Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@michaelas2010 A kampak ti odjel?? Koukám, že se pořád nezadařilo
Jak se detoxikuješ?? Už pociťuješ nějaký změny po té detoxikaci? Taky se na to po porodu chystám, tedy spíš až po kojení.
@Janinka1983 on ma ted novou praci a musel by kazdy den dojizdet 80 km tak prespava ukamarada je to taky cech.uz mam po detoxikaci a dobry uz nejsem tak unavena a rekla bych ze se mi i spi lip a nemam tak bolestivou ms
@michaelas2010 Tak to budete mít teda stíženou cestu za miminkem, když máš přítele přes týden pryč
A jak pokračujete?
@Janinka1983 jo jo pokracujeme ted to nechavam byt ani uz nemerim
@Janinka1983 to jo obcas me prebadne ze se na to vyprdnu a vezmu antinu
@michaelas2010 Jojo, tak tyhle myšlenky taky znám, kolikrát jsem byla už zoufalá a vzteklá, naštěstí mě to vždycky rychle přešlo. Přeju pevné nervy a neztrácej naději!!! ![]()
@Janinka1983 neztracim porad verim ze jednou to vyjde ale asi to bude trvat dyl prita uz zadonil ten o vikendu ale ja mela ms a asi pristi tyden bych mela mit od soboty plodne dny
@michaelas2010 No tak to je dobře, že vám to vyšlo na víkend!!!
Já už ani nevím, co ti poradit, myslím, že jste vyzkoušeli už asi všechno ![]()
Ahoj holky, jak se tady máte, je to tady nějaký mrtvý. Vy se tady vyznáte v těch grafech, zase si du pro radu kdy byla ovu http://www.womenzone.cz/…juuska/grafy?…
Ahoj Pavli, já bych řekla, že OVU byla buď 18.9. nebo 20.9… ale asi spíš toho 20.9.
Ahoj Pavli, i já se přikláním ke 20.9.
Máte to tam hezky „obšancovaný“, i před i po, tak držím pěstičky, ať to výjde!!!
![]()