Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Miši, kolo-vada?!!
To jsem teda ještě neslyšela!!!
Jak si se k tomu dostala??? Šla si do toho na doporučení a díky dobrým výsledkům někoho jiného? Zkusila bych to i s manžílkem…
Měla jsem v úmyslu si koupit Aloe vera gel od fa LR, prý taky super, ale je to na dva měsíce.
Cítila ses po té detoxikaci líp? Jsem v poslední době unavená a trochu bez nálady, tak by to mohlo snad zabrat i na toto…
Snažíme se už taky dlouho, včetně minimálky, neúspěšného IVF + PGD, takže u nás je to tak, že tonoucí se stébla chytá…
Tvůj graf pro tento měsíc vypadá velice nadějně, tak se těším na Tvé nedělní testování!!!
![]()
Miši, kolo-vada?!!
Jak si se k tomu dostala??? Šla si do toho na doporučení a díky dobrým výsledkům někoho jiného? Zkusila bych to i s manžílkem…
Měla jsem v úmyslu si koupit Aloe vera gel od fa LR, prý taky super, ale je to na dva měsíce.
Cítila ses po té detoxikaci líp? Jsem v poslední době unavená a trochu bez nálady, tak by to mohlo snad zabrat i na toto…
Snažíme se už taky dlouho, včetně minimálky, neúspěšného IVF + PGD, takže u nás je to tak, že tonoucí se stébla chytá…
Tvůj graf pro tento měsíc vypadá velice nadějně, tak se těším na Tvé nedělní testování!!!
![]()
Miši, kolo-vada?!!
![]()
@Straki75 ahojky je to tohle muzes si trocku pocist http://zdravi-alternativnimedicina.webnode.cz/…ikacni-kura/ a dela to meje skoro svagrova vycistis si telo ma tam toho vic se mrkni, jo a nebyla jsem tak unavena a ms nebyla tak bolestiva
Miši, díky moc za typ!!!
Ještě chci zpracovat manžela, aby šel do toho se mnou…
Pila jsi i tu korálovou vodu 14 dní před detoxem???
Jsem napnutá a moc držím pěstičky na Tvůj zítřejší testík!!!
![]()
@Straki75 ne ne nepila jsem si to spatne precetla takze jsem to pila s tema praskama, nejak stracim nadeji, pocitam ze dorazi v ondeli ![]()
Miši, nedorazí!!!
BOJ NIC!!!
Jsi moje naděje, takže to zkrátka musí vyjít!!!
![]()
Jinak já o té detoxikaci četla asi na pěti stránkách a na jedné psali, že měsíc dopředu a na dalších čtyřech min. 14 dní předem pít korál. vodu
a pak i v průběhu detoxu!!!
![]()
Míšo, budeš teda zítra testovat??? Graf vypadá nadějně, držím pěstičky!!! ![]()
Tak moje příznaky - čípek hodně nahoře, malinkatý, tuhý a hojnější krémovo-hrudkovitý hlen byla známka těhu
Tak jen kdyby to nějaká snažilka měla podobně, může to být těhu ![]()