Ovulace a BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1567
5.10.12 09:35

@hdanca
Ahoj, hledala jsem tady jestli 17 DPO může jít vidět na UTZ gestační váček. Četla jsem, že jsi šla doktorovi taky co nejdříve kvůli práce. Já dělám na infekčním a taky potřebuji přeložit nebo dát na rizikové. Můžeš mi napsat, jak jsi na tom byla ty. Kdy si šla, jestli bylo co vidět atd
Děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3038
5.10.12 09:43

@lasecta Ahoj, když jsem objevila // na testu, tak jsem měla 2 dny zpoždění MS, což bylo asi 14DPO, ale to fakt jen typuju, vím, že jsem ovulaci mívala kolem 22-24 DC. Hned ten den jsem šla k Dr. že mám pozitivní test, na UTZ nic neviděla, ale vzala mi krev a ta byla pozitivní, HCG bylo tuším 24. Za 14 dnů mě čekala kontrola, ale tušila jsem, že něco možná bude špatně a bohužel bylo :-(, na UTZ nic a HCG 81 :-(. to byl pátek, v pondělí jsem měla jít znovu na HCG a do nemocnice, ale v neděli přišla MS, a v pondělí jsem byla čistá, tak jsem na revizi nemusela. Držím palce, ať to tobě dopadne dobře!!! Jestli 17DPO může jít něco vidět ti nepovím, ještě jsem se tak daleko nedostala :roll: Já jsem teď 6DPO, a už od 1DPO mě hodně bolí prsa a včera jsem zjistila, že i porostla, tak doufám, že MS nepřijde a vše už bude v pořádku. Před MS mě prsa bolívají sice taky, ale rozhodně ne tak moc a ne tak brzo a už vůbec se nezvětšujou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
5.10.12 09:57

@hdanca tak to je mi moc líto, že to tak proběhlo.
Já jdu k doktorce v pondělí, po týdnu co jsem zjistila //.A mám strach co z toho bude, jestli něco uvidí. Tak se drž a díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.12 13:20

Ahoj, prosím o radu, kdy myslíte, že byla ovulace? Já bych řekla 24dc :think:

• Citovat
  • Upravit
1567
5.10.12 13:36
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím o radu, kdy myslíte, že byla ovulace? Já bych řekla 24dc :think:

24DC :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
5.10.12 13:36

Anonzmní, já ji vidím taky na 24 DC… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
10.10.12 08:49

Ahoj holky, muzu se zase vtirnout? Zacla jsem znova merit a chci se zeptat. Po ov ma teptkota stoupnout hned rapidne nebo pomalu vystoupat? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
10.10.12 08:49

Ahoj holky, muzu se zase vtirnout? Zacla jsem znova merit a chci se zeptat. Po ov ma teptkota stoupnout hned rapidne nebo pomalu vystoupat? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
10.10.12 08:52

@pinkeee85 muze pomalu a nebo hned jak u koho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
10.10.12 12:03

Ahoj holky, pár měsíců už měřím, co říkáte na tento graf? dnes je teplota 37,1 :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mischulka
10.10.12 12:15
@Tereza 1982 píše:
Ahoj holky, pár měsíců už měřím, co říkáte na tento graf? dnes je teplota 37,1 :andel:

Vypadá to nadějně :palec: Zítra bych testla :dance:

• Citovat
  • Upravit
572
10.10.12 12:19

@mischulka myslíš? no chci testovat až v neděli, mám delší menzes kolem 32 dní, někdy i víc, tak si počkám, příznaky žádné, nic mi neni… tak uvidím děkuji a dám vědět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
10.10.12 15:03

Teri, taky se mi Tvůj grafík líbí… :palec: Držím pěstičky na testík… :pankac: No já mám dnes 9 DPO a grafík v podpisu… :think: Nějaký pokles tam je, ale asi malý skok… :think: Chci testnout v pátek, protože večer máme jít na oslavu, tak přemýšlím jak moc se můžu rozšoupnout! :think: :mrgreen: MS má ( ne )přijít v neděli… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
11.10.12 16:50

Holky koukám, že vámt o všem lítá nahoru a dolů, co to znamená, když já mám rovný čáry? vždycky to klesne na MS na 36,8 pak to klesne v době ovulace na 36,4 a pak to zase vystoupá na 37 nebo víc a takhle to mám každej měsíc ve stejnou dobu, už ani nemusim měřit, protože vim, kolik budu mít, je to normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
18.10.12 14:49

Ahoj, tak bohužel nic, měla jsem ducha po limitu…ale ještě ten den jsem to dostala…chjo, jede se další měsíc…držte pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí