase vystoupá na 37 nebo víc a takhle to mám každej měsíc ve stejnou dobu, už ani nemusim měřit, protože vim, kolik budu mít, je to normální?
Ahoj, tak bohužel nic, měla jsem ducha po limitu…ale ještě ten den jsem to dostala…chjo, jede se další měsíc…držte pěsti