Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
ráda bych vám poradila, ale nemám zkušenost z tak dlouhými cykly a ani z anovulačnimi cykly…
@pettta
Já taky bohužel s anovulačními cykly zkušenost nemám.
@pettta Hmm, je to divne, jsem z toho jelen ![]()
Ja jsem ted 22.den cyklu a paty den mam kolem 37C, ale dnes me zkolila ryma, tak nevim jestli to s tim neni spojene, takze kdyz pominu pozitivni ovu test, vlastne nevim jestli opravdu byla
Prsa me boli, bricho taky, takze to asi brzy dostanu. Mrcha by mela dorazit pristy tyden…
@luciana26 To jsi na tom dobře
, jestli už pátý den, tak myslím, že to klaplo. Já včera večer kolem 11 měla 36,5, vím, že to není bazální, ale kdyby ovu proběhla, musela bych mít večer víc než ráno, takže ranní ještě nižší. Počítám s anovulákem. Už jsem psala doktorce, jestli mi dá vyvolávačku. Sice jsem 34 DC teprve, ale nechci už dál čekat a prodlužovat cyklus zbytečně až bůhví kam.
@pettta Uvidim, musim do pristiho tydne vydrzet a doufat ![]()
Taky bych necekala, at uz mas pred sebou dalsi cyklus a muzes zacit na novo… Budu drzet palce!
@luciana26 Díky a taky držím palce ![]()
Na to, že jsem vysadila prášky v březnu už bych bývala tipovala, že se mi cyklus dávno srovná ![]()
@pettta Ja vysadila v srpnu, ale uz mi to prijde jako vecnost a zacinam si rikat, sakra co se deje… Kolem me slysim same „cekame miminko“ a my porad nic…
Jak si na tom, jak to s tebou vypada? Ja teplota porad +- 37. Dnes 25.den cyklu, prsa boli, bricho prestalo… Uvidime v pondeli.
@luciana26 Já vysadila v březnu. Tak to ty jsi na tom v pohodě, teprve od srpna, ale chápu, že i tak ti to přijde dlouho. Mě včera další kámoška oznámila těhotenství, tak mi ukáplo pár slziček - oni to totiž ani neplánovali. Přeju jí to, ale i trochu závidím.
Já jsem na tom furt blbě, 38 DC a teplota ráno 36,3 a v noci, když jsem šla na záchod, tak dokonce 35,9. V pondělí se objednávám k doktorce na vyvolání a řeknu jí, že to chci začít řešit.
@pettta Hmm
Tak jsem to dnes dostala… Jsem si rano posmutnela a hura na nove kolo!
Ahoj, me prisla prvni ms po vysazeni prasku az po roce a to az kdyz jsem se vyprdla na vyvolavacky. Ted se nam zas nedari, dlouhe cykly mam zase(ovulace i 50.DC),tak taky merim, abych se sama v sobe vyznala
Na vyvolavacky bych uz nechodila, samy o sobe nicemu nepomuzou ![]()
Ahojte holky, chtěla bych poprosit o radu - snažíme se o miminko, v pátek jsem měla pozitivní ovutest (obě čárky stejně silné), večer bylo tulení ![]()
včera jsem však měla testovací dokonce silnější než kontrolní!! a včera večer tulení bohužel nebylo - manžel nebyl doma
Co myslíte, kdy byla ovu? Máte některá zkušenost, že byste měly pozit.ovu test 2 dny po sobě?
Děkuji za každou radu ![]()
@tulipenka píše:
Ahojte holky, chtěla bych poprosit o radu - snažíme se o miminko, v pátek jsem měla pozitivní ovutest (obě čárky stejně silné), večer bylo tulení
včera jsem však měla testovací dokonce silnější než kontrolní!! a včera večer tulení bohužel nebylo - manžel nebyl domaCo myslíte, kdy byla ovu? Máte některá zkušenost, že byste měly pozit.ovu test 2 dny po sobě?
Děkuji za každou radu
to víš, pozitivní test může být 2 dny po sobě, i víc. pak je ovulace ten poslední den, než začne slábnout. takže spíš včera. když to budeš kombinovat s měřením teploty, tak zjistíš víc ![]()
Ahoj, díky za odpověď.. takže když byly v pátek čárky stejně silné, v sobotu dokonce test, silnější než kontrolní, taky myslíš, že ovu byla včera - tímpádem jsme to tedy propásli?
sex byl v pátek, včera ne a dnes může být odpo, ale to už by asi nic nezachránilo, co… ![]()
@tulipenka píše:
Ahoj, díky za odpověď.. takže když byly v pátek čárky stejně silné, v sobotu dokonce test, silnější než kontrolní, taky myslíš, že ovu byla včera - tímpádem jsme to tedy propásli?sex byl v pátek, včera ne a dnes může být odpo, ale to už by asi nic nezachránilo, co…
Spermie vydrží v těle ženy několik dní, buď v klidu ![]()