Ovulace a BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2832
28.9.12 11:03

Miši, kolo-vada?!! 8o 8o 8o To jsem teda ještě neslyšela!!! :roll: Jak si se k tomu dostala??? Šla si do toho na doporučení a díky dobrým výsledkům někoho jiného? Zkusila bych to i s manžílkem… :palec: Měla jsem v úmyslu si koupit Aloe vera gel od fa LR, prý taky super, ale je to na dva měsíce. :? Cítila ses po té detoxikaci líp? Jsem v poslední době unavená a trochu bez nálady, tak by to mohlo snad zabrat i na toto… :palec: Snažíme se už taky dlouho, včetně minimálky, neúspěšného IVF + PGD, takže u nás je to tak, že tonoucí se stébla chytá… :( Tvůj graf pro tento měsíc vypadá velice nadějně, tak se těším na Tvé nedělní testování!!! :dance: :dance: :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
28.9.12 11:03

Miši, kolo-vada?!! 8o 8o 8o To jsem teda ještě neslyšela!!! :roll: Jak si se k tomu dostala??? Šla si do toho na doporučení a díky dobrým výsledkům někoho jiného? Zkusila bych to i s manžílkem… :palec: Měla jsem v úmyslu si koupit Aloe vera gel od fa LR, prý taky super, ale je to na dva měsíce. :? Cítila ses po té detoxikaci líp? Jsem v poslední době unavená a trochu bez nálady, tak by to mohlo snad zabrat i na toto… :palec: Snažíme se už taky dlouho, včetně minimálky, neúspěšného IVF + PGD, takže u nás je to tak, že tonoucí se stébla chytá… :( Tvůj graf pro tento měsíc vypadá velice nadějně, tak se těším na Tvé nedělní testování!!! :dance: :dance: :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
28.9.12 11:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
28.9.12 11:06

Jéééééé, omlouvám se, asi nějak blbne PC!!! :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
28.9.12 19:24

@Straki75 ahojky je to tohle muzes si trocku pocist http://zdravi-alternativnimedicina.webnode.cz/…ikacni-kura/ a dela to meje skoro svagrova vycistis si telo ma tam toho vic se mrkni, jo a nebyla jsem tak unavena a ms nebyla tak bolestiva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
29.9.12 19:46

Miši, díky moc za typ!!! :hug: Ještě chci zpracovat manžela, aby šel do toho se mnou… :palec: Pila jsi i tu korálovou vodu 14 dní před detoxem??? :think: Jsem napnutá a moc držím pěstičky na Tvůj zítřejší testík!!! :palec: :pankac: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
29.9.12 20:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
29.9.12 20:47

@Straki75 ne ne nepila jsem si to spatne precetla takze jsem to pila s tema praskama, nejak stracim nadeji, pocitam ze dorazi v ondeli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
29.9.12 21:01

Miši, nedorazí!!! :cert: BOJ NIC!!! :hug: Jsi moje naděje, takže to zkrátka musí vyjít!!! :palec: :palec: :palec:
Jinak já o té detoxikaci četla asi na pěti stránkách a na jedné psali, že měsíc dopředu a na dalších čtyřech min. 14 dní předem pít korál. vodu 8o a pak i v průběhu detoxu!!! :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
29.9.12 21:25

@Straki75 jojo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
29.9.12 21:30

Míšo, budeš teda zítra testovat??? Graf vypadá nadějně, držím pěstičky!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
29.9.12 22:23

@Janinka1983 jojo budu ale moc tomu neverim urco bude/ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
30.9.12 09:34

Miši, tak čekáme info o testíku!!! :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
30.9.12 10:01

Tak moje příznaky - čípek hodně nahoře, malinkatý, tuhý a hojnější krémovo-hrudkovitý hlen byla známka těhu :) Tak jen kdyby to nějaká snažilka měla podobně, může to být těhu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
30.9.12 11:13

Tak na testiku jen/ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie